Lubię czasami poczytać, co nowego na portalu Interii. Jest tam troszkę wszystkiego: polityka, biznes, zdrowie, ploteczki itp, ale dzisiaj chyba przesadzili troszkę. Taki dłuuugi artykuł o…majtkach? W dodatku wsadzili to w dział dla kobiet. A dlaczego piszą w artykule również o męskich majtkach? To niech wsadzą artykuł do działu dla mężczyzn albo do zdrowia. Dlaczego akurat kobiety są obdarzane przez autora tymi głupotami?
To jest własnie czas gdy zawsze w przeszłosci przestawałem kupować gazety,poza Non Stopem czy Magazynem Muzycznym.Nawarstwienie głupoty i pisania o kompletnie niczym…
Nie wiem czy to sie zaczęło ale juz widze ze uporczywie probuje sie zepchnąć na margines"nudną" wojnę i zastepować ją wynurzeniami celebrytów i etatowych stripteaserek-amatorek.
Wiem,pamietam jak to wyglądało na zebraniach redakcyjnych i to nigdy nie było tak ze tzw.dziennikarstwo bylo odbiciem rzeczywistości.
Zawsze nastepowaly"priorytety"i nakazy o czym niby warto i o czym TRZEBA wspominać
A to było radio a nie gazeta…
No wiesz - w radiu czasem usłyszysz i jeśli głupie, to zapomnisz, a napisane, to napisane. Cały czas jest. A ja? Wkurzyłam się, bo naiwnie pomyślałam, że skoro już o tych majtach piszą, to może jednak dowiem się czegokolwiek ciekawego. A tu nic. Zero jakichkolwiek informacji. I świadomość, że ten artykuł tam cały czas jest i może zabiera miejsce istotnym informacjom.
A wojna?
Ludziom chociaż odrobinę wrażliwym nie znudzi się czytanie o niej, bo chcieliby, żeby już jej nie było, więc tym bardziej interesują się tym co się na froncie i nie tylko dzieje. A ludzi wrażliwych jest więcej niż się nam wszystkim wydaje, tylko niektórzy ukrywają swoją wrażliwość pod maskami, by ich nie raniono.
Majtki to stosunkowo pozny wynalazek, a biorac pod uwagę obecne tendencje? Mozna i bez, pod burka bedzie wszystko jedno
W mediach sądzą inaczej…
Jeżeli nie mają spalonych zwłok,wyprutych flaków,torturowanych jeńców to znaczy ze można odpuścić.
Zawsze jakis jakimowicz czy inna kardshianka czeka w kolejce
Hahaha… Collins, właśnie wczoraj czytałam, że jedna z Twoich “ulubienic” odsłoniła za dużo. Od razu mi się przypomniało, że nie przepadasz za nią (piszę o Małgorzacie Rozenek).
A ja ją kocham!
No to już nie kochaj, no bo skoro pokazała za dużo…
Dla mnie może pokazać jeszcze wiecej😂
No chyba, że tylko Tobie, bo wszystkim już coś tam pokazała. Nawet już nie pamiętam co, ale coś na pewno
Kochanego ciałka nigdy dość!
Ona przynajmniej do niedawna była ładna
Ale masz rację…Mam ochotę na gwałtowne zachowania jak widzę/słyszę cokolwiek o tym tałatajstwie.
Tak z 30 lat temu? Kobieta powinna już podlegać utylizacji tyle w niej jest plastiku. Do tego albo kłamie z wiekiem albo jest mocno wyeksploatowana . Jeśli chodzi o sezon ogórkowy. Mąż Magdy Ogórek najbardziej prawej kobiety w Polsce chyba nadal siedzi?
Faktycznie sezon ogorkowy. Nawet nie wiem o kim piszecie
No moze z wyjątkiem Ogorkówny. Niedoszlej prezydent. A szkoda, bylaby bardziej dekoracyjna od PADa. I mowi więcej niz pierwsza blondynka RP. (drogie blondynki, nie biezcie tego do siebie, ona farbowana)
Ogórkówny czy Ogórkowej? Ogórkówna piszę się jeśli to panieńskie nazwisko. Tak mnie się przypomina coś. Tylko czy w tym occie PIS to już nie przypadkiem korniszon?
Każdy redaktorzyna musi jakoś zarabiać.
Mąż nie Ogórek. Więc mozna domniemywac, ze panieńskie. Albo pseudonim artystyczny .
Zreszta lepiej byc ogorkiem niz mizerią
No własnie nie wiedziałem czy to on łogurek czy tylko kisił ogórka.
Miekiszona? Ona twarda baba…
Nie byla jaka ogorkowa.
Od rana słuchaliśmy w pracy tych głupot w RMF. Redaktorzy się zapraszali do WC by sprawdzić kto ma majtki