Noooo… skoro tylko pół roku potrzeba Ci na dojście do siebie, to nie było jeszcze tak źle. To pewnie nawet bez psychoanalityka się obejdzie.
Na ten czas zaszyję się w mojej samotni w dzikich odstępach i będę rozmawiał z wiewiórkami, więc o moje zdrowie psychiczne możesz być spokojna. ![]()
Jak z wiewiórkami, to faktycznie jest jeszcze spoko. Idę spać i mam nadzieję, że po Twoim częściowym przesłuchaniu nie przyśni mi się żaden horror i nie obudzę się z wrzaskiem ![]()
Dobrej nocy zatem. ![]()
Dziękuję i nawzajem ![]()
A TO CO MA BYC,do jasnej ciasnej???
![]()
A takie tam podśmiechujki… ![]()
No fakt, ale może ogorek konserwowy? ![]()
![]()
update
No pewnie, najlepiej to przestawic sie na pelny naturyzm.
To os kupowania bluzek mozna się rozchorować…
Noszenie majtek na twarzy zapoczątkowała Godek.
Czesc ludzkosci zaczyna świrować z przejedzenia.
Na pewno?
Ma “prawa autorskie” do pomysłu? ![]()
, język ukraiński ?. Oni mówią dobrze i zrozumiale po polsku na 80 %, na tyle że są samodzielni w pracy / i na zakupach / i odpowiedzialni - niemniej zawsze jest hm 1 pomocnik opiekun i kombinator. Skoro musisz to wiedz że lekko nie będzie, zwłaszcza w pracy na naukę widujac się z nimi od czasu do czasu co nieco się zapomni - powinna być ciągłość konwersacji / rozmów, przysłuchanie się jak brzmią słowa - wyrazy itd. Wtedy nauka ma cel, język żadko używany zanika bezpowrotnie. Zacznij od prostych wyrazów, potem budowanie całych zdań z uwzględnieniem wymowy itd. Powodzenia i miłego dnia
Oni mówią mi, że ja lepiej mówię w ich języku niż oni. Zwariowali czy co? ![]()
![]()
to mną wstrząsnęło
,
Możliwe
Może im o to chodzi, że ja nie wsadzam rosyjskich słów i pewnie chcą być mili. Ale za mało wiem. Albo może o to, że ktoś się chce nauczyć języka skoro tak mało ludzi nim mówi. I chcą zachęcić, chociaż ja prawie nic nie umiem ![]()