Czy sezon ogórkowy już się zaczął?

Noooo… skoro tylko pół roku potrzeba Ci na dojście do siebie, to nie było jeszcze tak źle. To pewnie nawet bez psychoanalityka się obejdzie.

1 polubienie

Na ten czas zaszyję się w mojej samotni w dzikich odstępach i będę rozmawiał z wiewiórkami, więc o moje zdrowie psychiczne możesz być spokojna. :grin:

1 polubienie

Jak z wiewiórkami, to faktycznie jest jeszcze spoko. Idę spać i mam nadzieję, że po Twoim częściowym przesłuchaniu nie przyśni mi się żaden horror i nie obudzę się z wrzaskiem :wink:

1 polubienie

Dobrej nocy zatem. :wink:

1 polubienie

Dziękuję i nawzajem :slightly_smiling_face:

1 polubienie

A TO CO MA BYC,do jasnej ciasnej??? :face_with_peeking_eye: :upside_down_face:

2 polubienia

A takie tam podśmiechujki… :rofl:

1 polubienie

No fakt, ale może ogorek konserwowy? :wink::rofl:

1 polubienie

update

1 polubienie

No pewnie, najlepiej to przestawic sie na pelny naturyzm.

3 polubienia

Nie jest to czasem majtko-prowokacja?

3 polubienia

To os kupowania bluzek mozna się rozchorować…

1 polubienie

Noszenie majtek na twarzy zapoczątkowała Godek.

2 polubienia

Czesc ludzkosci zaczyna świrować z przejedzenia.

1 polubienie

Na pewno?
Ma “prawa autorskie” do pomysłu? :wink:

:+1:, język ukraiński ?. Oni mówią dobrze i zrozumiale po polsku na 80 %, na tyle że są samodzielni w pracy / i na zakupach / i odpowiedzialni - niemniej zawsze jest hm 1 pomocnik opiekun i kombinator. Skoro musisz to wiedz że lekko nie będzie, zwłaszcza w pracy na naukę widujac się z nimi od czasu do czasu co nieco się zapomni - powinna być ciągłość konwersacji / rozmów, przysłuchanie się jak brzmią słowa - wyrazy itd. Wtedy nauka ma cel, język żadko używany zanika bezpowrotnie. Zacznij od prostych wyrazów, potem budowanie całych zdań z uwzględnieniem wymowy itd. Powodzenia i miłego dnia

1 polubienie

Oni mówią mi, że ja lepiej mówię w ich języku niż oni. Zwariowali czy co? :roll_eyes:

2 polubienia

:thinking::face_with_raised_eyebrow: to mną wstrząsnęło :scream:,

1 polubienie

Możliwe

Może im o to chodzi, że ja nie wsadzam rosyjskich słów i pewnie chcą być mili. Ale za mało wiem. Albo może o to, że ktoś się chce nauczyć języka skoro tak mało ludzi nim mówi. I chcą zachęcić, chociaż ja prawie nic nie umiem :confused:

1 polubienie