Czy sezon ogórkowy już się zaczął?

Nie chcę żadnej pałeczki.
Co to to nie :wink:
Chciałam, by kolega poczuł się troszkę niepewnie :upside_down_face:

3 polubienia

Pewnie i niepewnie.
Byle by nie przeginać pały… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jurek ogórek, kiełbasa i sznurek.

Zaraz się tu wzburzy kolega @collins02 :roll_eyes: :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

To Ty takim tekstem sprawdzasz czy komputer udało Ci się naprawić? Oj, da Ci @collins02 popalić :smiley:

2 polubienia

Nie ma tu żadnego pożytku z Was…lepiej zarzućcie jakiś temat istotny, np.jak być fachowym lizusem w pracy.

2 polubienia

Ze względu na mój wiek, to już pożytku ze mnie dawno nie ma… :roll_eyes: :joy:

2 polubienia

A co z bycie lizusem?

Kolega @birbant nie pracuje
Żbikowi może się podlizac karmiąc go wedzonym boczkiem i zabierajac na wycieczkę w Ardeny :joy_cat::cat2:, ale nie na kazdego szefa to dziala.

3 polubienia

Eee…to ja się nic nie dowiedziałam. A właśnie się zorientowałam jaki jest sekret moich niepowodzeń w pracy. Zamiast stwarzać atmosferę ja się skupiałam na pracy :thinking: …i nawet nikt nie doradzi.

3 polubienia

Jak masz pytania, to zakładaj nowe tematy z tymi pytaniami, bo ten temat jest luzacki. :wink:

2 polubienia

Śmierć lizusa: wykazała analiza, że zbyt często szefa lizał. :sweat_smile:

1 polubienie

Ale po co, w jakim celu i dlaczego?
Czyżbyś na czyjejś niepewności budowała własną pewność? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Raczej nie dlatego. Raczej dla rozrywki :wink:

1 polubienie

Aż tak rozrywkową osobą jesteś? :wink:

1 polubienie

Teraz Ty mnie chcesz bombardować pytaniami?
Nic z tego! :stuck_out_tongue_winking_eye:
Nie dam się :wink:

2 polubienia

Nie ze mną takie numery. Szybko mi tu:
Kontakty, nazwiska, adresy, rozmiar kołnierzyka, długość firanek w kuchni, kolor autobusu na zajezdni, odległość z łazienki do urzędu gminy i imię kota sąsiadki.
Wszelki opór jest bezcelowy!
:joy::joy:

5 polubień

Jakoś to wcale groźnie nie zabrzmiało :joy:
Ale aż tak fatalnie się czułeś, gdy Cię bombardowałam pytaniami jak ja teraz gdy chciałeś mi się odwdzięczyć? Faktycznie jak na przesłuchaniu. :wink:

1 polubienie

Czułem się wyśmienicie. W życiu zdarzało mi się z większych opresji wyjść. Dwa, może nawet i trzy razy. :joy:

2 polubienia

Czyli, że jednak uznałeś to za opresję. :wink:
Też miałam takie dziwne uczucie.

1 polubienie

B. Linda by powiedział: bo to zła kobieta była. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ale nie przejmuj się. Jestem twardszy niż Boguś, więc szybko dojdę do siebie i być może już za pół roku okaże się, że nic mi nie będzie. :grin:

2 polubienia