Czy spisaliście ostatnią wolę?

Czekam właśnie kiedy podrośnie i go zmęczę … On nie wie, ze ja byłem taki sam jak on i zdaję sobie sprawę, że takiego trzeba zmęczyć … Ma ledwo do chaty wracać a raczej ma wracać na śpiąco … Już ja się o to postaram.

3 polubienia

Nie będę go smartfonami katował. Pełno na YT dźwięków suszarki i odkurzacza dla maluchów. Co najwyżej Beethovena albo Mozarta mu puszczam dla dzieci, ale to przecież co innego niż ten biały szum.

3 polubienia

To on Cię wykończy pierwszy, bo będzie miał inne proporcje serca do ciała…

1 polubienie

Nunu, pozytywu trochę … On mnie zmęczy?
Ha ha …
To Ty mnie nie znasz.

Wszystkich gości, jacy u mnie byli i mieli ochotę na spacer po Berlinie zmęczyłem. Nie mam z kim dwóch setek na rowerku zrobić, może kolega collins się w końcu zlituje, choć na taką rzeszę userów to on jakten rodzynek …
Nie, na razie mnie mało kto zmęczył. Ci co mnie znają, wiedzą …

3 polubienia

Alez ja czekam na Ciebie!
Tzn. na sygnał.
A skoro przy tym jesteśmy,okres 29/06-09/07 w przyszłym roku, odpada.Mam już zabukowane małe wczasy :smiling_face:

2 polubienia

Będziemy w kontakcie, ja nie zapomniałem… Ale taki objazd to nie przelewki, zawsze trzeba się liczyć, że można się “przejechać” i wrócić S Bahnem …
Za każdym razem jak wracałem, miałem dość roweru … (Na góra kilka dni)

2 polubienia

Spokojnie.Ja już tyle nie jeżdżę co kiedyś ale za to jeżdżę CODZIENNIE.I nie kilometry będą problemem ale początek i logistyka…Jakoś muszę się do Ciebie dostać.I mieć czas na te zabawę.

2 polubienia

Szum biały lub różowy upośledza jeśli jest często stosowany - np krople padającego deszczu przed szybą lub ten różowy za szybą. Człowiek / dziecko się przyzwyczaja tylko do tego szumu / dźwięku / który słyszy, nie tolerując innych dźwięków z otoczenia, bo charakterystyka bębenka wewnątrz ucha ulega spłaszczeniu oraz usztywnieniu - zbadane naukowo. Normalne ucho słyszy dźwięki 15 Hz - 20 000 khz = pełne pasmo dźwięku kilku oktaw, i z wiekiem to pasmo się zmienia / niektórzy mogą być głusi, a innych uszczęśliwi np bólem uszu lub głowy. Wtedy przed synem się nie schowasz, jak odkryje inne dźwięki i zrobi ci masaż :stuck_out_tongue_winking_eye: plecków. O chińskiej pieszczocie / odmiana białego szumu / ino krótko - padające krople wody / deszczu z pogłosem / np do metalowego pojemnika byle to były regularne odstępy kapania. Twardziele po godzinie nie wytrzymywali. Szum moje dzieci przeżyły z szkodą dla mnie, więc

2 polubienia

Zjechałem cały pas przy wschodniej granicy od Braniewa do Rzeszowa + Kraków rowerem w kilka dni, ile dziennie wykręciłem to nie wiem / licznik ukradli /, niemniej dziś było by to trudno powtórzyć z racji zdrowia, ale dziennie jeżdżę krótsze trasy w swoim tempie bez respiratora. Szacun za takie zdrowie i chęci👍

1 polubienie

Masz tu spisane wszystkie dzielnice Warszawy.

Ostatnia Wola …

7 polubień

Nie do końca da sie przewidzieć ta ostatnia Wola

2 polubienia

Człek ostanią spisał wolę.
Ja pierolę taką dolę
i na Woli spocząć wolę.

3 polubienia

Nunu, spróbujemy ją przewidzieć od początku…

2 polubienia

“W szkołach w kujawsko-pomorskim przybywa wakatów. Nauczycieli brakuje także w Toruniu”…przeczytałam …“wariatów”…coś mi się oczy kleją. …bo potem było, że także w Toruniu. Tylko mnie zdziwiło, że już taki upadek dziennikarstwa jest :thinking:

4 polubienia

Może być i taka sytuacja, że i wariatów przybywa. Trzeba by to było sprawdzić…

3 polubienia

Zależy których: ci, którzy zdali sobie sprawę ze swojego stanu próbują tam nie wrócić :joy:

2 polubienia

A ja spisałem przedostatnią wolę, bo tak wolę.

I, żeby nie było; - ach ty wole,
bo woła to ja całkiem chromolę,
nie poddam się więc w żadną niewolę,
bo zawsze wolę swą wolną wolę…

:rofl: :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Jak tak dalej niezdecydowanie u mnie będzie, to wszystko pójdzie na Nowy Wspaniały Świat… lub państwo masonów. Decyzji brak, co i jak.

1 polubienie