Czekam właśnie kiedy podrośnie i go zmęczę … On nie wie, ze ja byłem taki sam jak on i zdaję sobie sprawę, że takiego trzeba zmęczyć … Ma ledwo do chaty wracać a raczej ma wracać na śpiąco … Już ja się o to postaram.
Nie będę go smartfonami katował. Pełno na YT dźwięków suszarki i odkurzacza dla maluchów. Co najwyżej Beethovena albo Mozarta mu puszczam dla dzieci, ale to przecież co innego niż ten biały szum.
To on Cię wykończy pierwszy, bo będzie miał inne proporcje serca do ciała…
Nunu, pozytywu trochę … On mnie zmęczy?
Ha ha …
To Ty mnie nie znasz.
Wszystkich gości, jacy u mnie byli i mieli ochotę na spacer po Berlinie zmęczyłem. Nie mam z kim dwóch setek na rowerku zrobić, może kolega collins się w końcu zlituje, choć na taką rzeszę userów to on jakten rodzynek …
Nie, na razie mnie mało kto zmęczył. Ci co mnie znają, wiedzą …
Alez ja czekam na Ciebie!
Tzn. na sygnał.
A skoro przy tym jesteśmy,okres 29/06-09/07 w przyszłym roku, odpada.Mam już zabukowane małe wczasy
Będziemy w kontakcie, ja nie zapomniałem… Ale taki objazd to nie przelewki, zawsze trzeba się liczyć, że można się “przejechać” i wrócić S Bahnem …
Za każdym razem jak wracałem, miałem dość roweru … (Na góra kilka dni)
Spokojnie.Ja już tyle nie jeżdżę co kiedyś ale za to jeżdżę CODZIENNIE.I nie kilometry będą problemem ale początek i logistyka…Jakoś muszę się do Ciebie dostać.I mieć czas na te zabawę.
Szum biały lub różowy upośledza jeśli jest często stosowany - np krople padającego deszczu przed szybą lub ten różowy za szybą. Człowiek / dziecko się przyzwyczaja tylko do tego szumu / dźwięku / który słyszy, nie tolerując innych dźwięków z otoczenia, bo charakterystyka bębenka wewnątrz ucha ulega spłaszczeniu oraz usztywnieniu - zbadane naukowo. Normalne ucho słyszy dźwięki 15 Hz - 20 000 khz = pełne pasmo dźwięku kilku oktaw, i z wiekiem to pasmo się zmienia / niektórzy mogą być głusi, a innych uszczęśliwi np bólem uszu lub głowy. Wtedy przed synem się nie schowasz, jak odkryje inne dźwięki i zrobi ci masaż plecków. O chińskiej pieszczocie / odmiana białego szumu / ino krótko - padające krople wody / deszczu z pogłosem / np do metalowego pojemnika byle to były regularne odstępy kapania. Twardziele po godzinie nie wytrzymywali. Szum moje dzieci przeżyły z szkodą dla mnie, więc
Zjechałem cały pas przy wschodniej granicy od Braniewa do Rzeszowa + Kraków rowerem w kilka dni, ile dziennie wykręciłem to nie wiem / licznik ukradli /, niemniej dziś było by to trudno powtórzyć z racji zdrowia, ale dziennie jeżdżę krótsze trasy w swoim tempie bez respiratora. Szacun za takie zdrowie i chęci👍
Nie do końca da sie przewidzieć ta ostatnia Wola
Człek ostanią spisał wolę.
Ja pierolę taką dolę
i na Woli spocząć wolę.
Nunu, spróbujemy ją przewidzieć od początku…
“W szkołach w kujawsko-pomorskim przybywa wakatów. Nauczycieli brakuje także w Toruniu”…przeczytałam …“wariatów”…coś mi się oczy kleją. …bo potem było, że także w Toruniu. Tylko mnie zdziwiło, że już taki upadek dziennikarstwa jest
Może być i taka sytuacja, że i wariatów przybywa. Trzeba by to było sprawdzić…
Zależy których: ci, którzy zdali sobie sprawę ze swojego stanu próbują tam nie wrócić
A ja spisałem przedostatnią wolę, bo tak wolę.
I, żeby nie było; - ach ty wole,
bo woła to ja całkiem chromolę,
nie poddam się więc w żadną niewolę,
bo zawsze wolę swą wolną wolę…
Jak tak dalej niezdecydowanie u mnie będzie, to wszystko pójdzie na Nowy Wspaniały Świat… lub państwo masonów. Decyzji brak, co i jak.