@collins02 Tak. Że dzisiejsze feministki to już nie to, bo niby brak im klasy…
@collins02 Nie dresów nie noszę, chociaż lubię odzież sportową
Z filmu,o ktorym napisalem.
Oraz z tzw. wiedzy ogólnej,jak to kiedyś mówiono…
Bo czy kobiety interesowala polityka?Nie!
Partyjnienie?Nie!
W tamtych czasach przede wszystkim,ludzki wymiar.I sprawiedliwość.
A i tak daleka to byla droga.Nie do przeskoczenia przez dekade lub nawet dwie.
Przeczytalem ostatnie doniesienia…
W glowie mi sie nie miesci rozmiar głupoty i ignorancji.To juz tylko krok od lat 30-tych gdy Hitler dyktowal warunki.
I znowu ten smród TCHÓRZY chcących zachowac pokój.
Makrela i Makaron w jednym spali domku.Ten wspolny smród,ta wspolna zgnilzna wyłazi teraz na jaw i pokazuje swe prawdziwe oblicze.Jak cudownie jest pierdzieć zgodnie!!!
Po prostu wszy!
PS. Chciałam wkleić plakat “Sufrażystek” ale telefon twierdzi że za mało pamięci żeby wykonać to zadanie…
Ja Ci nie pomoge bo u mnie teraz wszystko jest"zakazane"po brexicie.I niedostepne.
@collins02 No nic… W każdym razie film był dobry i wzruszający, chociaż jak to w filmach świat trochę podkolorowany…
No i lepiej bym islamu nie zdefiniowal.
Roznica jest taka ze w tym tyglu kobiety sie przebily i mają spore osiagniecia.Tam tylko śmierć.A jak pokazuja media obecnie,męczeńska.
Tow.Bidet twierdzi ze sie nie spodziewał…
Czy moze byc bardziej wkoorviające kłamstwo?
Świetna dyskusja!
Ale to nie jest pytanie do Ciebie.Do kogokolwiek na forum.Do kogokolwiek w tlumie.To jest w ogóle pytanie w tlumie,ktoremu zawsze uchodzi na sucho.
Nie ma winnych,prawda?
A poza tym,choć to pytanie nie do nich,jakos wielu uwaza ze zna odpowiedz…
Ok. Po prostu szlag mnie trafia gdy widze jak lekko sie traktuje te zbrodnie,jak lekko mimo doswiadczeń wielu wojen, mówi sie o zbrodniach,predzej kiwając łbem niz wypowiadając zdanie złożone.
Aaaa… Zapomnialem ze jestem faszystą i ksenofobem.O najgorszych,polskich cechach jakie ten narod eksportuje!
Warto zapamietać,prawda?
Faktem jest,ze zwykly szary czlowiek nie moze zrobić nic a ci,ktorzy mogą,bedą z tego chcieli wyciągnąć jak najwięcej korzysci dla siebie. Myślę ze rzadko kiedy ludzie na szczycie władzy, przejmują sie dramatem tych maluczkich,w ich oczach najmniej ważnych…Jedyne co potrafią to gadać,a i to nie zawsze…Zawsze będziemy w tej kwestii na straconej pozycji,choćbyśmy głowy o mur roztrzaskali…
Sam juz nie wiem czy odpuszczasz i zartujesz czy faktycznie,cosik sie wydarzyło…
Sam uwazam ze to drugie.Przynajmniej na razie.
Zamiast belkotu o pogodzie.
Zamiast poradnika nt. dziury w rękawie lub oliwy na patelni
Zamiast dopingu z ktorym nikt sie nie zetknął ale kazdy wie jak dziala…
lub filmu ktory coorva,trwa 2 godziny a lepiej sie wie i bez tego…
Oki.To nie do Ciebie.
Ale czasem musze użyć bata by to milczenie nie trwało!
Nie żartuję. Zwyczajnie podoba mi sie cala( prawie) dyskusja w tym temacie.
A Ty sie nie denerwuj bo Ci żyłka pęknie
Że tak powiem…nie bądź taki wyrywny.
Od Holenderki z pietra wyzej,docieraja do mnie odglosy…To BBC i z kazdą godziną,przesuwające sie wiadomosci w strone US.
No dobra…
Wyjde na zgrywusa ale mam to w doopie.
O tej żyłce juz mi pisano.Doslownie.
Ale tu i teraz,poki jesteś,powiedz mi,jak to jest…O jednych zbrodniach mowi sie ze,cytuje,"swiat juz nigdy nie bedzie taki sam"by nastepnego dnia robic quizy i krzyżowki.,jak to juz bylo po zamachach na Cejlonie…
Znowu ważne czyja politycznie,krew?
Nie wiem.Szczerze mówiąc w ogole nie wiem co sie na świecie dzieje. Nie słucham wiaadomosci,nie oglądam telewizji,. Od sześciu lat. O Afganistanie dowiedzialm sie dzis,z tego tematu.
Myślę ze po prostu żyjemy dalej,normalnie…Bo nie mamy żadnego wplywu na to,co dzieje sie na swiecie.
A dlaczego od 6 lat?
Swiat jest coorevski znacznie dluzej…
No i…Co sprawilo ze akurat teraz przezczytałaś?
Tak.To oczywiste.
Ale jak Breivik zamiatal to mielismy jakis wplyw?
Ciebie tu wtedy nie bylo ale ja tej obludy nie zapomne do konca zycia.
Znowu mi ktos powie ze to tylko forum…I pewnie ze nie mam poczucia humoru.No nie!Nie mam!Zachowam to na inną okazje