Czy ta sprawa nie potwierdza, że ojcowie mają mniejsze prawa do swoich dzieci niż matki?

Ja często zawoziłem i odbierałem syna z przedszkola. I nawet nigdy nie zdarzyło mi się pomylić dziecka! :slight_smile:

3 polubienia

To bardziej skomplikowana kwestia, pewnie niektórym tak, chodziło o dzieci z wadami, ale tych jest stosunkowo mało, a nastolatkom chodziło głównie o aborcję na życzenie, nawet bez badań prenatalnych. Rozmawiałam z wieloma dziewczynami 16-19 lat, One nawet nie wspomniały o ewentualnie chorym dziecku, a ja nie drążyłam, bo czasu miałam mało. Może przy jakimś kolejnym spotkaniu zapytam ?
Nota bene te, które już mogły głosować są rozżalone, bo głosowały na PO za obietnicę aborcji,
a aborcji nie ma.

2 polubienia

Wykładać.
Sciany kafelkami.
A tak serio? Nastepne pytanie, dlaczego w przedszkolach nie pracuja tez mezczyzni? I czy wybralibyscie takie przedszkole dla dziecka?

2 polubienia

Brawo Ty!

:joy: To był bardzo dobry film szkoleniowy dla nauczyciela przedszkola i świetnie pokazuje, jak dzieci potrafią wykończyć. Człowiek pada na twarz a one się szybko regenerują po zabawie :joy:

2 polubienia

Nie ma wielu innych rzeczy, ktore obiecywano w sferze medyczno obyczajowej.
Taka ustawa jak np. hiszpanska w Polsce nie mialaby szans przejsc nawet w niby liberalnym PO. Ale od czegos treba zacząć. Niech uda sie z nowym przedmiotem w szkole? To juz bedzie spory krok. Bo na razie to temat tabu i wywołujący skrajne emocje.
Niestety.

2 polubienia