Czy taka jednostka aspołeczna, która to zrobiła żyje w próżni?

ale miałeś prawo.

2 polubienia

wystarczy przepraszam

1 polubienie

Śmierć jeździ szybko.

2 polubienia

I bez wyobrazni.

1 polubienie

Ale, co strachu narobiłeś, to narobiłeś … :grinning:

2 polubienia

Cukrzyca ma rozne oblicza, a spadki cukru to sie i zdrowym zdarzaja. Dlatego profilaktycznie pudeleczko porzadnych cukierkow w torebce mam.

1 polubienie

Wręcz przeciwnie. To scoorviałe bydlę prowadziło sobie atrakcyjne i jakby hedonistyczne życie.I najprawdopodobniej nie narzeka na brak kolegów podzielających jego motoryzacyjne zainteresowania.
A są takie miejsca na świecie gdzie zdemolowane umysły doprowadzają do tego ze alkohol jest czynnikiem łagodzącym bo po spożyciu masz ograniczoną orientacje i nie możesz odpowiadać w pelni za to co robisz…Jakim trzeba być degenratem by coś takiego wymyślić?!
Mam nadzieje ze ten dlugo z pierdla nie wyjdzie.

2 polubienia

Ma jeszcze szanse nogami do przodu ze szpitala…
Co prawda lekarze maja za zadanie ratowac zycie, ale w przysiedze Hipokratesa jest zdaje sie tez “nie szkodzic”?

2 polubienia

Gdyby to był pedofil,byłbym spokojny o “dalsze jego koleje losu”.
A tak…Nic pewnego.

2 polubienia

Pedofili to teraz trzymaja we wlasnym gronie albo pod szkamym kloszem…

2 polubienia

Juz przed 12 w jednym newsie bylo napisane, ze jechal po pijaku, w deszczu wyprzedzal na podwojnej ciaglej ciurkiem, pedzil jak szalony a w samochodzie mial mnostwo butelek po alkoholu. Prawo jazdy stracil w kwietniu. W koncu wyprzedzajac zjechal na przeciwlegly pas i zabil tych ludzi. 37lat facet. Wydaje sie, ze w tym wieku ma sie juz wyksztalcone rejony mozgu odpowiedzialne za przewidywanie konsekwencji swoich dzialan.

3 polubienia

Gdyby to bylo takie oczywiste,więzienia byłyby pelne szczeniaków.

3 polubienia

I taki… zabił rodziców dziecku, ktore powinno wychodzic z okresu leku separacyjnego oraz jego rodzenstwu…ech, trzeba sie otrzasnac. Nic nie da przezywanie tego:(
Juz zebrali ponad 320tys. na te dzieci, wiec ten co zarzucal, ze internauci zazdroszcza bryki za 300 i dlatego okreslaja sprawce w okreslony sposob nie musi sie juz martwic…

1 polubienie

Z pierdla? Słysząc takie rzeczy człowiek się coraz bardziej radykalizuje. Niestety. Taki skórwysyn powinien zostać odjebany od razu, jako nieprzydatny społeczeństwu. A każda moczymorda siadająca za kółko powinna być po złapaniu pozbawiona samochodu. Nawet jak nic się nie zdarzyło. Taki przepis powinien być obligatoryjny, bez sprawy sądowej.

2 polubienia

nie bawmy sie w szeryfow - nawet Inkwizycja dawala obronce (a ze byl to jednoczenie prokurator i sędzia :wink: )
no to zachowac tradycje.
tylko troche drewna na stosy szkoda.
ja to bym byla za tym, zeby jakis nieduzy gulag od Putina podnająć, tam sie znaja na rzeczy,

1 polubienie

Daleko mi do szeryfa. Inkwizycja dawała takich obrońców, co to bardziej pewnie szkodzili niż pomagali. Patrzę przez pryzmat tragedii dzieci. Stracili rodziców, kogoś bezwzględnie im oddanych, co by nie powiedzieć, trudniejszy start kiedyś w dorosłość, w dzisiejszym zbrutalizowanym świecie to nie jest fakt bez znaczenia. A gnojowi w pierdlu trzeba będzie dawać żreć. Ubezpieczenie nie działa, bo pijany. Więzienie, to żadna kara. I nikt mnie nie przekona do innego postawienia sprawy. Sorki. Wypadki bez alko się zdarzają i będą. Ale nikt normalny nie robi tego z premedytacją. On pijany wsiadając wiedział co jest.

2 polubienia

Choroba nie wybiera, jesteś pewny że jesteś zdrowy !

Za ścianą mam taką samotną osobę po podobnym wypadku, żyje tylko dlatego że zabrakło dla dziewczyny 3 letniej i dziadka miejsca w samochodzie, a tak to 5 osób na cmentarzu, rodzice ok 40 lat, teściowe i syn 5 lat, auto od chandlarza i wypadek w dniu zakupu auta, auto niby sprawdzone - typowo polskie, robiłem im remont mieszkania i stypa

1 polubienie

Dlatego jak pisalam, takich nalezaloby sądzić jak mordercow.
Ponize 25 lat nie schodzic. A ze wiezienia zaczynaja przypominac pensjonaty? A nie zapracuj sobie na miske zupy? To kwestia, czy ta lagodnosc nie jest zwiazana z przewidywanimi politykow, ze zawsze moga tam wyladowac?
Tym bardziej, ze w tym konkretnym przypadku to juz recydywa, osobnik ow mial wczesniej odebrane prawo jazdy.
W tym przypadku to nalezaloby zaczac od podstaw - reformy szkolen na prawo jazdy, ujednolicenie egzaminow i kary adekwatne do przestepstw. Dolegliwe.
Temat, ktory wydaje se byc wezlem gordyjskim.

1 polubienie

Ale ja wiem o tym i nie raz o tym pisalem…Ale w takim świecie żyjemy ze wszystko to,pozostaje w sferze życzeń jedynie.

2 polubienia