Dziecko zostało bez rodziców. Niewyobrażalna tragedia na Podkarpaciu - o2 - Serce Internetu
Czy nie ma wokoło nikogo, kto mu chociaz te kluczyki zabierze? Wiem, wiem…taki idealizm oczekiwac coś takiego.
Żebyś Ty wiedziała, jak ogromna jest różnica w poruszaniu się po drogach w Niemczech i w Polsce … Niestety, muszę jej od czasu do czasu na własnej skórze doświadczać …
Nie są tu winne pogoda, drzewa czy sama droga. Kierowcy… kierowcy w naszym kraju zachowują się często jak dzikusy …
Wierze. W naszej ojczyznie panuje dzicz. Pomijam juz to, ze niewprawni kierowcy jezdza od razu samochodami wysokiej klasy. W tanszym samochodzie odczuwa sie nawet wstrzasy inaczej podczas zwyklej jazdy. Inaczej czujesz, gdy nabiera predkosci.
Mialam isc spac wczesniej…ech. Nawet kobieta jest w stanie pijakowi zabrac kluczyki. Zastanawiam sie, czy jest jeszcze jakis inny sposob, jakby taki juz wsiadl i chcial jechac, zeby go zatrzymac.
prywatnie uwazam, ze tacy kierowcy to mordercy z premedytacja . i tak ich powinno sie traktowac - nie jakies “zagrozenie w ruchu ladowym”. moze niektorzy by sie zastanowili?
Auyto prows=adziłem od 11 lkat, SP tati był najebany
zabieżn mi kluczyi jak mam ni9ski cukierern i wafelki w środkuiu.
mam teraz 60
to szybko tabliczke bialej czekolady
Odezwij się Piochus bo nie wiemy czy dorwałeś się do wafelka i czy się cukier podniósł…
Ta czekoladę… chyba kieliszek następny…
Wafelek zjedzony.
Zmiennogumowy szanuj się.
Alko obniża cukier
Pisałeś jak pijany po prostu xd
Noi? a widziałeś cukrzyka?
Spadek poziomu cukru daje zblozone objawy. Tylko nie zalatujesz alkoholem a zapach jest zblizony do acetonu.
Bardzo niebezpieczna sprawa, bo przy polskiej znieczulicy ktos moze uznac - ot spil sie to niech lezy.
@anon18020312 nosisz bransoletke?
tAK
MAM taką z numerem kogo zawioadomić.
Ok to już będę wiedział że wtedy nie jestes pijany…