tak zwiedziłem Turcję, Grecję? Szczególnie zaimponowała mi Kapadocja w Turcji.
- Nie ma
- Ma, ale ograniczone
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
tak zwiedziłem Turcję, Grecję? Szczególnie zaimponowała mi Kapadocja w Turcji.
0 głosujących
Nauka zawsze ma sens.
Ma sens.
Oczywiscie nic nie zastąpi"dotkniecia".Na żywo…Dopiero jak wyjedziesz,przekonasz sie o tym…
Kiedys,przyznaje,lekceważyłem to…Myslalem ze mam czas,ze kiedyś"wyskocze na Akropol"…
A dzisiaj zal mi kazdego zaniechania.
Palcem po mapie rozbudza sie wyobraznie.I jest to bardzo fajne…Ale…Gdy pierwszy raz wyszedlem na rynek w Bolonii…Gdy potem,pare lat pozniej,spojrzalem na Etne,gdy wczesniej podziwialem chorwackie wodospady Krka…Gdy pilem chorwackie wino pod czujnym okiem…osiołka ktory mial dziwnie usmiechnietą morde…
Tego nic nie zastąpi…Kompania karna kobiet w Tunezji sprzatająca cos czego ja nawet nie dostrzegalem,w temperaturze 42-3 stopni…I wszystko pod bronią!
I ci taksowkarze w Tunezji którzy MARZYLI o powrocie Francuzów…[reszte sam sobie dospiewaj…]
Zagadki,onieśmielenie,ciekawość…Nie ma nic bardziej fascynujacego niż podróże.Trzeba tylko zacząć…
Akurat Grecję i Włochy znam nieźle, poza Kretą i Santorini, ale nie byłem w Egipcie. W Turcji też nie byłem. W wielu miejscach nie byłem, dlatego chętnie się posługuję filmami dokumentalnymi z podróży innych. Pewnie jeszcze popodróżuję.
I tak trzymaj!
Zazdroszcze Krety!
Wyslalem tam kiedys moje dziewczyny…Sam nie mogłem…
Ta mapa którą sugerujesz slowem"wirtualnie"…Ech…Zycia nie starczy
Ale na Sycylie wróce,choćbym mial wydac ostatnie pieniądze!
Ach…Sorry…Teraz doczytalem ze"poza Kretą…"
Pewnie że ma sens, zaniedługo te filmiki, zastąpią nam wycieczki zagranicze. Wszystko będzie online.