Tekst Tanajno o grzybie był cool XD
Że kogo? Co to za dziwne nazwisko? xd jakieś niepolskie…
To jak jest każdy widzi, ale nikt mi nie powie, że zmiana na lepsze zacznie się akurat od Trzaskowskiego. Tu mniej chodzi o to, czy coś jest ważne. Chodzi o to, że nie ma szansy na przeforsowanie ich pomysłów, nawet jak są cudowne. Dlatego są to obietnice bez pokrycia. Chociaż… Jak się przeciagnie kilku na swoją stronę? Tam co drugi to nie dość, że złodziej, to jeszcze koor.a sprzedajna. Sorki, ale trzeba wpierw wyczyścić szambo, by w to miejsce wstawić kibel z Geberita.
I tu sie z Tobą zgadzam całkowicie bo Trzaskowski jest u mnie,jak policzylem,5 od końca.Ale niestety,na dzisiaj,tylko on ma szanse na drugą ture.
Bo to okazuje sie mądrzejszy człowiek niz wygląda ![]()
Ale szans nie ma.
No…cuś w tym stylu ![]()
Dobrze, żeś tytułów nie pomyliła i nie skojarzyło Ci się “Jedenastu wspaniałych” ![]()
Nie wpłynęła. Była słabo zorganizowana, ustawiona pod Dudę, z czym sobie i tak nie poradził, a pytania wręcz idiotyczne i nie na temat, moim zdaniem. Niczego nie wniosła. Z wielkiej chmury parę kropelek, czyli wiele hałasu o nic.
Lepiej, gdyby jej w ogóle nie było.
Można powiedziec, ze w jednym Trzaskowski ma racje - telewizje w obecnej postaci nalezy zlikwidowac, tylko pokusa wykorzystana zbyt duza i czy punkt widzenia nie bedzie zalezal od punktu siedzenia?
Chociaz jesli Grekom sie udalo?
Debaty nie oglądałem, mam swój rozum więcej sprawny niż ten rządowy. Nic nie zmieni mojej decyzji
Pytania słabe i dość propisowskie. Uważam że Trzaskowski sobie radził ,później Tajano czy jakoś tak. po prostu chłop zna ekonomię i na końcu Żółtek choć nie poprę ale odpowiadał składnie.
Żółtek mowi ciekawie i mądrze ale wlasnie mówcą to on raczej nie jest ![]()
Ale i tak go lubię.Ciesze sie gdy takie postaci dają sie poznać.Cieszy mnie to jak wszystko co rozbija zestaw PO-PIS.
Żółtek nie jest mówcą i twarzą tym bardziej. Ale dość spokojnie mówi
Jeśli chodzi o debatę prezydencką w TVP to już samo TVP jest kluczowe w ustaleniu, że to było dno …
Jedynie wywiadów z Jackiem Bartosiakiem dało się w tej stacji oglądać bo JB wiedział na ile może sobie pozwolić, aby nie stracić pracy itp. Więc mówił w taki sposób, aby nas jeszcze zaciekawić …
Zgadzam się z Bosakiem, że to było dno … Ale na niego nie zagłosuje i tak … Nie ma On większych szans na wygraną, a liczy się odsunięcie od władzy PiSu - prędzej już na Hołownię - ciekaw jestem twojego dalszego zdania @birbant
Wiem, że Biedroń też popiera Hołownię, a Ja na ten obecny dramat nie mogę już patrzeć …
EDIT: Jak bagatelizowałem skalę obaw @ptakwodny względem PiSu z Jarkiem na czele to teraz coraz bardziej staję się pesymistą…
Grecja to jeszcze większy stan umysłu niż Polska, także jeśli im się udało jak sugerujesz to jak to o NAS świadczy to szkoda gadać …
Stary - jak możesz tak myśleć - nie widzisz co Jarek robi z tym państwem ? Przecież to dramat … Ja się boję, że możemy skończyć jak Białoruś, a może nawet między Ukrainą a Białorusią …
Ja za to coraz częściej widzę, że nie chce mi się żyć w tym państwie … ![]()
Dopóki nie wypowiadałeś się tutaj na temat polityki to miałem inne nicki jako typy do tych najbardziej delikatnie mówiąc “lewackich” ![]()
Stary - Ja naprawdę nie wiem czym Ty się zajmujesz w życiu, ale nigdy nie rozumiałem twoich poglądów politycznych … Chłopie Ja jestem agnostykiem świadomym tego w jakim syfie żyjemy … Ciężko jest być człowiekiem wierzącym, a jeszcze ciężej moherem …
To jest dramat, że możesz być aż tak naiwny … Tym bardziej, że często wstawiam tutaj filmy o tematyce politycznej i historycznej …
Przecież to wy jesteście naiwni a nie ja… Po drugie większość wpisów na temat polityki nie jest na serio ale wy ciągle to łykacie jak pelikany… Xd