Też to słyszałem, ale, czy to jej samobójstwo jest prawdą, nie wiem? W mediach cisza.
ja slyszalam plote, ze wkurzona corka tatusia kozikiem potraktowala, na szczescie niegroznie.
o samobojstwie u Mikkego? moze pomyliles ze sprawa w dworku corki Tyszkiewicz - gdzie faktycznie nie dojdziesz co sie stalo a nieboszczyk jest?
No właśnie to miałem na myśli. Te awanturę z kozikiem. A o tym samobójstwie, to mi ktoś mówił, dość dawno temu, ale nie potraktowałem tego poważnie.
Vera223,manipulowanie faktami akurat jego w niczym nie wyroznia.To jest powoli sport narodowy ktory ma swoich fanatycznych kibicow.
Widac to szczegolnie w stosunku do historii oraz lansowania wlasnych wizji zycia spolecznego,przez poszczegolne partie.
I nie ma takiej rzeczy ktorej by nie zrobiono lub"tylko"powiedziano,by przeforsowac swoje.Polecam pouczajace “Sniadanie w Trojce”,na ogol w rekach Beaty Michniewicz…
Ciezko sie tego slucha ale po kilku tego rodzaju “talk shows”,w ktorych Korwin nie bierze udzialu bo nie jest zapraszany,widac wyraznie ze prawda lub uczciwosc ZAWSZE ustepuje dyscyplinie partyjnej.