… czy ludzie JUŻ zwariowali?
" W nowym sondażu CBOS Prawo i Sprawiedliwość niezmiennie prowadzi. Na dalszych miejscach rewolucja. Koalicja Obywatelska przestaje być drugą siłą w Sejmie."
… czy ludzie JUŻ zwariowali?
" W nowym sondażu CBOS Prawo i Sprawiedliwość niezmiennie prowadzi. Na dalszych miejscach rewolucja. Koalicja Obywatelska przestaje być drugą siłą w Sejmie."
Ludzie zwariowali już dawno. Dziwiliście się jak to możliwe, że narody nie widzą kim jest Hitler, Łukaszenko, Putin… to macie.
Zbiorowy obłęd nie jest wcale takim rzadkim zjawiskiem spolecznym.
A co do sondazy? Co zamowisz to dostaniesz.
Większość zaczyna się dopiero od 51%, podczas gdy cała Zjednoczona Prawica ma tylko 35%. Wychodzi więc na to, że rząd jest silny przede wszystkim słabą opozycją.
Dziwisz się że PiS prowadzi ciągle od 8 lat w sondażach czy że PO nie jest już drugie w rankingu?
Bo dla mnie, większą niespodzianka jest to drugie.
Opozycji w ogóle nie mamy. Niestety
Klasyka. Nie ma afer/taśm (tej ostatniej szybko ucięto łeb), nikt nie mówi o aborcji i LGBT, ludzie się szczepią, dostają social. Jest super więc o co ci chodzi?
A, nie, nie, o nic…
Też mnie to zastanawia i martwi ogromnie.
Na ten mniej więcej temat, o możliwej groźnej tendencji napisałem w wątku @anon52897632 .
Tego typu sondaże nie są reprezentatywne, obojętnie kto w nich prowadzi. Media podając je do publicznej wiadomości nie informują, skąd pochodzą respondenci. Prawdziwych opinii, tych wewnętrznych nie ujawnia się. Taka sytuacja ma miejsce od początku III Rzeczypospolitej.
Noooo, ja też mogę napisać “kocham PiS”…
Ludzie zaczynają wariować, Cebos jest na usługach / w kieszeni / PiS, więc musi pisać co rząd każe. Niezależne sondaże widzą inaczej
Wielu ludzi liczy na to, ze jak za dawnych czasow PiS = kariera.
Wiemy
Nie widzę, żebym się w ogóle tutaj wypowiadał i nie do końca wiem o co dokładnie Tobie chodzi … Być może o jakąś inną wypowiedź pod jakimś innym temacie w stosunku do mnie Podpowiedz jak możesz
?
Miałem na myśli ten Twój wątek: Jak oceniacie oraz co wiecie na temat tego Co PiS aktualnie robi głównie i dlaczego ma gdzieś przedsiębiorców?