Może coś źle przeczytałam, bo nie wierzę, by polityk publicznie lub prywatnie powiedział coś takiego:
Czy widzicie to samo co ja?
(Cytat przeklejony z portalu Interia)
Może coś źle przeczytałam, bo nie wierzę, by polityk publicznie lub prywatnie powiedział coś takiego:
Czy widzicie to samo co ja?
(Cytat przeklejony z portalu Interia)
Całość newsa z interii wkleiłem w pytaniu o dziarskość bojową prezesa.
Tak, to możliwe.
Co sie wyprawia? Jeden kandydat z podejrzeniami, że prał po mordzie za pieniądze gangsterki, drugi prać po mordzie chce. A prezes od zradzieckich mord przechodzi do rękoczynów?
Tak, to właśnie podejście polityków skrajnej prawicy. Swego czasu Korwin Mikke spoliczkował publicznie Michal Boni. Bo tez uważał, że tak jest honorowo.
I pomyśleć że kiedyś dyplomata czy polityk musiał sie cechować nienagannymi manierami. a teraz brylują takie Dudy, Czarnki, Mejzy, Trumpy czy inni troglodyci omyłkowo tylko nazwani ludźmi.
No właśnie dlatego czytając artykuł myślałam początkowo, że mi się to śni. ![]()
Miewasz koszmary? ![]()
Niestety zdziczenie obyczajów zaczyna byc powszechne.
Na marginesie chciałem dodać że większościom głosów prezesowi odebrano immunitet
Jeszcze nie stracił, komisja pozytywnie zaopiniowała, ale glosowania w sejmie nie było.
Czego oczekujesz od konserwatysty? Tęczowej subtelności?
Im patriarchat nie obcy. Korwin już powiedział co na ten temat myśli.
Ale w partii kobiety mają i to całkiem sławne. Zajączkowska robi w sieci furorę.
Oni jak przystało na macho man chowaja się za “żywymi tarczami”.
Ciekawe jakby ten “męski” mężczyzna Mentzen sam od kogoś oberwał w ryj?
Nogami obutymi w lakierowane trzewiki by sie nakrył. Ale chorego bic nie należy, on ma zespol Aspergera.
A ja myślałem, że asparagusa?
![]()
Mentzen nie daje za wygraną
Fakt, że tych ekorerrorystow to by się przydalo nieco do pionu przyprowadzić, bo kiedys komus nerwy puszczą i nieszczescie gotowe.
@joko A co Jarek nabroił? Nic nie wiem… ![]()
No wiesz o on używa języka, który jak dla mnie jest ohydny. Do delegalizacji wariatów? Czy on ma jakikolwiek dowód lekarski na to, że część czacji to wariaci? Nie ma ? No to kogo usunąć? Chciał usunąć wariatów, a tu ich tymczasem nie ma. Nienawidzę takiego wyrażania się o ludziach i próby poniżania ich różnymi dziwnymi epitetami. Jak coś takiego czytam, to od razu udusiłabym
kogoś, kto tak bardzo nienawistnie pisze.
@joko Obejrzałam filmik. Ludzie na ludziach. Las głów i rąk. Zamieszanie. Nic nie widać…
Jeszcze mu łopatki i wiaderka brakowało. Byloby prawie jak w przedszkolu.
A ile on juz wczesniej krzywdy zrobil ludziom tym surfowaniem na trumnie brata?
Może jest więcej ujęć i sąd więcej zobaczy niż Ty na jednym filmiku. Nie przejmuj się. Z pewnością sprawiedliwości stanie się zadość,. ![]()