Czy to naprawdę się dzieje?

Może coś źle przeczytałam, bo nie wierzę, by polityk publicznie lub prywatnie powiedział coś takiego:

Czy widzicie to samo co ja?
(Cytat przeklejony z portalu Interia)

1 polubienie

Całość newsa z interii wkleiłem w pytaniu o dziarskość bojową prezesa.
Tak, to możliwe.
Co sie wyprawia? Jeden kandydat z podejrzeniami, że prał po mordzie za pieniądze gangsterki, drugi prać po mordzie chce. A prezes od zradzieckich mord przechodzi do rękoczynów?

2 polubienia

Tak, to właśnie podejście polityków skrajnej prawicy. Swego czasu Korwin Mikke spoliczkował publicznie Michal Boni. Bo tez uważał, że tak jest honorowo.

I pomyśleć że kiedyś dyplomata czy polityk musiał sie cechować nienagannymi manierami. a teraz brylują takie Dudy, Czarnki, Mejzy, Trumpy czy inni troglodyci omyłkowo tylko nazwani ludźmi.

5 polubień

No właśnie dlatego czytając artykuł myślałam początkowo, że mi się to śni. :grin:

4 polubienia

Miewasz koszmary? :wink:
Niestety zdziczenie obyczajów zaczyna byc powszechne.

1 polubienie

Na marginesie chciałem dodać że większościom głosów prezesowi odebrano immunitet

1 polubienie

Jeszcze nie stracił, komisja pozytywnie zaopiniowała, ale glosowania w sejmie nie było.

Czego oczekujesz od konserwatysty? Tęczowej subtelności?
Im patriarchat nie obcy. Korwin już powiedział co na ten temat myśli.
Ale w partii kobiety mają i to całkiem sławne. Zajączkowska robi w sieci furorę.

Oni jak przystało na macho man chowaja się za “żywymi tarczami”.

Ciekawe jakby ten “męski” mężczyzna Mentzen sam od kogoś oberwał w ryj?

2 polubienia

Nogami obutymi w lakierowane trzewiki by sie nakrył. Ale chorego bic nie należy, on ma zespol Aspergera.

1 polubienie

A ja myślałem, że asparagusa? :shushing_face: :stuck_out_tongue_winking_eye:

Szparagusa

1 polubienie

Mentzen nie daje za wygraną

Fakt, że tych ekorerrorystow to by się przydalo nieco do pionu przyprowadzić, bo kiedys komus nerwy puszczą i nieszczescie gotowe.

1 polubienie

@joko A co Jarek nabroił? Nic nie wiem… :sweat_smile:

1 polubienie

No wiesz o on używa języka, który jak dla mnie jest ohydny. Do delegalizacji wariatów? Czy on ma jakikolwiek dowód lekarski na to, że część czacji to wariaci? Nie ma ? No to kogo usunąć? Chciał usunąć wariatów, a tu ich tymczasem nie ma. Nienawidzę takiego wyrażania się o ludziach i próby poniżania ich różnymi dziwnymi epitetami. Jak coś takiego czytam, to od razu udusiłabym
kogoś, kto tak bardzo nienawistnie pisze.

Poczytaj. Normalnie bił ludzi, niszczył wieniec, który do niego nie należał.

1 polubienie

@joko Obejrzałam filmik. Ludzie na ludziach. Las głów i rąk. Zamieszanie. Nic nie widać…

1 polubienie

Jeszcze mu łopatki i wiaderka brakowało. Byloby prawie jak w przedszkolu.
A ile on juz wczesniej krzywdy zrobil ludziom tym surfowaniem na trumnie brata?

Może jest więcej ujęć i sąd więcej zobaczy niż Ty na jednym filmiku. Nie przejmuj się. Z pewnością sprawiedliwości stanie się zadość,. :joy: