Czy to naprawdę się dzieje?

KACZYŃSKI UDERZYŁ KOMOSĘ – CIOS PIĘŚCIĄ❗️WÓJCIK KONFIDENTEM Z PiS I TUSK WYŚMIAŁ BORECKIEGO W SEJMIE - sami zobaczcie…

Podejrzewam, ze tam jest wiecej kamer, z tym ze ich nagrania raczej na YT sie nie ukażą.
To jest newralgiczny punkt na mapie Warszawy.

@okonek Pewnie jest więcej nagrań, tylko tak był taki tłok i szamotanina… Trochę mnie to dziwi, że ochroniarze nie zareagowali wszak w takim tłumie zdarzyć się mogą rzeczy różne… Pewnie panowie maja, tak jak teraz policjanci i strażnicy miejscy kamery na sobie…

1 polubienie

Kto i jakie kamery miał?
Analiza obrazu zderzena piesci z twarzą pokaże.
To nie jest tak, ze nie da się tego prześledzić obraz po obrazie, a struktura dloni to jak odcisk palca. Tylko trzeba mieć chęci i materiał porównawczy.

1 polubienie

No i dobrze! :grin:

1 polubienie

Telepatia?
Szybko sie uwinęli.
Ciekawa jestem jak rozłożyły się głosy innych partii niz PO i PiS? Pewnie zaraz poddadzą.

1 polubienie

Przez ostatni 8 lat tyle nabroił, że powinien dostać dożywocie bez procesu :slight_smile:
Choć ja bym wolał dla niego banicję.

1 polubienie

Do Korei Północnej?
Bo na Madagaskar to lemurów szkoda. Sa takie sliczne.

1 polubienie

Do Korei albo na Kubę. Niech ma chłopak wybór!

1 polubienie

Kubanczycy go nie wezmą, zresztą i w Korei mialby problem - gdzie on tam sie zmiesci razem z pomnikami brata? Nisza ekologiczna zajęta.

2 polubienia

No fakt, dwóch dyktatorów w jednym państwie? Nie ujdzie!
Może na Wyspe Bouveta?

1 polubienie

I ma rację!
Sam dałbym w mordę i to nie"chyba" a za to tak,by nigdy ta menda nie weszła o własnych siłach na mównicę!
Mentzen jest za delikatny ale musi.Ja nie muszę.Popieranie Kaczyńskiego jest gorsze od jedzenia kapusty ale…co zrobić gdy co chwila w tym kraju,jakieś potworne mendy,prowokują/“eskalują”[tak sie dzisiaj mówi?] aby,jak to tylko możliwe,burzyć resztki spokoju społecznego…
Zapewne potem,polamią sie opłatkiem :exploding_head:
Aaaa…bo zapomniałem że o ów immunitet chodzi.
Nigdy nie powinien sie nim cieszyć a co za tym idzie,nie powinno być sprawy.Ale skoro jest…
Było ze 100 powodów by mu to odebrać.Tym razem jednak,nie widzę ani powodu ani problemu.A wręcz rozumiem.I od gadania,aż mne ręka sie sama unosi :rage:

Dzisiaj mu uchylili immunitet w czasie głosowania za pobicie na miesięcznicy jednak nie uchylił za zniszczenie wieńca

Bo to partyjna gra.Do przewidzenia.
I znowu…Byle burda gromadzi quorum a sprawy ważne,wręcz przeciwnie.Zamykają sie w góra,150-200 osłach.
Nie lubię sie popisywać forumową agresją czy głupotą ale czasem…Po prostu zabrałbym tej chołocie całe uposażenie.460 x ileś tam…Ile można dobra uczynić za te pieniądze,choćby tylko jednorazowo…

Spolecznie niska szkodliwosc czynu?
Wizerunkowo nieładne. Innych emerytów za batonik po sądach włóczą? No ale oni sobie nie dorabiają do wypłaty w Sejmie…

A po co? Białoruś bliżej. Pisowski sędzia Szmyd tam już jest. Baćka dał mu nawet azyl.

1 polubienie

O tym sedzi czytalam. Ciekawe czy skonczy jak ten dezerter?

Tu się nie zgodzę z Tobą. Po pierwsze nie uważam by była to prowokacja. To było nawoływanie o prawdę smoleńską. Od długiego czasu.
Gdyby jarozbaw tak naprawdę żałował brata, nie robił by comiesięcznego cyrku politycznego, a składał by wieńce w ciszy w jakimś symbolicznym miejscu. Czy Ty wierzysz w to, że te miesięcznice to tak z bólu i tęsknoty Kaczyńskiego się odprawiało?
A dlaczego Kaczyński niszczył wieńce poświęcone innym ofiarom tej katastrofy?
A teraz, kiedy stracił władzę, uważam, że to on prowokuje tymi miesięcznicami.

2 polubienia

I to ubranko.
Jak na pogrzeb w Pcimiu (z calym szacunkiem dla mieszkanek i mieszkancow tego miasta, niemowleta i starców wliczając)

Nie i wiele razy pisałem o tym.
To jest polityczna gra,za którą nienawidzę wszelkiego polactwa.Nie będę znowu do tego wracał bo to nie moja wina że ktoś tego nie pamięta…
Natomiast w TYM,KONKRETNYM przypadku,powtarzam raz jeszcze,dałbym po mordzie chamowi a jeszcze pewnie bym splunąl na każdego kto wykorzystuje czyjąś śmierć do swych zaplugawionych,partyjnych interesów.
I goovno mnie obchodzi jak sie Kaczyński zachowywał.
Ja,mam sie zachowywać INACZEJ nad grobem,choćby po to by nie być do niego podobnym.Inaczej,jak to w polszy,wszyscy są siebie warci.