Czy to słuszne i moralne, aby

dawać 500+ małżeństwom za staż? Niedługo będą obiecywać 500 za dziurę w zębie, ale trzonowym, krótszą nogę byle by była lewa i brak widzenia w oku, ale od pewnego wieku. Nie to, że jestem zazdrosna, ale “Wenezuelo bis witaj” :frowning:

4 polubienia

Wybory idą. Trzeba kupić ludzi.
Ja uważam niezmiennie że 500+ powinien być tylko dla biednych. Kryterium

4 polubienia

Kielbasa wyborcza.
A co mają zrobic wdowy i wdowcy?
Tylko tych jest wiecej, to i wydatek bylby wyzszy.
A tak - jak to pieknie brzmi - dbamy o rodzine…

4 polubienia

W ogole nie powinno byc 500+ a rzetelna pomoc w postaci rzeczowej, z ktorej skorzystaja rzeczywiscie ci, do ktorych ta kwota ma byc skierowana - czyli dzieci. Nie rodzice. Zwlaszcza ci, ktorzy sa po prostu niewydolni. Dzieciaki czesto wiecej rozumu mają niz ich progenitorzy.

5 polubień

Dzięki 500+ rodzi się trochę więcej brajanków. A Grażyny mają na gorzałe

5 polubień

Tiaa. Obywatele pierwszego sortu z FAS?

3 polubienia

Ale za to na PiS zagłosują.

4 polubienia

“W polskich gminach i miastach pojawiła się możliwość skorzystania z dofinansowania dla właścicieli psów i kotów. Kwoty te sięgają nawet 500 zł” - informuje fakt.pl. Wsparcie przyznawane jest w ramach walki z bezdomnością czworonogów".
Szkoda, że jest tyle bezdomnych ludzi. Śpiesz się powoli-powiedział ustawodawca do decydenta obiecując kokosy suwerenowi.

2 polubienia

Ja czasem wole pomoc psu czy kotu…
A nareszcie ktos pomyślał, ze mozna nad tym zapanowac w sposob humanirarny
Zeby jeszcze o kobietach pomysleli?

2 polubienia

Im więcej dawać będą, tym bardziej zmniejszać się będzie wartość złotego. A to spowoduje dalszą sukcesywną drożyznę. To bardzo proste jest, ale zbyt skomplikowane dla elektoratu lepszego sortu. Dajom, to som dobre, Kradmom, ale siem dzielom.

2 polubienia

Swoją.

3 polubienia

a toto coto? Ciekawe, ile to kosztowało …nas :thinking:

1 polubienie

Tiktok na razie bezplatny lub wymaga ogladania reklam.
Będzie bezplatny kabaret
Moze Kaczynskiego namowia na wystep rodeo?

2 polubienia

Mogli jej coś zapłacić za ten występ. Widać, że szukają nowych kanałów dystrybucji reklamy swoich sukcesów. 21lat i tak się rozpędza kariera a nie tak jak ja co nawet cycków w internecie nie pokazałam … :dancer: ps przepraszam za wyrażenie

1 polubienie

Kartofel uskuteczni strip-tease. Dla swoich czyli gejów.

3 polubienia

Klasyka.
Pokazywanie innym ze są gorsi.Ze nie zasługują.
Wmawianie ta metoda, jak ma być…
W efekcie skłócanie ludzi co w naszym kraju przekracza już wszelkie granice.

5 polubień