dawać 500+ małżeństwom za staż? Niedługo będą obiecywać 500 za dziurę w zębie, ale trzonowym, krótszą nogę byle by była lewa i brak widzenia w oku, ale od pewnego wieku. Nie to, że jestem zazdrosna, ale “Wenezuelo bis witaj”
Wybory idą. Trzeba kupić ludzi.
Ja uważam niezmiennie że 500+ powinien być tylko dla biednych. Kryterium
Kielbasa wyborcza.
A co mają zrobic wdowy i wdowcy?
Tylko tych jest wiecej, to i wydatek bylby wyzszy.
A tak - jak to pieknie brzmi - dbamy o rodzine…
W ogole nie powinno byc 500+ a rzetelna pomoc w postaci rzeczowej, z ktorej skorzystaja rzeczywiscie ci, do ktorych ta kwota ma byc skierowana - czyli dzieci. Nie rodzice. Zwlaszcza ci, ktorzy sa po prostu niewydolni. Dzieciaki czesto wiecej rozumu mają niz ich progenitorzy.
Dzięki 500+ rodzi się trochę więcej brajanków. A Grażyny mają na gorzałe
Tiaa. Obywatele pierwszego sortu z FAS?
Ale za to na PiS zagłosują.
“W polskich gminach i miastach pojawiła się możliwość skorzystania z dofinansowania dla właścicieli psów i kotów. Kwoty te sięgają nawet 500 zł” - informuje fakt.pl. Wsparcie przyznawane jest w ramach walki z bezdomnością czworonogów".
Szkoda, że jest tyle bezdomnych ludzi. Śpiesz się powoli-powiedział ustawodawca do decydenta obiecując kokosy suwerenowi.
Ja czasem wole pomoc psu czy kotu…
A nareszcie ktos pomyślał, ze mozna nad tym zapanowac w sposob humanirarny
Zeby jeszcze o kobietach pomysleli?
Im więcej dawać będą, tym bardziej zmniejszać się będzie wartość złotego. A to spowoduje dalszą sukcesywną drożyznę. To bardzo proste jest, ale zbyt skomplikowane dla elektoratu lepszego sortu. Dajom, to som dobre, Kradmom, ale siem dzielom.
Swoją.
a toto coto? Ciekawe, ile to kosztowało …nas
Tiktok na razie bezplatny lub wymaga ogladania reklam.
Będzie bezplatny kabaret
Moze Kaczynskiego namowia na wystep rodeo?
Mogli jej coś zapłacić za ten występ. Widać, że szukają nowych kanałów dystrybucji reklamy swoich sukcesów. 21lat i tak się rozpędza kariera a nie tak jak ja co nawet cycków w internecie nie pokazałam … ps przepraszam za wyrażenie
Kartofel uskuteczni strip-tease. Dla swoich czyli gejów.
Klasyka.
Pokazywanie innym ze są gorsi.Ze nie zasługują.
Wmawianie ta metoda, jak ma być…
W efekcie skłócanie ludzi co w naszym kraju przekracza już wszelkie granice.