Czy to w porządku, jeśli jeden Polak, selekcjoner Brzęczek,

rekomendowany przez szefa PZPN, Bońka, kompromituje i ośmiesza na oczach całej Europy nasz kraj, nasze państwo, a nie tylko grupkę piłkarzy?

Bo przecież nasza reprezentacja była gorsza o dwie klasy od osłabionych Włochów, i była to jednoznacznie wina Brzęczka, który naszych niezłych przecież piłkarzy niczego wartościowego nie nauczył, i nie nauczy. To już ja bym lepiej poprowadził naszą reprezentację. Zgadzacie się z moim zdaniem?

• Tak
  • Nie
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

Piłkarze całkiem niewinni? :rofl:

2 polubienia

zacznij trenowanie od reprezentacji Wysp Owczych.

Moim zdaniem całkiem niewinni, bo przecież nie mieli żadnego interesu, aby się ośmieszać i błaźnić.

1 polubienie

Tak myślisz? A ja myślę, że wielu z nich nie będzie narażać się na kontuzję w jakiejś lidze narodów, jeżeli np. w bundeslidze zarabiają po 20 milionów euro… :wink:

2 polubienia

Jeśli Włochom się opłacało grać o 2 klasy lepiej od naszych piłkarzy, to niby dlaczego naszym miałoby się nie opłacać? Dodatkowo nie zaniedbali żadnego sposobu na podłamanie psychiczne naszych piłkarzy.

A Ty @harmonik nie za dużo chcesz sobie na dyńkę wziąć ???

Nie dość, że Król i doradca ludzkości, to jeszcze selekcjoner dwudziestu trampkarzy.

.dajesz radę, bo ja nie?

2 polubienia

To on by sobie robił w niedziele po południu. Dla króla ludzkości to będzie pikuś.

3 polubienia

Nie wiem, czy bym podołał być selekcjonerem, ale jest się na kim wzorować, czyli na stylu gry Hiszpanów, Włochów, Portugalczyków, Francuzów, Niemców, Holendrów, Belgów i innych.

Łee. Odgapić, to każdy Chińczyk potrafi.

.to nowatorstwa nam trzeba, niekonwencjonalnego myślenia, reform.

2 polubienia

My nie mamy reprezentacji. Jest Lewy, Grosik, czasem Milik, Piątek a potem długo nic.
Obrona też nie istnieje. Nie potrafią podawać, wykańczać akcji, utrzymać piłki.
Nawet JA po pijaku zagrałbym lepiej.

Chodziło mi o to, że jak już miałbym się tak błaźnić i kompromitować Polskę, to już nawet jako laik, miałbym się na kim wzorować, aby siebie, naszych piłkarzy, naszego kraju nie ośmieszać, nie kompromitować.

W Polsce tak już jest, że KAŻDY obywatel zna się na piłce nożnej, chociażby nigdy nie miał z tym sportem do czynienia. Taka tam polska specyfika.

1 polubienie

Bo bramka jest okrągła, a piłki są dwie. Czy jakoś tak.

.czego nie rozumiesz?

2 polubienia

Nie czujesz bluesa, bo tak jak dziewczyny grają powszechnie w gumy, w klasy, tak chłopacy grają powszechnie w kopytówę.

Nie tylko.
Dziewczyny graja tez w pilke nozna. Z calkien dibrym skutkiem.
Obawiam sie, ze polska reprezentacja z hiszpanskimi babami mialaby klopot.

Dlatego dla mnie temat polska piłka nożna nie istnieje … Gdyby tu nie padł ten temat, nawet bym nie wiedział, że jeszcze coś się w tej materii w kraju dzieje.
Mam swoje zdanie na ten temat i uważam, że już napisałem za dużo …

2 polubienia

Jaką gumę jakie klasy jaka kopytówka? Teraz to co najwyżej smartfon ewentualnie komputer albo tablet

2 polubienia

Pierwszy raz się z Tobą zgadzam. Jest szansa, że nie poprowadziłbyś tej kadry gorzej :stuck_out_tongue:
Mamy czas d imprezy… ale PZPN nie podejmie odważnej decyzji, będzie tradycyjnie czekał na alibi, którym będzie katastrofa na Mistrzostwach.

2 polubienia

Też mam zdanie na ten ten temat, ale nie rozumiem jednego.
Dlaczego jedenestu chłopa (babów tudzież) po 45 minutach kopaniny i 15 minutach przerwy, nagle zmieniają zdanie i próbują ulokować piłkę w siatce bramki, której jeszcze przed godziną bronili. :shushing_face:

Dla mnie byłby to spory wysiłek emocjonalny.

2 polubienia