Czy Tusk nas ocali?

Mają zakupić jak UE da obiecane miliardy €, po spełnieniu 7 warunków, które PiS sobie na życzenie i swą niekorzyść naprodukował. Na dniach ma być podpisana umowa na nowe Abramsy, tylko cena ich poraziła 230 miliardów zł, a to roczny budżet kraju. Pomimo że nowy ład PiSu jest odrobinę tańszy, to wyliczenia ich się sypią. A przed wyborami jak zawsze przedobrzą z obietnicami, po cichu liczą że rodacy z gotówką powrócą do kraju, do oskubania. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Wyposażone w proce, kusze, kropidła i klęczniki

1 polubienie

No chyba az tak malego budzetu to polska nie ma xd

Ja podobnie:)

1 polubienie

@Julia , @Devil
ale ta lewica to w koncu musi byc.
ja jestem za lekko zzielenialymi socjalistami, ale w Polsce to widze tylko partie postkomusze uzywajace nazwy socjalistyczna, postkomusze populistyczne okreslajace sie partia chrzescijansko (czytaj rydzykowo) prawicowa, oszolomow spod znaku narodowego socjalizmu i jakies niedobitki liberalow, ktorym sie wydaje, ze swiat poprawny politycznie pomalowany w tęczę bedzie rajem. a wyscig do koryta trwa. wlasciwie nawet nie wyscig a bijatyka gdzie przestaly obowiazywac jakiekolwiek reguly. nie ma na kogo glosowac…
a swiat idzie do przodu.

@anon18020312 @Sheev Kiedyś, w czasach studenckich, poszłyśmy z grupą koleżanek do klubu. Impreza miała trwać do 4 nad ranem i dopiero wtedy był jakiś autobus w naszą stronę. Wchodzimy, a tam na parkiecie grupa dzieciaków w białych dresach z gwizdkami w ustach. Gwiżdżą i skaczą razem do jakiejś techno-rąbanki. Wyglądają na 16 lat chociaż klub miał być od 18. Siedzimy i tak patrzymy na te dzieci coraz brak zrezygnowane … To będzie, niestety “długaaaaaa” noc. I nagle wchodzi grupa facetów, w naszym wieku, przyszli na wieczór kawalerski i miny mają podobne do naszych: szok i niedowierzanie. Na szczęście się spikneliśmy i impreza okazała się całkiem udana, nawet DJ się zlitował i puścił coś alternatywnego do tańca.

1 polubienie