Czy Waszym zdaniem są tylko dwie pucie czy więcej puć?

Zebrać można, można mieć 1 miejsce w sondażach. A nagle może się okazać że ktoś jednak wygrał.

1 polubienie

Bo napisali o jakimś Gruzinie. który kogoś zabił? Ile było takich przypadków rocznie? Masz wiarygodne dane ,czy powielasz medialne stereotypy?

2 polubienia

Mam wyobraź sobie. W Bydgoszczy koło 20 tygodniowo policja zgarnia. Do tego w lipcu zeszłego roku nie bez powodu nakazano by obcokrajowcy pracujący zrobili Polskie prawko. Wiesz ile z taksówek odpadło?

Puć w ramiona moja pucio,
przytul się i będzie gucio…

4 polubienia

Pucia o byla ksywka naszej nauczycielki rosyjskiego w podstawowowce. I jednocześnie jakis czas I sekretarz POP PZPR.
Od pierwszej klasy byla obiektem uczniwskich żartów, może nie kosz na smieci na głowę, ale…
Bała się przeciągów. No to klamki przy oknach sysematycznie sie psuły…

2 polubienia

Co di Gruzinów - w Polsce niedaleko mnie uwili sobie “gniazdko”. Czyli wynajmujs kilka izb w starej “kamienicy”. Ponoc niektorzy nawet uczciwie pracują :joy::joy::joy:

3 polubienia

Nie wrzucał bym wszystkich Gruzinów do jednego wora. Znam kilku, pracowałem z kilkoma, zero zastrzeżeń.

2 polubienia

Przecież kpię. To w kontekscie do tego co pisze @Bingola o przeplywie informacji na zasadzie jedna pani drugiej pami…
Pracuja. A ze po pracy na podworku pograja sobie w jakas odmiane piłki i zrobili w szopie niewielka silownie, a przy okazji jakies piwo pod chmurka wypija?
No dzikie takie to przecież…
Ja juz pisalam wczesniej - migracja to też przemieszczanie sie przestepcow czy nawet calych grup. Tych wyłapać bez wzgledu na narodowosc. Zreszta zwykle swoj idzie do swego i szybko staja sie one miedzynarodowe.
Ironia historii jest, ze mafie powstawaly pierwotnie jako sposob obrony przed drobna przestepczoscia i niewydolnym systemem obrony ze strony państwa. Ale, ze jak to klasyk zauważył? Wladza deprawuje…

Miałam kłopoty z zaśnięciem, bo martwiłam się, co to będzie, jeśli rodacy zdecydują się wybrać pana od puciów. Niestety czasem mamy skłonność do wybierania ludzi mających takie finezyjne pomysły. I co wtedy? Z deszczu pod rynnę? I jak tu się nie martwić?

3 polubienia

Bywają uczciwi. Ale problem z nimi wynika z ich natury imprezowiczów. Troszkę inna kultura niż u nas. Niedawno byłem w szczecinie 3 dni i firma mi hotel wykupiła gdzie gruzini mieszkali. Wracałem po 18 i do 3-4 rano impreza. Nie spałem ani jednej nocy takie balety odprawiali.

2 polubienia

A wracając do tematu - oto kolejna pucia:

5 polubień

I jeszcze jedna :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

O! Faktycznie – dwie Pucie!

1 polubienie

Nie znam ale chętnie poczytam

Sadzac po tytułach pewnie cos o szlaku pielgrzymkowym Camino de Santiago?

Były przecieki że policja przy tych statystykach majstruje i wcale nie jest tak wesoło

1 polubienie

Policja zawsze majstrowała przy statystykach. Policja to legalna organizacja przestępcza.

1 polubienie

Ale w ostatnich latach za PiSu podobno dużo majstrowali gdy przestępczość właśnie wzrosła akurat mnie to nie dziwi że zawsze majstrowali przy statystykach trochę ich znam często widziałem jak stali na ulicy pod jednym z bloków albo na górze gdzie był Kierkut z włączonym silnikiem i udawali że są na patrolu…

1 polubienie

A powiedz mi wiesz o policjancie który odbywa karę albo został skazany? Moja teściowa od roku jest na emeryturze a od 90 roku pracowała w prokuraturze. I nie pamięta żadnej sprawy z policjantami którzy zostali skazani.

1 polubienie

A czy to nie Ty czasem,nie kazałeś mi się nie czepiać przejezyczen? I to bodaj dwukrotnie?:laughing:

1 polubienie