Czy Waszym zdaniem są tylko dwie pucie czy więcej puć?

I fajna aktorka

1 polubienie

A wiesz co klient odpowiedział koleżance?

1 polubienie

Albo: “Przyszłem wcześniej, bo nie miałem co robić”

4 polubienia

Odpowiedziała postaram się… prawie 3 h starałem sie naprostować tą rozmowę. Byłem wtedy kierownikiem telemarketingu

“gdyż” nie mialem co robić :joy:

1 polubienie

Skąd mam wiedzieć? :thinking:

1 polubienie

Wyżej to opisałem

Są dwie pucie a reszta to jakieś ukierunkowania na preferencje seksualne…czy jak to określić… :wink:

1 polubienie

@Radomiła , a osoba która ma zarówno męskie jak i żeńskie narządy “puciowe” (są takie przypadki) - to jakiej jest “puci”?

No, nie, mylisz dwie rzeczy. Preferencje seksualne, to coś zupełnie innego.

3 polubienia

Piszesz tu o hermafrodytyzmie (obojnactwie), który to u ludzi powstaje w wyniku zaburzeń wczesnorozwojowych, często w wyniku nieprawidłowości genetycznych.

3 polubienia

No dokłdnie - więc która z dwóch puci to wtedy jest?

1 polubienie

Uważam, że dla osób tym dotkniętych nie jest to temat do śmieszkowania.

2 polubienia

To, że jest w naturze wyjątek, nie znaczy, że należy przewracać wszystko do góry nogami. :wink:

2 polubienia

A osoby, które fizycznie sa kobietami a psychicznie i emocjonalnie czuja się mężczyznami (lub odwrotnie) nie mają żadnego prawa? Spróbuj sie wczuć w rolę takiej osoby. To nie jest żadna “fanaberia” jak to przedstawiają prawacy, tylko poważny problem psychiczny dla takich osób.

2 polubienia

Oczywiście, że to jest problem psychiczny i emocjonalny.

2 polubienia

No właśnie. A lekceważenie takich osób i wyśmiewanie się nie przyczynia sie do ich dobrostanu psychicznego.
W takich sprawach powinniśmy kierować sie zasadą: “jak tolerancja dla takich osób ma wpływ na mnie, na życie innych ludzi, na państwo, na społeczeństwo”? Żaden! Wiec niech politycy odczepią sie od nich i zajmą się tym, co ważne dla państwa, dla ogółu. A w dzisiejszych niespokojnych czasach najważniejsze jest bezpieczeństwo militarne, ekonomiczne i polityczne kraju.

2 polubienia

Troska o zdrowie psychiczne osób nietożsamych z płcią biologiczną już dawno przekroczyła wszelkie granice zdrowego rozsądku. Niemniej zgadzam się, że jest to poważny problem psychiczny dla takich osób, jakkolwiek by to rozumieć … :wink:

4 polubienia

Po pierwsze, nie szkodzić.
Nie jest to az taka rzadka sytuacja. Bo przekazów o tego typu zawirowaniach przeczących zerojedynkowej teorii Wszechswiata jest dużo.
A jak mówią? Kazda potwora znajdzie swego amatora…

2 polubienia

Taka jaka sobie wybierze osoba zainteresowana.

1 polubienie