Świat bez worków na kartofle?? Nie wiem, czy zechcę żyć w takiej przyszłości.
A z tą szufladą to nieprawda. Przecież wystarczy worek na kartofle … eeee … znaczy się berecik … to jest suknia wieczorowa … znaczy się kapcie … yyyy … nieważne.
Skoro w przyszłości wszystko będzie zastępować wszystko, to najważniejsze, że kobiety będą miały już dylematu - pies czy mąż, a mężczyźni - kobieta czy piwo.
Ale to nie będzie tak, że się będzie mieszało. Połowę rzeczy się wywali a te co zostaną będą miały podwójną użyteczność
Ale u mnie wszystkie rzeczy już od dawna mają podwójne zastosowanie. Poza docelowym zastosowaniem w razie nagłej potrzeby dodatkowo pomagają w tworzeniu bałaganu.
No to spraw sobie szufladę (odpowiednio dużą) i wszystko czego aktualnie nie używasz wkładaj do tej szuflady.
Korzyść podwójna:
- będziesz miał porządek
- będziesz miał ciekawe zajęcie usiłując cokolwiek odnaleźć.
Moja wyobraźnie jest zbyt mała, by wyobrazić tak wielką szufladę na rzeczy, o których mowa.
Do takiej średniej też się wszystko zmieści. Nawet nie masz pojęcia, ile się zmieści w takiej jednej szufladzie.
A Ty nie masz pojęcia o mojej domowej “serwerowni” i zgromadzonym tam ruchomościach.
Nic, kolego mozesz spokojnie pic piwo.
Ja też.
Czarną robote za nas zrobią.
TaAAAAAK???
Hmmmm,
To wiesz co?
…
…To spraw sobie dwie szuflady!
Fajnie. Dwie szuflady wielkości połowy pokoju i będzie git!
Po 8 latach jak zmienialam lapka to poczulam sie jak na wykopaliskach archeologicznych.
A to byl maly dysk. Liczony jeszcze w giga.
W moim kompie jest teraz 5 dysków.
No a czemu nie?
A jaki porządek byłby…
I każdy by Cię chwalił…
Ja skromnie dwa i ten ze starego nieco uporzadkowany.
To ja wolę nic nie robić, skoro w przyszłości ten pokój i tak będzie pełnił funkcję szuflady.
No coś Ty. Funkcję szuflady to on pełni teraz, a jak zadziałasz, to Ci zostanie kawałek wolnego miejsca! Wiesz jak fajnie będziesz mógł ten wolny kawałek zagracić? Ojejku… Aż Ci zazdroszczę
Żeby zagracić, trzeba mieć graty. A u mnie to wszystko może jeszcze kiedyś się przydać!!
Takimi przydasiami też się fajnie zagraca. Sprawdzone!
Mnie tam dwa razy mówić nie trzeba.