@Antykwa bo żyję w zgodzie ale Dziadu zaczyna się starzeć i niewiele już może Autoreklamę wstawiłabym na innym forum. Aleś Ty dociekliwo-upierdliwy!
@humoreska sprzątam bo czas ale fakt, faktem - za tydzień mam chrzest mojej “najulubieniszej” czyli wnusi!!!
Niektorym wiele do szczescia nie trzeba
@Bingola On to wie - ale jak przesamaża boczulek bądź kiełbaskę do tego szczypiorek to cała kuchnia do sprzątania !!! Dobrze chce, nawet sprząta ale rozmazuje !!!
Przyślij go do mnie na metodykę racjonalnej logistyki przygotowania potraw.
@okonek a Wnusia jest zaje… fajna. I co ważne - Babcię lubi !
@Bingola wszędzie ale nie do Ciebie - zgłupieje mi Chłop do reszty !!! Wyślę Go na skauting!
Albo na obóz/rejs żeglarski. Mój syn własnie oprócz żeglarstwa nauczył się tam zmywania, w tym piaskiem na brzegu jeziora. Zuch!
Tak to z wami jest, najpierw ‘kochanie’ a jak już zbyt często nie może to: Dziadu.
Pisze jak na upierdliwego przystało.
@Antykwa nie narzekaj. Ja też nie narzekam a za chwil kilka coś Ci prześlę na priv.
A mnie?
@Bingola a Ty co chcesz? Zdjęcie nie umytego pędzla czy brudną patelnię ???
Czekam z ciekawością ale że już wychodzę to ewentualna riposta będzie później.
@witch dawaj go do mnie na przeszkolenie. chłopa nie poznasz…
@Antykwa wysłałam “na telefon”
Ja nie o wnusi, bo co tego, ze cudo i babcia w siodmym niebie to zludzen nie mam.
Ja tak bardziej zlosliwie pomyslalam sobie, ze jak ludzie potrzebuja do szczescia porzadku to znam takich, ktorym duzo do szczescia nie trzeba.
Sa tacy, ze strach o szklanke wody z kranu poprosic
Twoje z czystą patelnią
A w zbliżeniu i tak zobaczysz na rączce z patelni … poskręcane kłaki z druciaka
@okonek Kobieto Kochana u mnie sama sobie z kranu nalejesz tej wody jakbym spała. Nie zapomnij tylko kawy zrobić dla gospodyni
@birbant tego akurat jestem pewna, że "po szkoleniu " u Ciebie nie poznałbym chłopa. Może w końcu pijąc alkohol przestałby “łapkami” machać???