Policja opublikowała zalecenia dla uczestników tego radosnego wydarzenia.
A więc manifestujmy!
Chętnie uczestniczył bym w marszu niepodległości, ale bez udziału mięcha armatniego bąkiewiczów różnorakich. Niech se ta bąkiewicze puszczają swe bąki z daleka od Polski.
Podrecznik samoobrony?
Ten dzien juz dawno przestal byc swietem narodowym na rzecz faszyzujacej chuliganerii.
Ja myślę że będzie spokojnie. Będą chcieli pokazać lewakom kulturę
Ależ mnie rozbawiłeś! Kibolstwo spokojne? Z samego Białegostoku jedzie do stolicy kilkanaście autokarów łysolków. Myślisz, że na wycieczkę krajoznawczą? Nie, aby pokazać Warszawce kto tu rządzi. Będzie ostro.
To będzie wina obcych służb i Trzaskowskiego.
Weź nie pierd l…
Spokojnie? raczej nie, myślę, że się zetrą z antifą
Nigdy nie bylem i nie zamierzam brac w tym udzialu.
Zazwyczaj w tym dniu robie wszystko aby zapomniec na chwile ze jestem Polakiem.
Jutro mam na szczescie sporo ciekawszych zajec bo mam wolne.
Jedni i drudzy sa siebie warci.
Nie sledze tego ale pamietam minione lata i… dramatyczny wstyd jaki odczuwalem w Anglii.
Tutaj swieto przypada dokladnie tego samego dnia i jest to jedyny dzien w roku gdy nawet takie szuje jak Corbyn,jak czarne labourzystki [!!!] ida reka w reke z konserwatystami pod balkon krolowej…O ile covid nie przeszkodzi…My do tego chyba nigdy nie dojrzejemy…
Zreszta i bez swieta,jedyne burdy w roku wszczynaja tutaj lewacy wiec moge z duma komentowac i cieszyc sie ze sa miejsca na ziemi gdzie ta zaraza pokazuje swe prawdziwe oblicze
Ale wewnatrz w sercu jest i wstyd i bol bo Polakiem nigdy byc nie przestane.
Z roku na rok jest gorzej…
To już nie Tuska???
Tuska, to nie wiem czy @Devil lubi, ale do jego win to by się dobrał…
Ja TEŻ!!!
I ja. Wina Tuska są poważnie zagrożone.
Spokojnie, ja poczekam czy się nie potrujecie, w koncu to Tusk, podobno wróg publiczny. Mógł pulapke zastawic?