Czy wyobrażacie sobie że Ziemianie odkrywają zamieszkaną planetę....

Obecnie byśmy tego nie zrobili. Mam nadzieję :face_with_raised_eyebrow: Jeśli więc kosmici są na wyższym stopniu rozwoju, także etap bezmyślnego tępienia wszystkiego, co inne mają za sobą.

2 polubienia

Przede wszystkiem należało by ustalić, jakie oni tam piwa miewają. .

3 polubienia

Wyślij Kaczyńskiego i spółkę. Zaraz stwierdzą że kosmiczne korzenie są katolickie i że oni pomogą naprawić planetę.

2 polubienia

I za pomocą 500+ wprowadzą tam prawo i sprawiedliwość. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

No i okaże się że Lech i Jarosław dali lata temu podwaliny życiu na planecie.

2 polubienia

o wlasnie - @birbant jak zwykle trafiles w punkt!!!
a ja mam troche jasniej na horyzoncie - w Lidlu jest tydzien piwny, wiec zamiast herbaty na sniadanie bylo czeskie ciemne slodkie, lezakowalo przez cala noc w przedziale z warzywkami, zeby wlasciwa temperature osiagnac.

1 polubienie

Żadne szwendania się po kosmosach nie zastąpią należycie schłodzonego piwa. :grinning:

3 polubienia

2 polubienia

czego to ludzie nie wymysla, zeby odrobine boskiego trunku sprzedac niewiernym?
oj takim piwem s-f to bylo szwajcarskie sw.Mikolaja - nie dosc, ze cena z kosmosu to jeszcze wypijane latem w 40º upal. podwojna fermentacja powodowala stan niewazkosci.

1 polubienie

Tak by nie bylo.Wiec dlaczego mam to sobie wyobrazac?Co to za pomysl?

Jednym słowem wszystko rozgrywa się o realną siłę, nie ważne, czy byłaby gdzieś chęć o dobrotliwe spotkanie się obcymi, zawsze ostatecznym weryfikatorem będzie to, kto jest silniejszy. Taka postawa wynika z potrzeby przetrwania, elementarna potrzeba gatunku każdego gatunku, dlatego chęć spotkania się różnych światów może być często wybuchowa.

Szkoda, że nie ma minusów szyderco :wink:

1 polubienie

Tylko ślepy nie widziałby, że nie jesteśmy gatunkiem myślącym, lecz bezmyślnymi barbarzyńcami, przygłupami. A ślepcami na pewno nie są.

a diabli wiedza na jakich czestotliwosciach oni odbieraja?

Bez częstotliwości gołym okiem krzycząco widać, że ludzie nie są gatunkiem myślącym.

Debilo-kretynizm ludzki to słychać, widać i czuć na każdą odległość.

Czesc @Pitbull popieram Twoje zdanie.
Politycy jezeli zrobia cos dobrze,to tylko sobie.