Obecnie byśmy tego nie zrobili. Mam nadzieję Jeśli więc kosmici są na wyższym stopniu rozwoju, także etap bezmyślnego tępienia wszystkiego, co inne mają za sobą.
Przede wszystkiem należało by ustalić, jakie oni tam piwa miewają. .
Wyślij Kaczyńskiego i spółkę. Zaraz stwierdzą że kosmiczne korzenie są katolickie i że oni pomogą naprawić planetę.
I za pomocą 500+ wprowadzą tam prawo i sprawiedliwość.
No i okaże się że Lech i Jarosław dali lata temu podwaliny życiu na planecie.
o wlasnie - @birbant jak zwykle trafiles w punkt!!!
a ja mam troche jasniej na horyzoncie - w Lidlu jest tydzien piwny, wiec zamiast herbaty na sniadanie bylo czeskie ciemne slodkie, lezakowalo przez cala noc w przedziale z warzywkami, zeby wlasciwa temperature osiagnac.
Żadne szwendania się po kosmosach nie zastąpią należycie schłodzonego piwa.
czego to ludzie nie wymysla, zeby odrobine boskiego trunku sprzedac niewiernym?
oj takim piwem s-f to bylo szwajcarskie sw.Mikolaja - nie dosc, ze cena z kosmosu to jeszcze wypijane latem w 40º upal. podwojna fermentacja powodowala stan niewazkosci.
Tak by nie bylo.Wiec dlaczego mam to sobie wyobrazac?Co to za pomysl?
Jednym słowem wszystko rozgrywa się o realną siłę, nie ważne, czy byłaby gdzieś chęć o dobrotliwe spotkanie się obcymi, zawsze ostatecznym weryfikatorem będzie to, kto jest silniejszy. Taka postawa wynika z potrzeby przetrwania, elementarna potrzeba gatunku każdego gatunku, dlatego chęć spotkania się różnych światów może być często wybuchowa.
Szkoda, że nie ma minusów szyderco
Tylko ślepy nie widziałby, że nie jesteśmy gatunkiem myślącym, lecz bezmyślnymi barbarzyńcami, przygłupami. A ślepcami na pewno nie są.
a diabli wiedza na jakich czestotliwosciach oni odbieraja?
Bez częstotliwości gołym okiem krzycząco widać, że ludzie nie są gatunkiem myślącym.
Debilo-kretynizm ludzki to słychać, widać i czuć na każdą odległość.
Czesc @Pitbull popieram Twoje zdanie.
Politycy jezeli zrobia cos dobrze,to tylko sobie.