Zgadzam się, tylko przy własnym upierać się nie będę
Niestety coś w tym może być …
Mnie odpowiada to czerwone…
Jak się jeden zaczął do mnie przytulać, to mu przypierdoliłem, tak, że dwie górne jedynki stracił…
O, to, to, brawo!
@humoreska Drzewa doskonale się nadają. Nigdy się nie bronią przed przytulaniem.
Efka - wszyscy mężowie nasi są. Możesz śmiało poprzytulać się do mojego, bo jakiś taki niedotulony się czuje. A ja będę miała spokój
Mężowie Wam w głowach, Wy baby jedne…, a o poczciwych singlach, to żadna się nawet nie zająkła…
No chodź tu, chodź… Przytul się singielku
@joko, wyżej napisałam, że tulę się w określonym celu…
Przemyśl sprawę. I ważne! Weź pod uwagę zamianę.
Chociaż na 2 tygodnie odpocznę od swojego starego
Myślałam i o Tobie @birbant, ale zamiana musi jakąś być.
O kocie zapomnij. Mój chłopina za nim po dachach skakać nie będzie. Nie ten lata, nie ten zryw
Efka, temperamentna z Ciebie dziewczyna. Dwóch ogarniesz, a ja Ci za to smaczną zupę ugotuję, albo nasmażę cały stos placków ziemniaczanych
Pfffff. Albo bierzesz w zamian mojego, albo zapomnij o wszystkim.
Gotowaniem mnie nie przekupisz, szczególnie, że mój stary robi to doskonale i chętnie
zeby maz @efka mial kogo przytulac musisz udostepnic Misia (jak sie zgodzi, kot oczywiscie)
Akurat, podejrzewam, że rzeczony Misiek bardziej lubi przytulanie dużych, niż niejeden ludź.
Przymilna łajza jest okrutnie. Rezerwę trzyma do obcych, ale szybko się przyzwyczaja po kilku spotkaniach.
Nie potwierdzę ,ani nie zaprzeczę.
8 osób przytulić?
W czasie PANDEMII???
Przecież DYSTANS MA BYĆ!!!
Wyobrażasz sobie- biegasz po osiedlu i przytulasz kolejne drzewa licząc 1,2,3,4…
@Mamita Poszłabym do lasu. Mam blisko.
@Mamita O ile by się ktoś nie napatoczył po drodze, to może nie liczylabym już dalej tych drzew😜