Można sobie wyobrazić zapytanie funkcjonariuszy drogówki, czy jest możliwość darowania przewinienia na drodze, lub łagodnego potraktowania, gdy np. takowe miało miejsce pierwszy raz lub rzadko?
- Nie jest
- Jest
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
Wiekszosc na forum zaszczepiona
Ten artykuł to bzdura. Dostałem certyfikat w chwili wypełnienia ankiety i nawet nie musiał bym się szczepić…
Moim subiektywnym zdaniem, nie świadczy to zbyt korzystnie o poziomie tej większości forumowiczów Pytamy., choć wielu czuło się jakoś przymuszonych…
Ale najprawdopodobniej uznano to wypełnienie ankiety za zobowiązanie się do zaszczepienia.
Tylko tak naprawdę certyfikat dostałem do ręki i mogłem pójść.
Znano by Twoje dane, nie miałbyś mentalnego komfortu…
@anon18020312 kłamstwo ma krotkie nogi
Oczywiście. I nie po to poszedłem by głupi certyfikat otrzymać.
Czyżbyś uznał, że takie zaszczepienie jest dla Ciebie i innych korzystne zdrowotnie? A np ja nie zaszczepiłbym się za miliony. euro…
Jak praktycznie każdy tutaj.
Zrobiliśmy bo tak wypada?
A Harmonik nie założy czapki zimą na złość nam i się przeziębi.
Moja mama domowy szcvmoher tak
I karetka z fasonem pod dom zajechala ze szczepionka przy okazji zaszczepili okolice czyli każdego co sie pod strzykawke nawinal.
Moherowa przezywa bohaterstwo wlasne
Co do czapki? zima jak nie musze to nie noszę jak wiatr to tak
Temat ubrania to jak piwo, prawo cywilne i Rów Mariański - nie zagłębione
Jak miałem pióra do ramion, chroniły mnie przed największymi mrozami, ale teraz, gdy mam je na kilka milimetrów długości, noszę różne czapki…
Zmień dawke albo dilera
Za żadne skarby nie spróbowałbym narkotyków. Nie warto ryzykować utraty dobrego ułożenia światopoglądowego.
LSD daje odpal😂
Tylko nie pomyl potem drzwi z oknem, zwaszcza na piatym piętrze w starym budownictwie