Czy zapytanie jest propozycją?

Można sobie wyobrazić zapytanie funkcjonariuszy drogówki, czy jest możliwość darowania przewinienia na drodze, lub łagodnego potraktowania, gdy np. takowe miało miejsce pierwszy raz lub rzadko?

• Nie jest
  • Jest
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

Wiekszosc na forum zaszczepiona :innocent::innocent::innocent:

2 polubienia

Ten artykuł to bzdura. Dostałem certyfikat w chwili wypełnienia ankiety i nawet nie musiał bym się szczepić…

Moim subiektywnym zdaniem, nie świadczy to zbyt korzystnie o poziomie tej większości forumowiczów Pytamy., choć wielu czuło się jakoś przymuszonych…

Ale najprawdopodobniej uznano to wypełnienie ankiety za zobowiązanie się do zaszczepienia.

Tylko tak naprawdę certyfikat dostałem do ręki i mogłem pójść.

Znano by Twoje dane, nie miałbyś mentalnego komfortu…

@anon18020312 kłamstwo ma krotkie nogi :smiley_cat:

1 polubienie

Oczywiście. I nie po to poszedłem by głupi certyfikat otrzymać.

1 polubienie

Czyżbyś uznał, że takie zaszczepienie jest dla Ciebie i innych korzystne zdrowotnie? A np ja nie zaszczepiłbym się za miliony. euro…

1 polubienie

Jak praktycznie każdy tutaj.

1 polubienie

Zrobiliśmy bo tak wypada? :joy::joy::joy:

1 polubienie

A Harmonik nie założy czapki zimą na złość nam i się przeziębi.

1 polubienie

Moja mama domowy szcvmoher tak
I karetka z fasonem pod dom zajechala ze szczepionka :smiley_cat: przy okazji zaszczepili okolice czyli każdego co sie pod strzykawke nawinal.
Moherowa przezywa :smiley_cat::smiley_cat::smiley_cat: bohaterstwo wlasne

Co do czapki? :joy::joy::joy:zima jak nie musze to nie noszę jak wiatr to tak
Temat ubrania to jak piwo, prawo cywilne i Rów Mariański - nie zagłębione :innocent:

1 polubienie

Jak miałem pióra do ramion, chroniły mnie przed największymi mrozami, ale teraz, gdy mam je na kilka milimetrów długości, noszę różne czapki…

1 polubienie

Zmień dawke albo dilera

Za żadne skarby nie spróbowałbym narkotyków. Nie warto ryzykować utraty dobrego ułożenia światopoglądowego.

LSD daje odpal😂
Tylko nie pomyl potem drzwi z oknem, zwaszcza na piatym piętrze w starym budownictwie