A na poludniu to cieplo?
Na południu miałem na myśli Antarktydę
Ten akurat woli Patagonie i poludniowa Afryke, ale ma kuzyna, bardzo podobnego z upierzenia mieszkajacego na Antarktydzie.
No pięknie. Pokażę to dziś kotom, wiem że się im spodoba. No i te trzy tulipany…
A Łajdak Ci nie podrapie tej politury? U nas Mroczka się zajęła tak drzwiami, że wyglądają jak po powstaniu…
Nie. Mebli mi nie drapie. Drapie kosz i parawan ,wiklinowe.
Masz dobrze wychowanego kota. Mroczka drapie gdzie chce, śpi gdzie chce, je oddzielnie, bo z kocim plebsem jeść nie będzie i rujnuje chałupę… Kiedyś tak podrapała ścianę w wynajętym pokoju że cały dzień zajęło mi likwidowanie szkody. A ta siedziała obok i oceniała moja robotę…
Tulipan to telefon stacjonarny tarczowy z lat 70. Pamiętam
nie ma wcieleń
Próbowano mnie 2 razy zachipnotyzować, ale z marnym skutkiem. Trudny przypadek
Facetów trudniej … Trzeba speca. Mnie też próbowali …
Nareszcie ktoś skumał, o co chodzi z tym tulipanem! Brawo kaziu!
Niemniej kiedyś mnie to ciekawiło, specjalnie do seansu kupiłem dyktafon by mieć wiarygodna pamiątkę. Gość stwierdził jakąś blokadę ?, czego i gdzie to on nie wie, no to sobie odpuściłem. Pamiętam że byłem śpiący i w głowie był mentlik, trudno było zebrać myśli, 2 dni byłem inny nim mój stan powrócił do normalności. Głowa specjalnie nie bolała jak u innych. Energoterapeuta sam się poddał, szkoda bo się robiło ciekawie, ale w czym mi to miało pomoc to nie wiem. W szpitalu jest notatka - trudny pacjent w leczeniu ?, jak wchodzą w moje dane i krótką chistorie chorób
Pierwszy się rzucił w oczy, telefon miał sąsiad piętro niżej, który biegał do mnie jak dziewczyny w weekendy zapraszały na dyskoteki czy domówki. Bieganie odrabiałem w ogródku u niego - kopanie, pielenie, nowy płotek itd, fajna praca
Miałem w PRL-u atosa, Wolałem tulipana, ale matce się bardziej atos podobał i tyle se mogłem o tulipanie pomarzyć.
Nie każdy mógł sobie pozwolić na telefon stacjonarny bo abonamenty nie były tanie. Z tatą byliśmy na fusze u gościa - coś z wodą i gazem, dało kasę, zjeść i wypić, a na drugi dzień przyszła ekipa z poczty założyć telefon Bratek + głośnik kołchożnik gratis - 80% to fajna muzyka, Tata w szoku kto zamówił instalacje telefonu ?. Nikt nic nie wie. Okazało się że gość pomylił adresy po pijaku, i telefon został z nami, mieliśmy wtedy numer cztero cyfrowy
Jak skończyłaś, to zatańcz (chociaż wobec minionych ostatnich wydarzeń może to nie być łatwe)
Ale przynajmniej posłuchaj. Dziś Fantan Mojah ma urodziny.
Uwielbiam…wiem że wiesz.
Ok ok…ale dlaczego napisałeś 3 tulipany?? Przecież jest 1
Bo tam na zdjęciach, wszystkich do kupy są tulipany w liczbie 3 (Na fot. 1,3 i 4)
To dlatego