…O ile wogóle z niej korzystacie.Ja czasem coś zapytam w sprawach technicznych np.o oprogaramowanie do komputera itp..i nic więcej.
https://niebezpiecznik.pl/post/planowal-zabic-swoja-ex-dziewczyne-ale-chatgpt-poinformowal-o-tym-policje/
Nie korzystam z wyjątkiem szybkich ogólnych informacji w wyszukiwarce google
nie, nie korzystam i nie lubie AI
Nie rozmawiam z AI o wszystkim, ale korzystam z tego specyficznego narzędzia nadzwyczaj często i jestem zadowolony. Oczywiscie nalezy to robić z rozsądkiem. Na jednym z ostatnich moich wpisów na zagadkowym blogu opisałem, jak AI informowała, że coś jest niemożliwe. Oczywiscie nie uwierzyłem, zrobiłem coś, co według niej nie powinno mieć miejsca i zadałem ten problem innym.
Na razie nikomu się to jednak nie udało…
No i co teraz mam myśleć?
Conradus, poznałem niedawno bardzo fajnego człowieka z Twojego miasta…
Pewnie nie znam ale przypuszczam że fajny gość jak z Heilsbergu
..
Lubię AI, a te dziecinne czasem odpowiedzi naprawdę mnie rozbrajają i rozbawiają.
![]()
Czasami tak ale każdą odpowiedź dodatkowo staram się weryfikować. Ponieważ Chat Gpt popełnia sporo błędów. Nie można na nim polegać w 100%
nie korzystam chyba że do spraw na które nie znajdę tak łatwo odpowiedzi w internecie bo są bardzo specyficzne, ale to też nie z byle jakim tematem tylko jak już coś ważniejszego się dzieje np. coś ze zdrowiem.
ja nawet jak w google coś wpisuję to często daję na końcu “-ai” aby nie pokazywało mi tych automatycznych odpowiedzi od ai.
Nie, tylko pytam.