Czym jest dla Ciebie to forum?

Coorv…Mówcie po ludzku bo nic nie rozumiem…

3 polubienia

Nie odchodźcie stąd, bo ja muszę mieć namiastkę kontaktu z normalnymi. A tak jedyni normalni są rzadkością.

1 polubienie

No Winnetou…usunęli go z lektur to szuka tutaj :stuck_out_tongue: …no, ok, już nie jątrzę.

1 polubienie

Pantropa to rodzaj specyficznej krzyżówki.
Czym jest, jak wygląda i jak się ją rozwiązuje napisałem w tym wpisie.
Z pantropami wiąże się wiele spraw, dużo by o tym pisać. Jeśli jest to dla Ciebie nowość, to chyba dobrze, że poznasz coś nowego …
W razie problemów chętnie pomogę. Tylko na początku wydaje się to skomplikowane …
Mi wypada żałować, ze nikt tu pantrop nie wymyśla a ja bardzo je lubię.

3 polubienia

Nigdy nie slyszalem tego słowa…

1 polubienie

No to zobacz, jeszcze nie zacząłeś ich rozwiązywać a już się czegoś nauczyłeś …

Ja się czasem uczę, gdy Ty coś zapodasz …

I o to chodzi … O to chodzi :grin:

3 polubienia

Ty tu widzisz gdzieś normalnych? :crazy_face: :rofl:

5 polubień

Panie kolego @collins02 jak niejaki benasek wziął Cię na cel, to marny opór wszelki. Ja broniłem się recyma, nogyma i zembamy…, nie dałem rady… :joy:

2 polubienia

No wybacz…Stokłosa,jamnik z cytryną,firany jak u mnie w domu…To co ja mam z tym zrobić?To mocniejsze od mojego piwa :thinking:

3 polubienia

Na cel nie biorę byle kogo, chyba kolego to zauważyłeś …

1 polubienie

Tak,coorna i żebyś wiedzial ze sie boje…
Czasem sie w cos wchodzi ale potem wyjść sie nie da…

3 polubienia

Najpierw zajmij się tym obrazkami które mają liczby, zamień te liczby na litery i takie same litery w pisz do diagramu w kratki z liczbami. Będziesz mieć pomocnice litery do wpisania tych wyrazów które są bez liczb. Podałeś już je. Gdy wszystkie wpiszesz, w żółtych polach ułoży się rozwiązanie. Ot i cała filozofia. Z tego co wiem, birbant takie zadanie robi w minutę …

2 polubienia

Mogą być normalni inaczej :P…

2 polubienia

Wszystko co nowe jest nieco dziwne … Ale Ty nie masz alergii na wiedzę, więc do dzieła.

2 polubienia

Ta pantropa jest nietrudna, tylko dlaczego ja jej nie zaliczyłem? :thinking: :roll_eyes:

1 polubienie

A tego to ja nie wiem … Nie masz jeszcze wielu rozwiązanych. Ze spokojem, od jutra się za to zabierzesz i wszystko nadrobisz :grin:

1 polubienie

Wrecz przeciwnie.Garne sie do uniwersytetu 3 wieku…
Birbant ma w jednym racje.Dobrze jest zginac kark akurat przed Tobą…
Ale odpuść mi prosze przynajmniej dzisiaj…
Bardzo zle wiesci dotarly do mnie z pracy…
Caly moj humor szlag trafił…

2 polubienia

Wpisałem się w komentarz na blogu i ma być zatwierdzony…

1 polubienie

Spokojnie, to nie zając. Przyjdzie na wszystko czas.
Jakby co, wiesz, gdzie mnie szukać. Nic na siłę.
To ma być przyjemność.

3 polubienia

Tak, działa, są dwa Twoje komentarze. Rozwiązania wystarczy wpisać w komentarz, nikt go prócz mnie nie zobaczy.

1 polubienie