Czym jest dla Ciebie to forum?

No bo na Ciebie nakrzycze!!!
Jak śmiesz porównywać browar z tym parszywym kwasem?!
I to w moim temacie :wink:

Znaczy sie nie mozna :joy_cat:

Nie wolno!
No są jakieś granice!!! :wink:

1 polubienie

Jaki kwas?
O kiszonej nie pisze

ka-pus-ta
Moj wrog no.1
Predzej podam rękę komuchowi niz to przełknę.

1 polubienie

Bo ma w srodku głąba? Wracamy do muzyki

W drugiej połowie września planuję wypad na tydzień do Polski. A jak będzie pogoda, to i w październiku wpadnę.

1 polubienie

Ach ta miłość :grin::grin::grin: Ja Ciebie też Owsiku :kissing_heart:

3 polubienia

O ewentualnym pazdzierniku,pogadamy.

1 polubienie

Do by mnie zdopingowało do przyjazdu.

1 polubienie

Zgłaszam się i ja! Dojadę do Poznania :grin:

3 polubienia

Pytasz, co w tym forum jest, że wracasz? Ludzie. Co z tego, że się zmieniają? Ludzie odchodzą, a na ich miejsce przychodzą inni. Po jakimś dłuższym lub krótszym czasie ci inni zaczynają zastępować tych, co odeszli. W sumie jest inaczej ale tak samo. Niektóre fora mają taki swój niepowtarzalny klimacik, który sprawia, że nie chce się ich opuszczać lub wraca się do nich, gdy się odeszło.
Czym dla mnie jest. Chyba przedłużeniem reala. Ludzi stąd traktuję tak samo poważnie i życzliwie jak tych w realu. Tu nawet jest czasami lepiej. W realu nie uciekniesz od rozmówcy, z którym już nie chcesz rozmawiać, a tu? Po prostu w pewnym momencie przestaniesz mu odpisywać i nikt nie ma Ci tego za złe.

6 polubień

Masz dobrze
Blisko

Jak milo… Za dwa dni moge zabukować…Ale czy dzisiaj to jakas gwarancja?
Ale pomarzyc mozna.
Jest takie miejsce przy Slowackiego.Wieczorami okupowane przez jakichś…dziwaków ale takich foteli to chyba nie ma w calym Poznaniu!
Poza tym…Jesli wezmiemy ten stolik to mamy pare metrow kwadratowych dla siebie!Bezcenne!!!
Byloby fajnie! Na chwile obecną,miedzy 4 a 20 pazdziernika.
Bóg pomaga tylko tym którzy sie starają :wink:

2 polubienia

kilka lat temu, dziękuję za dobre chęci :slight_smile:

Przed smietnikiem tensorycznego?

Dla mnie żaden problem jak tylko zdrowie będzie:)
Jak obiecasz ze mnie odbierzesz z dworca i na dworzec odstawisz to luzik :grin:

1 polubienie

Zakładam z góry bo już raz widziałam zakończenie a należę do osób które nie lubią się męczyć. Może życie mnie zaskoczy i zamiast off wcisnę on.
Sam pewnie też masz wrażenie że to utracone wciąż się błąka koło nogi i nie pozwala odejść. Nie oczekuję powitań, fajerwerków ani czerwonego dywanu ale myślę że Rimbaduł to się teraz w grobie przewraca ! :smiley:

Ps. Na terapiach mówi się “Jak to dobrze że jesteś z nami” . :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Tak

puk, puk… może i ja? blisko mam :slight_smile:

3 polubienia