Czym jest dla Ciebie to forum?

To już byłby sabat u collinsa. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

O wlasnie! Tak sie to robi! :heart:
A nie, ze a moze kiedys,a nie moge,a po co. Pięknie :clap::clap:

2 polubienia

Dopoki kolega scierka nie pogonil za schodzenie z tematu

Miejsce okupowane przez dziwaków jest idealnym miejscem dla nas :grin::grin:

3 polubienia

Czytając, można się pośmiać i ręce załamać jednocześnie.

.jak za dawnych lat.

2 polubienia

Siedze troche,wbrew samemu sobie,w poetyckich wypadach ktore kiedys zarzuciłem…Monsieur Rimbaud z pewnoscia sie nie oburza.
Ok. Zobaczymy jak bedzie.
Czym sie! Ja tylko sie staralem.Jako ten nielubiany,czasem mam takie odruchy i zlego nie pamietam :wink:

1 polubienie

Alkoholicy mają swoje 12 kroków a ja mam…tutaj.
Ale nie obraziliście się, prawda?

3 polubienia

No bez Ciebie to sobie nie wyobrażam.Masz u mnie osobny toast.

2 polubienia

A nie mówiłam…jak u alkoholików :wink:

Nigdy.
Nunu,kimkolwiek jesteś,znam Cie lub też nie…Trzymaj sie jasnej strony zycia!I kiedy pisze te słowa,zalezy mi na Tobie!
Wiem ze to tylko pisanina,ze nie musisz w to wierzyć…
Ale jak inaczej mam cos przekazać??? :kissing_smiling_eyes:

1 polubienie

Przez to wszystko przypomniała mi się katastrofa chóru Aleksandrowa :frowning: Spoko collins to tylko hormony. Jak więcej pospaceruję to mi przechodzi. Szkoda ich, mimo tych wojskowych stopni, których wielu Polaków im zazdrościło …

1 polubienie

Dziękuję Collins :shamrock: Jakoś mnie drażni nasze społeczeństwo swoją aspołecznością (prowadzanie 3 psów na smyczach-spinningach, stanie na całej szerokości chodnika, przepychanie się na chama, wchodzenie nim zdążysz wyjść itp)
Tu panują zasady i normy oraz kultura :slight_smile:

2 polubienia

Kiedys caly Manchester byl w żałobie bo w katastrofie lotniczej w Niemczech,zgineli pilkarze Man UTD.W 1958 roku…
Matt Busby przezył,Charlton takze…I potem stali sie potegą…
Ech te skojarzenia…

2 polubienia

Chyba wiem co masz na mysli :innocent:

Bo niektóre zespoły mają charyzmę. I choć takie śpiewanie to też się wydaje zabawa, ale przecież to kwestia przypadku że śpiewali w takim kraju jak obecna Rosja, który coś tam im zapewniał za to. A jednak muzyka łagodzi obyczaje i ta ich praca wnosiła do życia wiele dobrego.
Piłkarz też niby lata za piłką, ale czy to jego wina, że płacą mu lepiej niż profesorowi? Profesor przynajmniej nie musi się katować i podnosić wydolności…chyba, że chce.

1 polubienie

Co ciekawe, śpiewali też polskie pieśni patriotyczne w PRL zabronione. I to dopiero była konsternacja.
Jak zaśpiewali u nas na koncercie, Legiony i My pierwsza brygada. :roll_eyes: :grinning:

2 polubienia

:smiley: dobrze zrobili

Podejrzewam, że nie mieli wiedzy, jakie to piosenki i o czym. :grinning:

2 polubienia

Ale na duchu podnieśli naród. A teraz to…ech. Spodziewam się za parę lat gangów dziecięcych w Polsce. Wyjdą z zerówek i szkół na ulicę. No nic, czas się szykować do snu. Jutro znów spotkania z kombinatorami, którzy taaaaaką szansę dają.

A ja pije Twoje zdrowie.Nie jesteś sama!
Czegoś sie na tym forum nauczyłem :wink:
Ale serio.
Jak juz masz byc wkuta to przynajmniej miej odzew!
Nie jestes sama!

1 polubienie