Anonimowi alkoholicy kolezanko. Ci mniej anonimowi maja jeden krok - nie piję.
Pić trzeba mieć za co. Wolę, żeby mi tyłek od lodów utył. No i zmysł smaku w pełni wrócił.
Dziwna rzecz. Przytyłam a podobam się sobie jak nigdy. Mam jakiś obniżony samokrytycyzm odkąd kupiłam sobie nowych ciuchów i widzę reakcję przyszłych szefowych.
A widzieliście tego pana? Adam Kaczmarek in polish got talent 13 years old Tom Jones - Delilah - video Dailymotion
Lody to deser
Wino do obiadu
Spora szansa, ze i ja bym sie pojawil …
Yes! Yes! Yes!
Moze czegoś Ci brakowalo?
Nie denerwuj sie,to nie kpina…
Jest spora roznica miedzy paroma kilogramami a byciem wieprzem.To co tutaj widze…To jest straszne i nie chce mi sie pisać…Bo tak milo jest.A to rzadkie…
Brakowało mi umiejętności odpysknięcia. Ale już nadrobiłam. …lubię szukać takich występów dzieci, bo one są autentyczne i szczere. Ten chłopiec to już taki mały przystojniaczek a jeszcze dziecko. I nie zmanierowany. A tatuś się popłakał.
Znaczy len Cię zlapal?
Bardziej wiskoza…na len mnie bardzo nie stać.
Dobra spać. Bo jutro muszę te szanse na sukces odbyć. Może mi dekolt nie zjedzie, bo dziś mi zjechał i było prawie power of love. Tłumy nie szalały…
Macie tu na dobranoc Jurorzy oszaleli przez głos Halinki, która przyjechała na casting z USA [Mam Talent!] - YouTube
@Nunu , co my Ci złego zrobiliśmy, że każesz nam się tym katować na dobranoc?
Wytrzymalem nerwowo do 1min.11 sek. i teraz nie wiem czy Ty jesteś czy kpisz i jaja sobie robisz…
A bylem pelen dobrej woli
Collins, ona sobie żarty stroi. Nie wiem jakie wykształcenie muzyczne (oprócz różnych innych) ma, ale ma. I nie denerwuj się, bo to nie złośliwość tylko zwyczajny psikus.
Obys miala racje.
Bo tak sie to robi a potem…
Minelo najpierw 6 lat a poitem 4 lata… i Jeszcze 3 lata
Ja tak"robić" nie umiem i nawet trace zainteresowanie.
Teraz zmiana pozycji.Niech mnie ktos przekona!
Albo zgubilam wątek,albo Ty pomyliłeś tematy,albo nie wiem co,ale za cholere nie wiem o co chodzi
Namiastką życia społecznego: trochę tu rozrywki, trochę plotek, trochę pogadanek… Można się czegoś dowiedzieć, pożartować, zapomnieć na chwilę…
Wbrew pozorom bywaja tu poruszane powazne tematy
A zycie jako takie jest zagadką
Ja juz tez nie wiem…Pisalem o trzech sprawach forum classick rocka,potem tlumaczylem artykul o głośnikach i teraz jak na to patrze…
Ale ciiiicho