Czym jest dla Ciebie to forum?

Anonimowi alkoholicy kolezanko. Ci mniej anonimowi maja jeden krok - nie piję.

2 polubienia

Pić trzeba mieć za co. Wolę, żeby mi tyłek od lodów utył. No i zmysł smaku w pełni wrócił.

1 polubienie
4 polubienia

Dziwna rzecz. Przytyłam a podobam się sobie jak nigdy. Mam jakiś obniżony samokrytycyzm odkąd kupiłam sobie nowych ciuchów i widzę reakcję przyszłych szefowych.
A widzieliście tego pana? Adam Kaczmarek in polish got talent 13 years old Tom Jones - Delilah - video Dailymotion

1 polubienie

Lody to deser
Wino do obiadu

Spora szansa, ze i ja bym sie pojawil …

2 polubienia

Yes! Yes! Yes!

2 polubienia

Moze czegoś Ci brakowalo? :innocent:
Nie denerwuj sie,to nie kpina…
Jest spora roznica miedzy paroma kilogramami a byciem wieprzem.To co tutaj widze…To jest straszne i nie chce mi sie pisać…Bo tak milo jest.A to rzadkie… :thinking:

Brakowało mi umiejętności odpysknięcia. Ale już nadrobiłam. …lubię szukać takich występów dzieci, bo one są autentyczne i szczere. Ten chłopiec to już taki mały przystojniaczek a jeszcze dziecko. I nie zmanierowany. A tatuś się popłakał.

1 polubienie

Znaczy len Cię zlapal?

1 polubienie

Bardziej wiskoza…na len mnie bardzo nie stać.

Dobra spać. Bo jutro muszę te szanse na sukces odbyć. Może mi dekolt nie zjedzie, bo dziś mi zjechał i było prawie power of love. Tłumy nie szalały…
Macie tu na dobranoc :slight_smile: Jurorzy oszaleli przez głos Halinki, która przyjechała na casting z USA [Mam Talent!] - YouTube

1 polubienie

@Nunu , co my Ci złego zrobiliśmy, że każesz nam się tym katować na dobranoc? :wink:

3 polubienia

Wytrzymalem nerwowo do 1min.11 sek. i teraz nie wiem czy Ty jesteś czy kpisz i jaja sobie robisz…
A bylem pelen dobrej woli :neutral_face:

2 polubienia

Collins, ona sobie żarty stroi. Nie wiem jakie wykształcenie muzyczne (oprócz różnych innych) ma, ale ma. :upside_down_face: I nie denerwuj się, bo to nie złośliwość tylko zwyczajny psikus. :joy:

3 polubienia

Obys miala racje.
Bo tak sie to robi a potem…
Minelo najpierw 6 lat a poitem 4 lata… i Jeszcze 3 lata
Ja tak"robić" nie umiem i nawet trace zainteresowanie.
Teraz zmiana pozycji.Niech mnie ktos przekona!

Albo zgubilam wątek,albo Ty pomyliłeś tematy,albo nie wiem co,ale za cholere nie wiem o co chodzi :grin:

1 polubienie

Namiastką życia społecznego: trochę tu rozrywki, trochę plotek, trochę pogadanek… Można się czegoś dowiedzieć, pożartować, zapomnieć na chwilę…

2 polubienia

Wbrew pozorom bywaja tu poruszane powazne tematy
A zycie jako takie jest zagadką :wink:

2 polubienia

Ja juz tez nie wiem…Pisalem o trzech sprawach forum classick rocka,potem tlumaczylem artykul o głośnikach i teraz jak na to patrze…
Ale ciiiicho :joy:

1 polubienie