Wczesniej czy pozniej sie poznamy
Jak nie w zapirenejskim kraju to za teczowym mostem
Ej, nie zawsze mam ochote z norki wychodzic
Ty miałaś ode mnie ze 100 zaproszeń na tete a tete … Jak bedę znów w SP to będę “darł ryja” na spotkanie.
Tylko nie wymyślaj, że ciocia chora lub wujek ma kaszelek…
Spróbuję wtedy pomóc
Jak ich na banknotach umieszczam, to kuźwa chyba nieeee
Oj znerwicowana jestem
Ale sasiadka paranoiczka w koncu mieszkanie obok sprzedala
A nowi sasiedzi to ludzie (hetro jakby sie ktos pytal) serdeczni
I do tej serdecznosci nawykli
Moim jak na razie Antykwa. Spodziewałem się młodzieniaszka, takiego jak na awatarze a tu starszy poważny pan. Tego spotkania, zresztą jak każdego nigdy nie zapomnę …
Tylko całej podróży powrotnej nie pamiętam …
Jeśli o wygląd chodzi, to najbardziej zaskoczył mnie @Bingola bo mniej więcej tak wyglądał, jak go sobie wyobrażałem przed zobaczeniem.
Jeśli o charakter i sposób bycia, to wielkiego zaskoczenia nie przeżyłem, bo wszyscy w naturze byli tacy, jak na forum. I to jest super.
Bo tę podróż to tylko ja pamiętam i Żaba.
Powrotną? Z Opola?
Akurat sp Antykwa nie, ale ciekawa jestem ojca zalozyciela czyli Szczerego
Ooo Ojciec Założyciel faktycznie mógłby się pokazać.
Ja w ogóle lubię poznawać nowych ludzi i jak na razie to mam zdecydowanie więcej pozytywnych wspomnień z takich akcji. Negatywnych bardzo niewiele, ale oczywiście zdarzały się takowe, o czym wspomniałem już dziś.
Ciekawosc zabija koty
Dobrze, że nie benaski.
Ale zacząłem się niepokoić o Ciebie …
W razie niebezpieczeństwa uciekaj lub pokazuj pazury!
Pazury sa polakierowane w moj ulubiony kolor na turkusowo
Turku sowy jest fajny … na rebus
Przepraszam autora pytania, że odbiegłem od tematu tak daleko jak stąd do wieczności, ale nie mogłem sobie odmówić tej przyjemności i pokazać turkusowy z innej strony. Obiecuję, że już nie będę …
Tak w ogóle to Turku czy Turka?
Moze Turek
Właśnie i w ten sposób pokazałeś, czym jest dla Ciebie to forum. Tak, że kolega @collins02 nie może mieć pretensjów…
Ten to podejrzewam, że jeszcze może …
Ale jak byś dała takiego 103 letniego Turka, to nie wiem, czy by mógł …
Kuchnia, też chciałem o tym napisać, ale collins jak na razie bierze cały czas przykład z “początkowego birbanta” i jeszcze nie rozwiązuje rebusów … Do czasu.
Nie tacy jak on byli z początku nie bardzo chętni na takie zabawy
Ja mam nadzieje, choc to mstka glupich, ze autor pytania wybaczy😆