Zgadzam się z tobą. Zaprzeczenie pychy… oraz zaufanie.
Nie kpij. To, “slyszy” się nie uszami Przeciez. I nue trzeba niczego brac
@gra, @roqq, mądrze jest wierzyć w mojego JEZUSA Harmonii, DSHN-u, dojrzałych słodkich owoców drzew i krzewów. Religia KK to szkodliwe ogłupianie bardzo sfałszowanymi Naukami JEZUSA.
Zauważ że Jezus karmił ludzi rybami Kiedy dokonał cudów mnożył chleb i ryby oraz zamienił wodę w wino Więc Jezus nie mógł być harmonijny
Bardzo często słyszę. To moja sprawa i mam to gdzieś co o tym myślą ludzie zadający takie pytania, które służą tylko temu, by drwić.
To są oczywiście nielogiczne kłamstwa autorów Ewangelii, bo JEZUS za pomocą harmonijnego odżywiania się wyłącznie dojrzałymi, słodkimi owocami drzew i krzewów, przeobraził się w Świetlistego Nadczłowieka. Nie mógł jeść ryb ani chleba, pić piwa czy wina, bo to są błędne, bezmyślne, diabelskie potrawy i napoje.Niczego mądrego nie mógłby po nich osiągnąć.
Dopiero teraz dotarło do mnie, że masz swojego, prywatnego Jezusa. Dla nas Jezus, to ten z Biblii, więc jeśli chcesz być rozumiany, dodawaj objaśnienia przy swoich wywodach. Może się wkrótce okazać, że dojrzałe i słodkie owoce, to dla ciebie nic innego jak soczysty stek.
Nikt Cię nie nauczył pisać zaimki zwrotne z wielkiej litery?
Sztuka epistolografii umarła dawno.
To, że buduję w miarę poprawne zdania, nie używam skrótowców, nie zapominam o interpunkcji, nie używam inwektyw i epitetów, jest wystarczającym dowodem mojego szacunku dla rozmówców.