Czym jest dla Ciebie wiara?

Zgadzam się z tobą. Zaprzeczenie pychy… oraz zaufanie.

1 polubienie

Nie kpij. To, “slyszy” się nie uszami Przeciez. I nue trzeba niczego brac :rage:

2 polubienia

@gra, @roqq, mądrze jest wierzyć w mojego JEZUSA Harmonii, DSHN-u, dojrzałych słodkich owoców drzew i krzewów. Religia KK to szkodliwe ogłupianie bardzo sfałszowanymi Naukami JEZUSA.

Zauważ że Jezus karmił ludzi rybami Kiedy dokonał cudów mnożył chleb i ryby oraz zamienił wodę w wino Więc Jezus nie mógł być harmonijny

1 polubienie

Bardzo często słyszę. To moja sprawa i mam to gdzieś co o tym myślą ludzie zadający takie pytania, które służą tylko temu, by drwić.

1 polubienie

To są oczywiście nielogiczne kłamstwa autorów Ewangelii, bo JEZUS za pomocą harmonijnego odżywiania się wyłącznie dojrzałymi, słodkimi owocami drzew i krzewów, przeobraził się w Świetlistego Nadczłowieka. Nie mógł jeść ryb ani chleba, pić piwa czy wina, bo to są błędne, bezmyślne, diabelskie potrawy i napoje.Niczego mądrego nie mógłby po nich osiągnąć.

Dopiero teraz dotarło do mnie, że masz swojego, prywatnego Jezusa. Dla nas Jezus, to ten z Biblii, więc jeśli chcesz być rozumiany, dodawaj objaśnienia przy swoich wywodach. Może się wkrótce okazać, że dojrzałe i słodkie owoce, to dla ciebie nic innego jak soczysty stek.

1 polubienie

Nikt Cię nie nauczył pisać zaimki zwrotne z wielkiej litery?

Sztuka epistolografii umarła dawno.
  To, że buduję w miarę poprawne zdania, nie używam skrótowców, nie zapominam o interpunkcji, nie używam inwektyw i epitetów, jest wystarczającym dowodem mojego szacunku dla rozmówców.

2 polubienia