Juz wczoraj coś,jakiś głos szemrany mi to podpowiadał…
Dlaczego?
Nie wiem ![]()
Ale spytam bo moze ktoś podobnie odczuwa…
Czym różnisz sie zasadniczo od reszty użytkowników tego forum?
Oczywiscie JEŚLI sie różnisz…
I szybciutko odpowiem za siebie:politycznym wyznaniem, światopoglądem i …humorem.To ostatnie to chyba najwieksza przepaść ![]()
Jurek humor masz mocno angielski… Ja czym się różnię? Mam swoje zdanie, mam humor i w związku z tym uwielbiam robić sobie jaja z idiotów. Mam swój specyficzny sposób bycia i już.
Specjalnie nie odczuwam, bym się czymś różnił. A jak już, to w zainteresowaniach. Nikt tu nie jest identyczny, każdy jest inny.
Myślę, że to inni lepiej ocenią te różnice, jakie mam, tak, jak ja oceniam tych innych.
No fakt…
Ale i przekorny jesteś…
Jak dla mnie,czasem zbytecznie.
Ale i tak Cie lubię ![]()
Bywam. Ale ja ciebie też lubię.
@anon18020312 jest w porzo…
![]()
- nie politykuję
- nie wklejam sensacyjek znalezionych w sieci
- niewiele pytam
- niewiele się udzielam, choć czasem korci
więcej grzechów nie pamiętam, może podpowiecie?
Bywa ze politykujesz
Bywa że podpierasz się nimi
Tak prawda
Tak prawda a powinnaś.
Ale za to rozwiązujesz zagadki bingolowe. ![]()
z ta polityka to jeszcze daloby sie z Toba dogadac, z humorem roznie bywa ![]()
ale na pewno nie przekonam Cie do salatki jarzynowej i kota w domu
![]()
Oj…Dodalbym ![]()
Ale za punkt drugi,masz u mnie jeszcze wiekszy plus!
Nad punktem czwartym troche boleję…Ale rozumiem.Szczegónie ostatnio gdy sam często znikam…
Jesli to do mnie to faktycznie,prawda!
A jak chcesz miec we mnie wroga to zostaw kota a postaw na stole …śledzia w czymkolwiek
![]()
Dzięki ![]()
Rzadko coś wklejam, ale to nie są sensacyjki, niesprawdzone informacje, czy memy.
Politykuję? Raczej walczę z polityką, ale jak już to ustosunkowuję się do wypowiedzi innych użytkowników
Polityka jest brudna, można się ubabrać, ale zupełnie się jej nie uniknie ![]()
Ale nie tylko ja ![]()
Zadziwię Cię: sałatkę jarzynową jadam, nie przepadam tylko za surowizną, ale… nie nazywam jej kotletem ![]()
Co do kota, to mam w domu już trzeciego. Cały czas jakiś w domu jest. W tej chwili mam nawet dwa, bo ktoś wyrzucił z domu takiego szkieletora (kocur ważył 3 kg), odkarmiamy go, chuchamy. W tej chwili waży ok 6 kg ![]()
Mało nas w tem względzie…
Ale bywają.
Wiesz, pojęcie mało, jest pojęciem względnym. Na pytamy też jest nas mało. I na tę ilość użytkowników dość sporo rozwiązuje zadanka kolegi Bingoli i pozostałych autorów.
Wśród moich znajomych jest tylko jedna koleżanka, która lubi zagadki.
Ja się różnię tym, że mam jedną nóżkę bardziej ![]()
PS. Ciekawe co napisze @Harnonik? ![]()
Różnię się od wszystkich tutaj tym, że jeszcze niczego na naszym forum nie wkleiłem. ![]()