Juz wczoraj coś,jakiś głos szemrany mi to podpowiadał…
Dlaczego?
Nie wiem
Ale spytam bo moze ktoś podobnie odczuwa…
Czym różnisz sie zasadniczo od reszty użytkowników tego forum?
Oczywiscie JEŚLI sie różnisz…
I szybciutko odpowiem za siebie:politycznym wyznaniem, światopoglądem i …humorem.To ostatnie to chyba najwieksza przepaść
Jurek humor masz mocno angielski… Ja czym się różnię? Mam swoje zdanie, mam humor i w związku z tym uwielbiam robić sobie jaja z idiotów. Mam swój specyficzny sposób bycia i już.
Specjalnie nie odczuwam, bym się czymś różnił. A jak już, to w zainteresowaniach. Nikt tu nie jest identyczny, każdy jest inny.
Myślę, że to inni lepiej ocenią te różnice, jakie mam, tak, jak ja oceniam tych innych.
No fakt…
Ale i przekorny jesteś…
Jak dla mnie,czasem zbytecznie.
Ale i tak Cie lubię
Bywam. Ale ja ciebie też lubię.
@anon18020312 jest w porzo…
- nie politykuję
- nie wklejam sensacyjek znalezionych w sieci
- niewiele pytam
- niewiele się udzielam, choć czasem korci
więcej grzechów nie pamiętam, może podpowiecie?
Bywa ze politykujesz
Bywa że podpierasz się nimi
Tak prawda
Tak prawda a powinnaś.
Ale za to rozwiązujesz zagadki bingolowe.
z ta polityka to jeszcze daloby sie z Toba dogadac, z humorem roznie bywa
ale na pewno nie przekonam Cie do salatki jarzynowej i kota w domu
Oj…Dodalbym
Ale za punkt drugi,masz u mnie jeszcze wiekszy plus!
Nad punktem czwartym troche boleję…Ale rozumiem.Szczegónie ostatnio gdy sam często znikam…
Jesli to do mnie to faktycznie,prawda!
A jak chcesz miec we mnie wroga to zostaw kota a postaw na stole …śledzia w czymkolwiek
Dzięki
Rzadko coś wklejam, ale to nie są sensacyjki, niesprawdzone informacje, czy memy.
Politykuję? Raczej walczę z polityką, ale jak już to ustosunkowuję się do wypowiedzi innych użytkowników Polityka jest brudna, można się ubabrać, ale zupełnie się jej nie uniknie
Ale nie tylko ja
Zadziwię Cię: sałatkę jarzynową jadam, nie przepadam tylko za surowizną, ale… nie nazywam jej kotletem
Co do kota, to mam w domu już trzeciego. Cały czas jakiś w domu jest. W tej chwili mam nawet dwa, bo ktoś wyrzucił z domu takiego szkieletora (kocur ważył 3 kg), odkarmiamy go, chuchamy. W tej chwili waży ok 6 kg
Mało nas w tem względzie…
Ale bywają.
Wiesz, pojęcie mało, jest pojęciem względnym. Na pytamy też jest nas mało. I na tę ilość użytkowników dość sporo rozwiązuje zadanka kolegi Bingoli i pozostałych autorów.
Wśród moich znajomych jest tylko jedna koleżanka, która lubi zagadki.
Ja się różnię tym, że mam jedną nóżkę bardziej
PS. Ciekawe co napisze @Harnonik?
Różnię się od wszystkich tutaj tym, że jeszcze niczego na naszym forum nie wkleiłem.