Czym,w jaki sposób sie róznisz

Juz wczoraj coś,jakiś głos szemrany mi to podpowiadał…
Dlaczego?
Nie wiem :innocent:
Ale spytam bo moze ktoś podobnie odczuwa…
Czym różnisz sie zasadniczo od reszty użytkowników tego forum?
Oczywiscie JEŚLI sie różnisz…
I szybciutko odpowiem za siebie:politycznym wyznaniem, światopoglądem i …humorem.To ostatnie to chyba najwieksza przepaść :upside_down_face:

2 polubienia

Jurek humor masz mocno angielski… Ja czym się różnię? Mam swoje zdanie, mam humor i w związku z tym uwielbiam robić sobie jaja z idiotów. Mam swój specyficzny sposób bycia i już.

2 polubienia

Specjalnie nie odczuwam, bym się czymś różnił. A jak już, to w zainteresowaniach. Nikt tu nie jest identyczny, każdy jest inny.
Myślę, że to inni lepiej ocenią te różnice, jakie mam, tak, jak ja oceniam tych innych.

4 polubienia

No fakt…
Ale i przekorny jesteś…
Jak dla mnie,czasem zbytecznie.
Ale i tak Cie lubię :wink:

3 polubienia

Bywam. Ale ja ciebie też lubię.

2 polubienia

@anon18020312 jest w porzo… :+1: :grinning:

2 polubienia
  • nie politykuję
  • nie wklejam sensacyjek znalezionych w sieci
  • niewiele pytam
  • niewiele się udzielam, choć czasem korci
    więcej grzechów nie pamiętam, może podpowiecie?
7 polubień

Bywa ze politykujesz
Bywa że podpierasz się nimi
Tak prawda
Tak prawda a powinnaś.

2 polubienia

Ale za to rozwiązujesz zagadki bingolowe. :+1:

4 polubienia

z ta polityka to jeszcze daloby sie z Toba dogadac, z humorem roznie bywa :wink:

ale na pewno nie przekonam Cie do salatki jarzynowej i kota w domu :innocent: :joy:

3 polubienia

Oj…Dodalbym :joy:
Ale za punkt drugi,masz u mnie jeszcze wiekszy plus!
Nad punktem czwartym troche boleję…Ale rozumiem.Szczegónie ostatnio gdy sam często znikam…

Jesli to do mnie to faktycznie,prawda!
A jak chcesz miec we mnie wroga to zostaw kota a postaw na stole …śledzia w czymkolwiek :rage: :rage: :rage:

1 polubienie

Dzięki :slight_smile:
Rzadko coś wklejam, ale to nie są sensacyjki, niesprawdzone informacje, czy memy.
Politykuję? Raczej walczę z polityką, ale jak już to ustosunkowuję się do wypowiedzi innych użytkowników :slight_smile: Polityka jest brudna, można się ubabrać, ale zupełnie się jej nie uniknie :slight_smile:

1 polubienie

Ale nie tylko ja :slight_smile:

1 polubienie

Zadziwię Cię: sałatkę jarzynową jadam, nie przepadam tylko za surowizną, ale… nie nazywam jej kotletem :slight_smile:
Co do kota, to mam w domu już trzeciego. Cały czas jakiś w domu jest. W tej chwili mam nawet dwa, bo ktoś wyrzucił z domu takiego szkieletora (kocur ważył 3 kg), odkarmiamy go, chuchamy. W tej chwili waży ok 6 kg :slight_smile:

4 polubienia

Mało nas w tem względzie…

2 polubienia

Ale bywają.

Wiesz, pojęcie mało, jest pojęciem względnym. Na pytamy też jest nas mało. I na tę ilość użytkowników dość sporo rozwiązuje zadanka kolegi Bingoli i pozostałych autorów.
Wśród moich znajomych jest tylko jedna koleżanka, która lubi zagadki.

2 polubienia

Ja się różnię tym, że mam jedną nóżkę bardziej :slight_smile:

PS. Ciekawe co napisze @Harnonik? :slight_smile:

2 polubienia

Różnię się od wszystkich tutaj tym, że jeszcze niczego na naszym forum nie wkleiłem. :grinning:

4 polubienia