Czytam i oczom nie wierzę

W domu to tak ogólnie wszyscy zdrowi?

2 polubienia

Te mendy zrobią wszystko byleby tylko utrzymać sie przy władzy!

5 polubień

Wara od mojego pilota…

3 polubienia

Jeśli chodzi o mojego pilota, to kartoflarze mogą mnie skoczyć tam, gdzie pana majstra w dupę mogą pocałować.
To co robi PiS, to typowo rosyjska metoda stosowana na ten przykładowy przykład w Korei Północnej i w “demokratycznych” Chinach.

6 polubień

Oni to najchetniej by “kolchoznik w kazdym domu”…
Ale wspolczesne telewizory spokojnie pozwalaja sobie ustawic programy wg zyczenia wlasnego.
Z pominieciem niektorych

2 polubienia

Rozpaczliwa szarpanina o utrzymanie władzy.

3 polubienia

Tonacy brzytwy sie chwyta
Ale tutaj istnieje obawa, ze moze to dzialanie poskutkowac
Homo sovieticus ciagle maja sie dobrze…

3 polubienia

:frowning: :frowning: :frowning: mlask, mlask ma mlask być jak mlask każe :frowning:

2 polubienia

Jest jeszcze internet i platformy streamingowe. Zwyciężymy.

3 polubienia

Kolego, dla chcacego nic trudnego.
Technologicznych rozwiazan jest wiele.
Tylko, ze niestety spora czesc ludzi, ktorzy nie maja problemu z “genialnymi” pomysłami wodza jeszcze nie ma prawa glosu, bo niepelnoletni a rodzice? Różnie bywa.
Tylko niestety tzw. “elektorat 500+” to nie bardzo chce.
A to, ze na coraz mniej to 500 wystarcza?
To prezes obieca…

1 polubienie

Ty uważaj, bo PiS chce piwo limitować w ramach wychowawczych… Tacy wywrotowcy, jak Ty dostaną najmniejszy przydział za karę, albo w ogóle wprowadzą prohibicję dla buntowników… :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Jakaś aparaturę chrustem opalaną sie zmajstruje.
Zresztą beczułkę domowego wytrawnego wermutu przez Pireneje sie w ramach kontrabandy się podesle. Na fakturę woda święcona

3 polubienia

dronem :joy:

1 polubienie

Na osiolku. Pewniejszy srodek transportu, nie zestrzelą :wink::rofl:
A jescze lepiej caly woz drabiniasty beczulek zaprzezony w woły :joy:

1 polubienie

To na terytorium Polski, Hiszpanii, Niemiec itd nie obejmuje. Pierwotnie był pomysł by zaprogramować około 30 programów / 1 - 30 /, ostatecznie chwilowo będzie tylko 5 z racji jaka będzie reakcja wyborców. W rozwinięciu mają być blokowane programy niesłużące interesom polski np TVN czy programy zachodnie. Jarosław nie odpuści

1 polubienie

Ten kołchożnik był bez limitu po kablu z TP s.a, abonamentem była ręta lub emerytura, z której potrącano opłaty. W praktyce było więcej muzyki, różnych gatunków a mniej polityki, i wybrane np lektury, słuchowiska np " W Jezioranach " - mama z babcią słuchały, hm początki dzisiejszych tasiemców z celebrytami do posłuchania. Radio węzeł mi służył do ładowania akumulatora :stuck_out_tongue_winking_eye:, a zimą na święta rozświetlał lampki na choince

Kim Dzong Jarosław dopiero nam pokaże, co oznaczają rządy silnej ręki :thinking:

4 polubienia

Oby mu się nie pogorszyło zdrowie jak Putinowi od pomysłów - nie trzyma stolca od tygodnia

2 polubienia

Ale to dlatego, że własne schody go napadły i obiły mu tyłek włącznie z ogonkiem :smiley:

2 polubienia