W domu to tak ogólnie wszyscy zdrowi?
Te mendy zrobią wszystko byleby tylko utrzymać sie przy władzy!
Wara od mojego pilota…
Jeśli chodzi o mojego pilota, to kartoflarze mogą mnie skoczyć tam, gdzie pana majstra w dupę mogą pocałować.
To co robi PiS, to typowo rosyjska metoda stosowana na ten przykładowy przykład w Korei Północnej i w “demokratycznych” Chinach.
Oni to najchetniej by “kolchoznik w kazdym domu”…
Ale wspolczesne telewizory spokojnie pozwalaja sobie ustawic programy wg zyczenia wlasnego.
Z pominieciem niektorych
Rozpaczliwa szarpanina o utrzymanie władzy.
Tonacy brzytwy sie chwyta
Ale tutaj istnieje obawa, ze moze to dzialanie poskutkowac
Homo sovieticus ciagle maja sie dobrze…
mlask, mlask ma mlask być jak mlask każe
Jest jeszcze internet i platformy streamingowe. Zwyciężymy.
Kolego, dla chcacego nic trudnego.
Technologicznych rozwiazan jest wiele.
Tylko, ze niestety spora czesc ludzi, ktorzy nie maja problemu z “genialnymi” pomysłami wodza jeszcze nie ma prawa glosu, bo niepelnoletni a rodzice? Różnie bywa.
Tylko niestety tzw. “elektorat 500+” to nie bardzo chce.
A to, ze na coraz mniej to 500 wystarcza?
To prezes obieca…
Ty uważaj, bo PiS chce piwo limitować w ramach wychowawczych… Tacy wywrotowcy, jak Ty dostaną najmniejszy przydział za karę, albo w ogóle wprowadzą prohibicję dla buntowników…
Jakaś aparaturę chrustem opalaną sie zmajstruje.
Zresztą beczułkę domowego wytrawnego wermutu przez Pireneje sie w ramach kontrabandy się podesle. Na fakturę woda święcona…
dronem
Na osiolku. Pewniejszy srodek transportu, nie zestrzelą
A jescze lepiej caly woz drabiniasty beczulek zaprzezony w woły
To na terytorium Polski, Hiszpanii, Niemiec itd nie obejmuje. Pierwotnie był pomysł by zaprogramować około 30 programów / 1 - 30 /, ostatecznie chwilowo będzie tylko 5 z racji jaka będzie reakcja wyborców. W rozwinięciu mają być blokowane programy niesłużące interesom polski np TVN czy programy zachodnie. Jarosław nie odpuści
Ten kołchożnik był bez limitu po kablu z TP s.a, abonamentem była ręta lub emerytura, z której potrącano opłaty. W praktyce było więcej muzyki, różnych gatunków a mniej polityki, i wybrane np lektury, słuchowiska np " W Jezioranach " - mama z babcią słuchały, hm początki dzisiejszych tasiemców z celebrytami do posłuchania. Radio węzeł mi służył do ładowania akumulatora , a zimą na święta rozświetlał lampki na choince
Kim Dzong Jarosław dopiero nam pokaże, co oznaczają rządy silnej ręki
Oby mu się nie pogorszyło zdrowie jak Putinowi od pomysłów - nie trzyma stolca od tygodnia
Ale to dlatego, że własne schody go napadły i obiły mu tyłek włącznie z ogonkiem