Czyżby dzisiaj tutaj nie grali?

Jak by nie było, dziś 29 finał a tu cisza jak makiem zasiał.obraz
Rozumiem że jesteśmy zbyt poważni na te owsiakowe wygłupy, spiewać i klaskać nie będziemy, ale…
Ujawnijmy jednak jaka jest nasza postawa wobec tej wielkiej, ogólnopolskiej a można by powiedzieć już światowej akcji. Nie piszcie czy wrzuciliście do skarbonki, nieważne ile, ale napiszcie czy popieracie.
A może ktoś machnął jakąś nietypową akcję?

Ja popieram i wrzuciłem.

6 polubień

Cos tam do skarbonki dorzucilam
Niedziela? Zamiast soboty?

3 polubienia

Ja odbyłem rundke po mieście z synem, który kwestuje po raz drugi. Największe żniwo z uwagi na piękną, słoneczną pogodę mieliśmy w parku, gdzie były prawdziwe tłumy, a relaks na świeżym powietrzu spowodował harmonijne wsparcie dla WOŚP, czasami bardzo obfite (wpadały 50-tki i setki)

4 polubienia

Już dwudziesty dziewiąty raz zasiliłem. I będę zasilał do końca mego żywota. Amen.

3 polubienia

Trzeba wpłacić. To oczywiste. Co tu jest do tłumaczenia?

4 polubienia

Jestem od jej początku, popieram i wpłaciłem, syn z wnuczką też. Życia nie można przewidzieć, kiedy ów sprzęt będzie potrzebny dla każdego. Dla mnie tomograf i rezonans był 100 km dalej z serduszkiem- u mnie akurat się wyeksploatował, takie są potrzeby. Niewątpliwie to serduszko nadal pracuje

3 polubienia

Czyli nasi mają jednak serca na swoim miejscu. image
Serce rośnie.

4 polubienia

Czyli Hiszpańczycy i Hiszpańczyczki rejonu Alicante też grają? Bardzo miła wiadomość. image

1 polubienie

czy z rejonu???
akcja, ze czyms sie dzielisz?

… i o jeden dzień dłużej. :grin:

3 polubienia

Ja w tym roku nie wspieram czynem. W zeszłym miałem puchę na didżejce…
Ale zawsze wspieram… bo to dobra akcja jest i zupełnie nie rozumiem hejtu ze strony tej władzy. Przecież to nie jest polityczne, zatem to zwalczanie WOŚP odbieram jako próbę wpływania na mnie w kwestii swobody wydawania pieniędzy na co zechcę

W tym roku przelew :slight_smile:

2 polubienia

Konkurencje Caritasowi robia

3 polubienia

… i młodzież bałamucą - zamiast klepać pacierze to oni róbta co chceta. :grin:

2 polubienia

W tym roku,siła rzeczy,zdalem sie na moje dziewczyny.Zawsze popieram,szanuje i nie zmieniam swego sądu iz Owsiak powinien kandydowac do pokojowego Nobla.

3 polubienia