Dał sie Duda w konia zrobić ? Czyli zabawa w (nie) głuchy telefon

Dobrze, ze mu faksu do podpisu nie przysłali. :joy:

Gorzej niz dzieci w piaskownicy

3 polubienia

Szczerze?? W głębokiej rzyci mam z kim rozmawia i gdzie się ośmiesza ( nie pierwszy to i nie ostatni raz).Przez najbliższe 3 lata nie interesuję się polityką. Szkoda nerwów.

6 polubień

Fajnie miec otwartego i zawsze dostępnego prezydenta.

2 polubienia

Otwarty i dostępny jak Kaufland w Sylwestra :frowning:

5 polubień

Nie mają hajsu na zabezpieczenie sieci. Wszystko na socjal idzie.

1 polubienie

Wiedz że polityka zainteresuje się tobą.

1 polubienie

@Devil oby szybko!

1 polubienie

Szykuje sie repolonizacja mediów. Niektóre treści nie przejdą. Google i fb sie wycofają. Polska stworzy odpowiedniki - Kaczoor.pl jako wyszukiwarka i Duckbook jako fb :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Będziemy tez musieli wgrać Yarka zamiast androida.

@Devil od wtorku coraz częściej zastanawiam się czy nie zrobić jak Gretkowska. Pieprznąć to wszystko i przeczekać te rządy Agamemnona za granicą. Tylko czy wstyd z obywatelstwa tam gdzieś nie będziesz większy niż wkurw TU na miejscu???

3 polubienia

Ja też myślę o wyjeździe.
Boje sie jednak czy będzie do czego wracać. Za kilka lat Polska moze byc juz republiką Rosji.

1 polubienie

Mąż stanu, kuźwa!

3 polubienia

Wojna! Na Moskwę!!! :rofl: :rofl: :rofl:

3 polubienia

Tee… @Szczery_do_BULU to w Ciebie zrobili Dudę… :rofl:

1 polubienie

iiii-haaaa :wink:

2 polubienia

@Bingola Z wszystkich aktualnych polityków polskich, niezależnie od opcji, to nikt nawet nie stał obok męża stanu. Dla nich ktoś taki, jak np Adenauer albo de Gaulle, to Himalaje.

3 polubienia

Większość tu za młoda jest by pamiętać rysownika Dudzińskiego. On na początku lat 70 wykreował swojego rysunkowego bohatera o imieniu Dudi. Takiego głupawca, typowego Polaczka, który popierał socjalizm, ze wszystkimi przywarami, które dziś nazywamy januszostwem. Taki niby struś, co chowa głowę w piasek. Wycięli mu to po jakimś czasie, gdy się zorientowali.
Wizjoner czy prorok, ten Dudziński?

5 polubień

Kiedys czytalam, ze Mleczko zapytany o to, skad bierze pomysly powiedzial, ze ma w pracowni dwa telewizory (ku przypomnieniu - wowczas byly tylko dwa programy tv) wlaczone na okraglo. Okiem niebieskim patrzy na pierwszy, brazowym na drugi. Ponoc ma heterochromie.
I dosc wisielcze poczucie humoru

1 polubienie

Ale cos mi sie kojarzy, ze ptak Dudi nie jest autorstwa Mleczki, a innnego rysownika Dudzinskiego tez Andrzeja.
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/E5bkMgOixFcQdI4aS1E_iNvzZYboRMHcHiK8Uqn0T60ZR8D10G92p8zaART6d2X0ULpjC-Bsb_IKOpeLG2HDrTpLEAtqz5OnGpqi_R5HFJoLdt7tQgNOcRUkPBJX-Lu3cpAi

1 polubienie