Dobrze, ze mu faksu do podpisu nie przysłali.
Gorzej niz dzieci w piaskownicy
Dobrze, ze mu faksu do podpisu nie przysłali.
Gorzej niz dzieci w piaskownicy
Szczerze?? W głębokiej rzyci mam z kim rozmawia i gdzie się ośmiesza ( nie pierwszy to i nie ostatni raz).Przez najbliższe 3 lata nie interesuję się polityką. Szkoda nerwów.
Fajnie miec otwartego i zawsze dostępnego prezydenta.
Otwarty i dostępny jak Kaufland w Sylwestra
Nie mają hajsu na zabezpieczenie sieci. Wszystko na socjal idzie.
Wiedz że polityka zainteresuje się tobą.
@Devil oby szybko!
Szykuje sie repolonizacja mediów. Niektóre treści nie przejdą. Google i fb sie wycofają. Polska stworzy odpowiedniki - Kaczoor.pl jako wyszukiwarka i Duckbook jako fb
Będziemy tez musieli wgrać Yarka zamiast androida.
@Devil od wtorku coraz częściej zastanawiam się czy nie zrobić jak Gretkowska. Pieprznąć to wszystko i przeczekać te rządy Agamemnona za granicą. Tylko czy wstyd z obywatelstwa tam gdzieś nie będziesz większy niż wkurw TU na miejscu???
Ja też myślę o wyjeździe.
Boje sie jednak czy będzie do czego wracać. Za kilka lat Polska moze byc juz republiką Rosji.
Mąż stanu, kuźwa!
Wojna! Na Moskwę!!!
Tee… @Szczery_do_BULU to w Ciebie zrobili Dudę…
iiii-haaaa
@Bingola Z wszystkich aktualnych polityków polskich, niezależnie od opcji, to nikt nawet nie stał obok męża stanu. Dla nich ktoś taki, jak np Adenauer albo de Gaulle, to Himalaje.
Większość tu za młoda jest by pamiętać rysownika Dudzińskiego. On na początku lat 70 wykreował swojego rysunkowego bohatera o imieniu Dudi. Takiego głupawca, typowego Polaczka, który popierał socjalizm, ze wszystkimi przywarami, które dziś nazywamy januszostwem. Taki niby struś, co chowa głowę w piasek. Wycięli mu to po jakimś czasie, gdy się zorientowali.
Wizjoner czy prorok, ten Dudziński?
Kiedys czytalam, ze Mleczko zapytany o to, skad bierze pomysly powiedzial, ze ma w pracowni dwa telewizory (ku przypomnieniu - wowczas byly tylko dwa programy tv) wlaczone na okraglo. Okiem niebieskim patrzy na pierwszy, brazowym na drugi. Ponoc ma heterochromie.
I dosc wisielcze poczucie humoru
Ale cos mi sie kojarzy, ze ptak Dudi nie jest autorstwa Mleczki, a innnego rysownika Dudzinskiego tez Andrzeja.
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/E5bkMgOixFcQdI4aS1E_iNvzZYboRMHcHiK8Uqn0T60ZR8D10G92p8zaART6d2X0ULpjC-Bsb_IKOpeLG2HDrTpLEAtqz5OnGpqi_R5HFJoLdt7tQgNOcRUkPBJX-Lu3cpAi