Jakie pamiętacie dowcipy o ZOMO (chociaż niektórzy twierdzili, że nie ma dowcipów o ZOMO, bo to wszystko prawda)? Bo ten artykuł przypomina mi ten o zomowcu, który tak przywalił opozycjoniście, że opozycjonista pogubił wszystkie kredki z tornistra (a może to też nie był dowcip?)
To dzieci rysowaly ? Xd Jasne… ale pewnie matki staly nad glowami i dyktowały XD
Aha teraz doczytalem, ze rzeczywiscie XD
ZOMO złapało na ulicy młodego człowieka:
-Student?
-Nie, chuligan.
-A, to przepraszamy bardzo
W stanie wojennym, staruszka przechodząc koło zomowców przewraca się na lodzie.
-Księdza! - woła staruszka.
-A skąd my ci weźmiemy księdza? - pytają zomowcy.
-o już ich w bagażniku nie wozicie?
Niedawno przeczytałem, że jest bardzo duży wzrost przestępczości pospolitej w Polsce.
Kotów nie ma, myszy harcują.
Koty muszą pilnować manifestacji prezesa i narodowców…
Oraz dzieci z kredą w rączkach.
Jak najlepiej skruszyć lód na Wiśle? Napisać czerwoną kredą SOLIDARNOŚĆ i zadzwonić po ZOMO.
Podobny to tego o zomowcu pałującym magnetofon, bo kazali mu przesłuchać taśmę
Koty pilnuja kotow prezesa.
Sprałem kilku na zadymach, bo nikt tak się nie nadawał do bicia, tak jak te zomowce. Niestety, jeden z nich niedaleko mnie mieszkał i ktoś mu powiedział z sąsiadów, że to ode mnie dostał w ryj, ten zomowiec, znaczy się. Dopadli mnie prywatnie w 5 i skopali, Poszły 2 żebra, a żeby nie taksówkarze z pobliskiego postoju, to pewnie nie byłoby od dawna poczciwego birbanta.
No widzisz. A forumowe tuzy przegapiły to nawet, jak napisałeś czarno na białym od razu w pierwszej od góry odpowiedzi…
Do w co ?
Koń się pomylił. O czipy chodziło…
To ty byles taki dzisiejszy chuligan zadymiarz XD
W szczepionkach na Covida zapomniałeś dodać
Nie. Zadymiarzami byli zomowcy. Np; wrzucali ludziom bezkarnie petardy do mieszkań przez okna. Pałowali jak leci. wszystkich, przechodniów. Starych, młodych bez względu na płeć.
Ktoś musiał te zapędy hamować. No to powstało kilka ekip sprawnych chłopaków w różnych miejscach w Polsce. I to znacząco ostudziło zapały tych pijanych bydlaków. Zaczęli się bać, że też mogą być nieźle poturbowani.
Aha czyli mimo wszystko dzis do takich sytuacji z obu stron daleko.
Daleko. Ale PiS obrał już ten kierunek.
Sugerujesz, że słownik zintegrowany w przeglądarce Google się myli?
Dzięki takim zadymiarzom mieszkasz tam gdzie mieszkasz