Dalibyście głowę, że na Księżycu i na Marsie, nie żyją w tamtejszych

Jednako, jak praktyka pokazuje, myślimy. :beer:

1 polubienie

Ja z tego zrozumiałem tyle, że jeżeli przyjdzie się tak aż długo czekać na to spontaniczne piwo, to z dużym prawdopodobieństwem będzie już ciepłe i bez gazu. :no_mouth:

3 polubienia

No to ta teoria jest całkiem do dupy, jak serwuje ciepłe piwo… :rofl:

2 polubienia

Słusznie, bo teoria zakłada również prawdopodobieństwo spontanicznego zniknięcia butelki z zimnym piwem. :grinning:

2 polubienia

Kurna, idę sprawdzić, czy w lodówce nie zniknęło mi moje piwo…

3 polubienia

Żeby tylko nie było z tym piwem, jak z kotem Schroedingera!

4 polubienia

Ten kot komuś piwo wypija?

2 polubienia

Widzisz, powoli zaczynasz kumać. Odsyłam do doświadczenia myślowego Schrödingera o kocie.

3 polubienia

Już mnie Bingola odesłał. Ale tu, w pobliżu żadnego kota o tak głupawem imieniu nie ma, a mój piwa nie pija. Na wszelki wypadek przeniese te piwo do komórki… :crazy_face:

3 polubienia

Do świronka, jak dawniej ćwiąkano :slight_smile:

2 polubienia

Ooo…, Ciebie już wciągło… :crazy_face:

Muszę zmyknąć na pewien czas. Ale to nie ma nic wspólnego z żadnem kotem i innemi teoriami.

1 polubienie

Teoretycznie to swiaty rownolegle, podroze w czasie sa do opisania jako model. Czas nie musi plynac w jedna strone, a matematycznie mozesz stworzyc swiaty o nieskonczonej liczbie wymiarow.
Ale my odbieramy rzeczywistosc ograniczona iloscia zmyslow i podlegamy procesowi starzenia sie do tego.
Nie liczac tego, ze wiele bodzcow fizycznych czy chemicznych potrafi dodatkowo zmienic to postrzeganie.
Jest na swiecie wiele rzeczy, spraw czy sytuacji niewyjasnionych, niezrozumialych - te skwarki i kwarki na razie moze zachowuja sie niezgodnie z nasza logika, ale jak powiadaja w kazdym szalenstwie jest metoda :wink:

3 polubienia

Ludzie wraz ze swą ogłupiającą nauką, to jedyny poszkodowany na myśleniu, szkodliwy gatunek na naszej Planecie.

Na pewno sa rownolegloboki obiboki.

1 polubienie

Stary a nie udowodnili ci istnienia czasoprzestrzeni? W wojsku kazali czyścić korytarz od 18 do kibla…

2 polubienia