No zobaczymy. Jakby tak to zorganizowac w jezykach obcych?
Z tlumaczem oczywiscie?
A kto im będzie czas wypowiedzi mierzył?
I czy będą cheerleaderki?
To"se" oglądaj.
Ja mam teraz Bonda i The Living Daylights…
Jeden ze słabszych ale Maryam D’Abo grzechu warta.
emocjonalne mordobicie - goguś kontra dresiarz to moje skojarzenie
Zablokowałem to goovno,po 12 minutach.Licytacja kłamstw,ring 2 masturbujących się nieustannie pajaców…
Może coś się potem “objawi” ale na razie…
Po prostu cieszę się że mam podwójne obywatelstwo.
Tego się nie da oglądać.
Przeczekać
Na szczescie nie muszę…
Tylo to sie zrobilo takie zalosne?
Karol Nawrocki strasznie dużo kłamał i manipulował
on biedny niedouczony jest…nie wiedzial, ze wojna sie zaczela w kraju obok w 2014r.
Wszystko co oni wmawiał Rafałowi Trzaskowskiemu
Czyli tradycyjnie
Brak doświadczenia w polityce i na salonach. Ale chytrze postąpił mówiąc że nie należy marginalizować wyborców Brauna i Mentzena
Czyli mafia górą.
Tylko Polski żal.
Zmusiłem się.Wyjete z życiorysu,dobrze ponad 20 minut.Bezpowrotnie straconych…Ale i tak,jestem przerażony.Agresywnie głupi pisowiec,kontra naleśnik totalnie bez wyrazu.
Więcej emocji i TREŚCI był w Tele Echo,pani Ireny Dziedzic,gdy o wolności nikt nawet nie marzył.
Co to coorna było???
Debata prezydencka czy konkurs na szefa Społem?
Powie ktoś że nieumiejętność znalezienia się w sytuacji wzajemnego opluwania,nie musi przekładać się na zdolności polityczne.Prezydenckie czy parlamentarne.
Tak?Serio?Really?
A po co jest debata?
I co ja mam sądzić o tych dwóch zawodowych nosicielach garniturów,na bazie tego co zobaczyłem?
Przecież te popisy to miały być dla mnie! Dla wyborcy!
Czy ja muszę czytać miedzy wierszami?
To ja mam mieć do tego talent czy ten mydłek ma mieć talent do rządzenia?
Koszmar…
Chciałoby się powiedzieć, że stał się cud, że nastąpił niezwykły zwrot…
Ale to tylko debata na prezydenta była, jakże warta siebie nawzajem obdydwu kandydatów.
Myślę, że obydwoje panowie reprezentują nowe pokolenie polityków, jakoś dziwnie zagubionych w realnej rzeczywistości, tak jak by znajdowali się jedną nogą na księżycu.
Idzie nowy typ ludzi, i tego nie da się już zmienić, typowi wojownicy poliityczni, jak dwaj wodzowie patronowie obu kandydatów, są już demode.
Zatem cieszmy się tym co mamy, bo lepiej, że wciąż coś od nas zależy w tej naszej demokracji.
Ciekawa debata. Nawrocki nie daje rady w tematach dotyczących polityki zagranicznej. Bo jest tylko szefem IPN.
Media żyją głównie tym co on zażył w trakcie tego spotkania. Ze niby guma, coś na nikotynę. Albo narkotyk
Takie swinstwo co kiedys żuli biedacy, ktorych nie bylo stac na cygara czy tabakę.
Resztki poprodukcyjne zmielone z trocinami.
A jakbys nie kombinowal nikotyna jest narkotykiem.
Sorry @Devil, zasugerowalam się przeszłością wyrobow tyoniowych. Kolega mnie uswiadomil, ze to co zaprezentowal Nawrocki to nowa wersja snusa, zawiera syntetyczna nikotyne, nie podchodzaca pod prawodawstwo tytoniowe.
Stosuje sie ja wlasnie w tych snusach, plastrach nikotynowych i gumach do żucia. Nie rozni die wlasciwosciami od tej otrzymywanej z roślin. Uzaleznia tak samo. A moze i bardziej? Bo łatwo ukryć jej przyswajanie? Truje tak samo. A widać jaki ze mnie narkoman…
Niekonsekwencja z mojej strony ale…Lech mistrzem Polski i w takich okolicznościach przyrody,pozwoliłem sobie na obserwowanie debaty Trzaskowskiego u Mentzena.
Dlaczego o tym wspominam?
Ano dlatego że po 36 minutach,jestem ZBUDOWANY.
W moim odczuciu tak właśnie to powinno wyglądać!
Świetnych dwóch facetów,z których żaden dotąd mnie nie przekonywał a ostatnio raczej obej mnie wkurzali.
Najbardziej w moich oczach zyskal Trzaskowski bo po pyskówie z Nawrocikiem,byłem załamany poziomem całości.
Mentzena znam ale tu tez pojawia się inny człowiek od tego co to po Polsce krążył ze swą autoreklamą.
Fajne!
Ostatnia rzecz jakiej bym sie spodziewał!