No proszę, to już dla Senyszyn, Hołowni i Zandberga, Republika nie jest szczujnią?
Marketing polityczny
Czyli szmacenie się.
Udało mi się obronić przed pokusą oglądania tego cyklicznego cyrku.Może więc powinienem “trzymać ryj”.
Ale że,jak bardzo słusznie zauważasz,jest tego w sieci od groma…
Jednorazowy popis [lub porażka] wiele nie zmienia.Nie mówiąc już o tym że prezydent może to czy tamto ale jest też sporo tego czego NIE MOŻE.
Miałem nadzieję że wreszcie uda mi się trafić na Mentzena.Reszta mnie kompletnie nie interesuje.No i znowu,kupa!!!
Nie mam,nie miałem i chyba nie będę mial na kogo głosować,z pełnym przekonaniem.
Jak to jednak dobrze że wyjechalem.Że nie mam w doopie wrzodu pod tytułem,“mniejsze zło”
Cały ten cyrk wybrzmi chyba w polowie maja.Jak mundial,jak Roland Garros i parę temu podobnych…
A świat pozostanie dokładnie taki sam…
Oni lubią emocje.
Bez szans a więc i bez presji.
To folklor a przy okazji budowanie opozycji wobec rządzącego układu.Dziwie się jedynie Hołowni.Po co mu ten smród???
3h to trwało. Mamy 13 kandydatów na prezydenta
Oj
Tacy kiedys sie podczepiali pod hippie, a obecnie? Plankton taki…
Co to by chcil wielorybem zostać.
@Bingola ma rację. Lans za wszelka cenę.
A bylo wiecej chyba?
Obejrzalam. Tylko dlatego, ze nie lubie dyskutowac o rzeczach typu sasiasdka powiedziala.
Moze Trzaskowski z grubsza wiedzial na czym rola prezydenta polega? No i Senyszyn piekne korale miala, jesli prawdziwe? To malo ekologiczne, a plastikowe jeszcze gorzej…
Ja tam już więcej żadnych debat do wyborów I tury oglądał nie będę.
Czym???Czymś irlandzkim,bo nijak nie łapię…
Mnie bardziej niż debata martwi kolejne orędzie które długopis wygłosił. Chyba jest rekordzistą w wygłaszaniu orędzia.
Smartfon, literówka, mialo byc wielorybem, takim ssakiem co planktonem się żywi
A eire sie skojarzylo?
No tak…Fakt.
Jakoż ciężko mi sie tu skupić ostatnio.
Nic ciekawego oprócz banialuk parapolitycznych…
O godzinie 18 czasu polskiego znów debata. Tym razem organizuje super express. Będą wszyscy kandydaci. Na YouTube będzie szło oglądać
Oglądam. Ale awantura! Od oklaskow dla Putina przez hasla antysemityckie do wycieczek “ad persona”. W tym obrzucanie sie róznymi epitetami.
Wybacz ale tego to z pewnością nie zniosę.
Już trzy razy pisałem dzisiaj o narastającym chamstwie.
Czwarty raz nie będę.I nie będę się tym karmił.
Mam film do obejrzenia.Mam do pogadania na fejsie z czlowiekiem który,przynajmniej na razie,pokonal raka.
Mam obiad do zjedzenia.
A politykom mogę jedynie pokazać gest Kozakiewicza i poprosić grzecznie aby wypierdalali!!!
Ciekawa debata i formuła
Bardzo smutna puenta Stanowskiego