Dziwne nie jest.
To slyszalam, ale nie probowalam…
Każda płeć ma swoje zasady
Zależy co masz na myśli?
Hmm, na przyklad ogladanie (bo przeciez nie udzial…)!
Ależ Elżbieto!!! Jakież to pogmatwane i perwersyjne rzeczy wychodzą na światło dzienne w środku nocy z przepastnie ciemnych zakamarków Twego umysłu. Już nawet nie chcę dociekać, o jakie oglądanie i jaki udział Ci chodzi. Jedyne co mogę rzec, to… witaj w klubie.
Jednakowoż, by zaspokoić Twą niepohamowaną żądzę zgłębienia tej tajemnicy, powiem, że po pewnej imprezie tamtej pamiętnej nocy pomimo zmęczenia razem z dziewczynami długo jeszcze frywolnie rozmawialiśmy i śmialiśmy się, by w końcu w świetnych humorach zasnąć i spać niemal do południa.
Ha, ha ,ha, Dziekuje za przyjecie do klubu!!! Zaspokoiles ma żądzę! (Musialam sprawdzic w slowniku…) Moge jeszcze dodac robienie zdjec lub/i filmowanie…
Faktycznie, z taką żądzą to rządzisz.
Co do robienia zdjęć, wybacz ale nie jestem fotogeniczny i zawsze wolę być po tej bezpiecznej stronie obiektywu. Natomiast filmowanie… patrz poprzednie zdanie.
Żądza rządzi!
Bo cosik mi nie pasowalo (ale i tak najpierw napisalam przez “rz”…) no i pozniej sprawdzilam…
No przeciez musialam sie CZYMS zasluzyc…
Żądza rządzi.
Nierząd zrzędzi.
Rządza płynie.
Język swędzi.
@elsie
Cosik tu albo cy cuś tam.
Nasz na myśli, że rząd rzeką żądzy popłynie?
Starzec rzecze że w tej rzece,
z nurtu Rządzy nie ucieczesz.
Rządza - lewy dopływ Narwi
Faktycznie!!! Zapomniałem o rzece. A nawet byłem niedaleko tej rzeczki kiedyś
No to ustawiłeś mnie do poziomu.
Ustawić do poziomu.
Położyć do pionu.
Ja na nia trafilam (nie wiedzialam, ze jest…)!
Specjalnie tak napisałem dla weselszej wesołości
Tak między sobą mówili bokserzy, że albo się kogoś upoziomowało, albo ustawiło do poziomu.
W rzece Rządza
głodu żądza
szczupak łowy tam urządza.
ofiar swoich nie przyrządza
tylko łyka je w całości
aż chroboczą rybkom ości…
No i mamy z tych “fiki-miki” poezje!