Dlaczego faceci są tacy beznadziejni w łóżku?

Mężczyzna, to nie sexcyborg.
Ale najważniejsze, nie być egoistą w temże łóżku.

Oj zdziwiłbyś się, niektóre leki dają facetowi permanentną erekcje… staje na zawołanie na baczność.

1 polubienie

Dzisiejsze - babochłopy -można się pomylić :smiley:
zamiast Kamili Kamil… hahahaha
po piątej flaszce można się zapomnieć hahaha

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Te kwiatki chyba szczery powinien przeczytać :smiley: to do niego albo on spłodził …:smiley:

1 polubienie

Odnośnie artykułu, to obie strony powinny wymagać zarówno od siebie, jak i od partnera|ki…

Gdy się bierze, trzeba dawać…

1 polubienie

Masz racje, ale kiedyś umiałam…

1 polubienie

nie jest tak zle. ale o cerowaniu skarpetek zapomnij.

1 polubienie

Ja tam miałam różnych facetów i to chyba nawet sporo. Zawsze coś mi nie odpowiadało, w koncu cyknęło. Szukać do bólu :joy:

3 polubienia

Ale Ty świadomie wciąż szukałaś tego idealnego faceta? byłaś skoncentrowana by znaleźć… (tzn. wychodziłaś z domu do klubów?, bywałaś w miejscach tam gdzie można spotkać facetów… ? stwarzałaś sama ku temu okazje..?) czy to przypadek był po prostu… :smiley:

2 polubienia

To trochę wyszło pół na pół. Stwarzałam takie sytuacje, wychodziłam głównie do znajomych uważając, że tylko w takim towarzystwie mogę kogoś odpowiedniego spotkać. Nie ukrywam, że zawsze miałam konkretne wymagania. I w końcu los postawił mi na jednej z imprez u znajomych ciekawego faceta. Byłam przekonana, że ma co najmniej o 5 lat mniej i trochę inne życie. Zaskoczyłam się ogólnie pozytywnie. Dlatego zawsze mówię, że szukać do bólu :slight_smile:

1 polubienie

Tym razem ja pozwole sobie na niemal abstrakcyjny wybieg"wprzód".“Melinda i Melinda”,W.Allena.
Skojarzenie natychmiastowe :smile:

1 polubienie