Mężczyzna, to nie sexcyborg.
Ale najważniejsze, nie być egoistą w temże łóżku.
Oj zdziwiłbyś się, niektóre leki dają facetowi permanentną erekcje… staje na zawołanie na baczność.
Dzisiejsze - babochłopy -można się pomylić
zamiast Kamili Kamil… hahahaha
po piątej flaszce można się zapomnieć hahaha
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem…
Te kwiatki chyba szczery powinien przeczytać to do niego albo on spłodził …
Odnośnie artykułu, to obie strony powinny wymagać zarówno od siebie, jak i od partnera|ki…
Gdy się bierze, trzeba dawać…
Masz racje, ale kiedyś umiałam…
nie jest tak zle. ale o cerowaniu skarpetek zapomnij.
Ja tam miałam różnych facetów i to chyba nawet sporo. Zawsze coś mi nie odpowiadało, w koncu cyknęło. Szukać do bólu
Ale Ty świadomie wciąż szukałaś tego idealnego faceta? byłaś skoncentrowana by znaleźć… (tzn. wychodziłaś z domu do klubów?, bywałaś w miejscach tam gdzie można spotkać facetów… ? stwarzałaś sama ku temu okazje..?) czy to przypadek był po prostu…
To trochę wyszło pół na pół. Stwarzałam takie sytuacje, wychodziłam głównie do znajomych uważając, że tylko w takim towarzystwie mogę kogoś odpowiedniego spotkać. Nie ukrywam, że zawsze miałam konkretne wymagania. I w końcu los postawił mi na jednej z imprez u znajomych ciekawego faceta. Byłam przekonana, że ma co najmniej o 5 lat mniej i trochę inne życie. Zaskoczyłam się ogólnie pozytywnie. Dlatego zawsze mówię, że szukać do bólu
Tym razem ja pozwole sobie na niemal abstrakcyjny wybieg"wprzód".“Melinda i Melinda”,W.Allena.
Skojarzenie natychmiastowe