Dlaczego kościół boi się LGBT i gdzie w tym wszystkim jest Bóg?

Oj kolego, grymasisz.
Szanuj pana swego…
moderacja tu cierpliwa i sama czasem wpycha sie między wódkę i zakąskę.

1 polubienie

Nie grymaszę, tylko stwierdzam fakty.
Który niby to fragment mojej wypowiedzi wzbudził niepokój moderacji?

Niepokój dobrze powiedziane. Hiacynt. :rofl::rofl::rofl:

A w ogole to jak moderacja cos pochwali to podejrzane?

1 polubienie

Po prostu normalni ludzie staja się bardziej tolerancyjni.

Sofizmat.
Kota ogonem nie radzę wykręcać.
Ale majac dobry! surowiec na wejściu da sie coś zrobić.

A co Ci w Hiacyncie nie pasuje? To że była taka akcja jest niepodważalnym faktem historycznym, takim samym jak to, kto za tym stał.
Podaj proszę kryteria, pod kątem których mam zacząć cenzurować swoje wypowiedzi? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Hmmm … postrzeganie normalności masz wypaczone do granic nienormalności.

1 polubienie

@czarny_rycerz, czy sie to komus podoba, czy nie – we wszystkich demokratycznych, otwartych krajach, od stu kilkudziesięciu lat rośnie tolerancja społeczna, co jest normalnym zjawiskiem rozwoju cywilizacji. Nie zmienia się ona, natomiast, w państwach wyznaniowych, fanatycznych religijnie społeczeństwach oraz w większości autorytarnych dyktatur.

1 polubienie

Czy w ramach tolerancji zmieniłeś już chociaż jeden raz płeć?

Zdajesz sobie, oczywiście, sprawę z absurdalności swojego pytania? :slight_smile:

Jeżeli uważasz to za absurd, to w takim razie …

cis

I to byłoby na tyle o tolerancji bojowników o tolerancję. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Jezelinjuz wymieniamy sie obrazkami, to proszę
zyj swoim zyciem

2 polubienia

Nawet jeżeli spełnisz te wszystkie warunki zawarte na Twej grafice, to i tak za mało. Wg. osobnika z mojej grafiki, jeżeli nie zmienisz płci przypisanej Ci w trakcie narodzin, jesteś zwyczajnym śmieciem do odstrzału.

Rozumiem, że tak wyglądają wszyscy zmieniający płeć?

1 polubienie

Nie. Wyglądają bardzo różnie, wiec masz szanse wtopić się tłum. :sweat_smile: :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ale co do poglądów, pewna część z nich to coraz bardziej hermetyzujące się środowisko pałające nienawiścią do wszystkiego, co odbiega od ich wyobrażenia “normalnego” świata.

1 polubienie

image nie naśladujmy tej buziuni :frowning:

2 polubienia

Co to? Morświn?? :upside_down_face:

2 polubienia

Tu masz całość zwierzątka:

Kwiat mi nie pasuje :rofl::rofl::rofl:
Z dwoch powodów.
Mam cebulki kupione w lidlu. Podobno maja zakwitnąć na Wielkanoc.
A po drugie - zlap dystans. Krzywd wyrzadzonych nikt nie naprawi. Nie o akcje mi chodzi, a o to, ze Kaminski i spolka to nie krysztalowe robaczki a Pegasus i i teczki w roznych kolorach.
Niektore rozowe z kajdankami oblozonymi futerkiem z gronostaja.
Cenzura to moja kolezanka od skojarzen w stylu teorii spiskowych. Jesli to zdecydowanie trampkom i putinom ze slowenskim lacznikoem moge powiedziec TAK.
Kolego, naprawde zmiana look czy gustow kulinarnych, bo mi sie kaczka przejadla? Czas na barany? :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie