Przecież taki barbarzyński świat, jaki mamy, jest nie do zaakceptowania.
Sam jestes chodzaca katastrofa.
Po prostu kosmici sie spoznili i nie dostarczyli nastepnego kalendarza.
Albo kurier po drodze ukradl…
Świat może się skończyć po mojej śmierci
Dla Ciebie to on się skończy.
Niektorzy do innego swiata przenosza sie bez smierci - schizofrenia, demencja, wylewy, Alzheimer?
Po przedawkowaniu narkotyków też się do innego świata przenosisz
Dla mnie jest istotne, aby w tych czasach nie było mi zimno, bo tego nie znoszę, za to lubię ciepełko.
Akurat tu musze polegac na doswiadczeniu innych…
Wy to kolekcjonujecie???
Takie zobowiązania są bezcenne
Dopuszczam, że tak się może stać.
Przecież to już się stało Niestety nadal nie wywiązałeś się z umowy
Mądrzej rozumieć, co się cywilizowanym ludziom święci, niż przejmować się opiniami ignorantów (sorry). Myślisz, że te przebiegunowania to ja wymyśliłem? Ja wymyśliłem urodzenie Drugiego Księżyca, nieistnienie zysku w ekonomii, więc błędność i bezmyślność kapitalizmu, cel stawiania posągów (moai) na Wyspie Wielkanocnej, i jej historii, i w ogóle .błędność i bezprzyszłościowość ludzkiej cywilizacji.
Mądrzej rozumieć, aby unikać fałszywych proroków
@Harmonik, pamiętasz 2012 rok? Właśnie mija 11 rocznica tego “Majowego” końca świata. I jakoś ten nowy jest łudząco podobny do tamtego.
Ignorujesz przebiegunowania, które łatwo możemy doczekać, a które będą końcem tego bezmyślnego gatunku?
W 2012 roku miało byc jakie przebiegunowanie. Co na to powiesz, że jednak się nie wydarzyło?
Chodząc do technikum, uważałem ludzi wierzących w Boga za naiwnych, niepoważnych. Po kilku latach zorientowałem się - żyjąc pod rządami marksistów - że sam byłem naiwnym i niepoważnym ignorantem. Ale temat był rozległy, i wymagał dobrego zgłębienia go, bo to nie tylko ten nasz świat, ale i Wszechświaty Równoległe, a wszędzie są jakieś prawa, reguły. Połapać się w tym, to trzeba mieć zacięcie.
Im dłużej trwa ludzka bezmyślność cywilizowana, tym jej koniec będzie nie do przeżycia przez ludzi.