Dlaczego Majowie nie mieliby mieć racji?

Przecież taki barbarzyński świat, jaki mamy, jest nie do zaakceptowania.

Sam jestes chodzaca katastrofa.
Po prostu kosmici sie spoznili i nie dostarczyli nastepnego kalendarza.
Albo kurier po drodze ukradl…

Świat może się skończyć po mojej śmierci

2 polubienia

Dla Ciebie to on się skończy.
Niektorzy do innego swiata przenosza sie bez smierci - schizofrenia, demencja, wylewy, Alzheimer?

1 polubienie

Po przedawkowaniu narkotyków też się do innego świata przenosisz

1 polubienie

Dla mnie jest istotne, aby w tych czasach nie było mi zimno, bo tego nie znoszę, za to lubię ciepełko.

Dlatego

3 polubienia

Akurat tu musze polegac na doswiadczeniu innych…

Wy to kolekcjonujecie???

Takie zobowiązania są bezcenne :joy:

2 polubienia

Dopuszczam, że tak się może stać.

Przecież to już się stało :slight_smile: Niestety nadal nie wywiązałeś się z umowy :wink:

2 polubienia

Mądrzej rozumieć, co się cywilizowanym ludziom święci, niż przejmować się opiniami ignorantów (sorry). Myślisz, że te przebiegunowania to ja wymyśliłem? Ja wymyśliłem urodzenie Drugiego Księżyca, nieistnienie zysku w ekonomii, więc błędność i bezmyślność kapitalizmu, cel stawiania posągów (moai) na Wyspie Wielkanocnej, i jej historii, i w ogóle .błędność i bezprzyszłościowość ludzkiej cywilizacji.

Mądrzej rozumieć, aby unikać fałszywych proroków

1 polubienie

image

@Harmonik, pamiętasz 2012 rok? Właśnie mija 11 rocznica tego “Majowego” końca świata. I jakoś ten nowy jest łudząco podobny do tamtego. :frowning:

2 polubienia

Ignorujesz przebiegunowania, które łatwo możemy doczekać, a które będą końcem tego bezmyślnego gatunku?

W 2012 roku miało byc jakie przebiegunowanie. Co na to powiesz, że jednak się nie wydarzyło?

Chodząc do technikum, uważałem ludzi wierzących w Boga za naiwnych, niepoważnych. Po kilku latach zorientowałem się - żyjąc pod rządami marksistów - że sam byłem naiwnym i niepoważnym ignorantem. Ale temat był rozległy, i wymagał dobrego zgłębienia go, bo to nie tylko ten nasz świat, ale i Wszechświaty Równoległe, a wszędzie są jakieś prawa, reguły. Połapać się w tym, to trzeba mieć zacięcie.

Im dłużej trwa ludzka bezmyślność cywilizowana, tym jej koniec będzie nie do przeżycia przez ludzi.