Dlaczego nikt nie przejmuje się pedofilką która uczyła w szkole i zgwałciła 14 letniego ucznia? Dlaczego nie ma afery ze to pedofilia? Dostała tylko pół roku(za porwanie) i jakies marne grosze do zapłacenia…
A gdyby to 35 letni nauczyciel uprawiał seks z 14 latka to by miał zniszczone życie do jego końca…
Kolejny który nie ma nic do powiedzenia to czepia się błędu który zresztą zrobiłem celowo…
Niektóre błędy językowe są tak powszechne i zakorzenione XD ze większy wstyd zwracać na nie uwagę xd
Dlaczego?
Nie ma sutanny,nie ma problemu.Oto dlaczego nie ma afery.
Ale nie zawsze tak jest…W Poznaniu pewna pani pedagog beknela za takie numery znacznie gorzej.
Prawo lub bezprawie,tez ma swoje na sumieniu.Jesli przestepcy nie mozna sie dobrac do skóry,niemal zawsze wylazi z człowieka ochota na lincz.
Niemniej jesli chodzi o samo"zainteresowanie",jak wyzej.
Twoja celowość bywa czasami dość enigmatyczna. Ale ok, muzg w przypadku niektórych to uzasadnione określenie.
Seksualność w wieku młodzieńczym jest tak skonstruowana i w taki sposób się rozwija sfera psychiczna w tej materii, że kontakty seksualne młodych dziewcząt ze starszymi mężczyznami w przeważającej części to przeżycia dla nich traumatyczne. Natomiast analogicznie niedoświadczeni młodzieńcy mający kontakty z dojrzałymi kobietami w przeważającej części będą to wspominać jako jedną z lepszych życiowych przygód. To bezpośrednio przekłada się na taki a nie inny odbiór społeczny takich przypadków.
Ale to tylko odbiór społeczny… Zresztą w dzisiejszych czasach 14 latki to już normalne kobiety gdzie nie jedna w takiej sytuacji sama uwodzi nauczyciela… Jeżeli coś wychodzi nie tak, to nagle udaje wielka ofiarę.
Ja rozumiem że ten 14 latek moze wcale nie być pokrzywdzony ta sytuacja no ale to powinno być traktowane równo…
Puknij się - gadasz jakbyś lobby pedofilskie reprezentował. Z tymi kobiecymi 14-latkami uwodzącymi nauczycieli to wielka głupota szkodliwa społecznie. Wszelkie dostępne dane na temat wieku inicjacji seksualnej temu przeczą.
No przecież nie mówię że to jakaś norma(nawet tylko w przypadkach takich kontaktów) … Ale sam widzisz jak to wygląda… Z takiegoc14 latka uprowadzonego przez nauczycielke można zażartować, czy jak czytam komentarze pod artykułem, zazdrościć XD a w przeciwnej sytuacji to strach jest pokazać swoje odmienne zdanie bo od razu jest odpowiedź jak Twoja.
I nie bronię tutaj mężczyzn w przypadku pedofili, chodziło mi tylko o ten odbiór społeczny pedofilia ze względu na płeć.
Kolego @GumowaKaczka na tym świecie są o wiele gorsze niesprawiedliwości niż zapodany przez Ciebie przypadek.
A co do księży, to chodzi to, że inne przypadki nie są nie są zamiatane pod dywan. Czyli pedofile nie będący duchownymi są karani. A z klerem różnie to bywa. Każdy ma pokusy, no nie…?
Faceci zawsze będą ci źli.
Kobieta zawsze swoją słabość wykorzysta.
W tej kwestii posiadają ogromną przewagę.
Niech coś z tej swojej płci mają. Bo poza tym nie mają lekko.