Dlaczego Stegna stała się hitem?

A potem dla porządku pogrzeb jej zrób. Duchy niepogrzebanych insektów się potem mszczą

5 polubień

Do mnie to napisałeś, a ja nie lubię pogrzebów, bo mi nie do twarzy w czarnym :wink:

4 polubienia

Znów miało być do Jarka Ja tam na tych smartfonach nie lubię pisać. Wychodzą mi smutki i jeszcze nie do tego do kogo trzeba… A może to smartfon serwisowi trzeba pokazać? :thinking:

3 polubienia

Oj, przecież wiem, że to do Jarka, tylko jak zwykle podstępnie wykorzystuję potknięcie. :smiley:

3 polubienia

Muszę bardziej uważać z tymi potknięciami. Kiedyś mój znajomy też się potknął Nie byłoby z tym nic złego ale niósł jakiś drogi talerz. Talerz stłukł, guza sobie nabił a ze talerz był teściowej to sporo u niej stracił…
Muszę uważać na potknięcia :thinking:

3 polubienia

Przypomniał mi się głupi dowcip z potknięciami, ale tam to chodziło o młode kobiety i dziewczyny i o księdza, a raczej o spowiedź. Nie pamiętam go zresztą dokładnie :wink:

2 polubienia

To lepiej wrobla na kolacje zaprosic. A jak dużo insektow to cała ptasia rodzinkę.

2 polubienia

Później zajrzę bo ruter zaczyna mulić

1 polubienie

Gwiazdą sieci? Jak niewiele trzeba by być dziś gwiazdą. Ja nawet nie wiem o kim piszesz

8 polubień

O co chodzi?

1 polubienie

O taką pania na wakacjach. Marzenie początkującego fryzjera, dentysty i wizażysty. Klientka na wiele lat :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Ba!To brzmi jak straszak.A nie daj Boże w to klikać…

4 polubienia

Bo nie masz tik toka.
Dziś to podstawa bycia online.
Ja też nie mam ale 99% znajomych ma i mi opowiada czym się żyje :wink:

2 polubienia

Tik tok to podstawa bycia online?

Znów żeś się schlal

A tak niedawno mądrze pisał.
Co to gorzała z ludźmi robi… :thinking:

2 polubienia

Widzę po znajomych, ich znajomych, ludziach na ulicy, członkach rodziny itp.
Facebook i YouTube to przeżytek. Chyba nie ma osoby do 40 roku życia która nie korzysta z tik toka.

Tam przeniósł się świat. takie czasy. Tik tok i Twitter

1 polubienie

Wyobraź sobie że i ja mam rodzinę i znajomych a znajomi podobnie i ten chiński shit ma tylko 1 osoba lat 12
Amen.

1 polubienie

To pewnie inny wymiar. Lata 90 :joy:

2 polubienia

@Devil Też nie mam. Nie czuję potrzeby mieć. Czasem ktoś znajomy mi podeśle. Raczej dla bardzo młodych ludzi.

2 polubienia

No widzisz. Znajomi mają.
Ja mam tylko Whatsappa. Styknie.

1 polubienie

@Devil Niektórzy tylko oglądają, inni sami tworzą.

2 polubienia