Dlaczego Stegna stała się hitem?

Bo te dwie tetetki to jest symbol mody na instant. Ludzie wstydu jednak nie mają tak się afiszować z każda myślą swą i to w formie mp4. Wykorzystywanie obrazu wartego 1000słów do powiedzenia czegoś, gdy nie masz nic do powiedzenia :neutral_face:

2 polubienia

Takie czasy. Zobacz, babka pozdrowiła ze Stegny i stała się gwiazdą sieci. Niewiele trzeba. Wystarczy zrobić zwykłą rzecz nieco inaczej.

3 polubienia

Myślę, że Stegna (tak jak Kąty Rybackie, Jantar, Krynica Morska) była hitem od dawna. Wszystkie te miejscowości są pięknie położone i połączone plażą. Mnie akurat najmniej interesuje Krynica bo to kurort od dawna. Teraz te mniejsze też awansowały.

2 polubienia

Nie mam Tik toka, Twittera czy Insta, bo nie mam tyle źycia na głupoty. Został Facebok od kiedyś lat

3 polubienia

@kaziu Na fb nie zaglądam, czasem piszę na mesengerze. Mam insta to taki trochę fb: mam kilka ulubionych profili, ok 6 które sobie czasem przeglądam, dwa profile z tego to znajomi: moja chrześnica jest fotografką to przeglądam sobie nowe jej fotki i czasem coś zalajkuję.

1 polubienie

Na whatapie nieraz wnuczka albo syn porozmawia, Facebok pozostał od czasów bezrobocia - było ogłoszenie o pracy ale woleli same kobiety bez doświadczenia, a tak to kilka grup kulinarnych - nieraz ciekawe przepisy czy propozycje, wymiana porad , niektóre udało się uaktywnić przed likwidacją, 1 grupa cukrzycowa załatwiła mi kontakt firmowy na darmową wymianę nakłówacza + igły i paski do Contur +, bo apteki nie były zainteresowane pomocą, krem z nagietka mi wciskały, w kilku grupach mam oznakę lidera, babcia doktor nauk z kliniki neurologi , co nieco mnie bardziej oświeciły. W sumie wybieram albo tu albo tam, a czas nie jest z gumy. Masa indywidualnych zaproszeń do innych grup. Nie dam rady być na każdym zaproszeniu. Na insta to babki kusiły na sex, wspólne wczasy, sesje, akty itd - nieraz przychodzą zapytania czy ja to ten…na whatapa i czemu nie mam konta

na szzescie moj lapek ma na tiktoka blokade, dzieki temu pewnie kolacje zjem ze smakiem :wink:

3 polubienia

@Devil Myślałam że chodzi raczej o tą panią blond - krótkie włosy, przy sobie…

1 polubienie