Bo te dwie tetetki to jest symbol mody na instant. Ludzie wstydu jednak nie mają tak się afiszować z każda myślą swą i to w formie mp4. Wykorzystywanie obrazu wartego 1000słów do powiedzenia czegoś, gdy nie masz nic do powiedzenia
Takie czasy. Zobacz, babka pozdrowiła ze Stegny i stała się gwiazdą sieci. Niewiele trzeba. Wystarczy zrobić zwykłą rzecz nieco inaczej.
Myślę, że Stegna (tak jak Kąty Rybackie, Jantar, Krynica Morska) była hitem od dawna. Wszystkie te miejscowości są pięknie położone i połączone plażą. Mnie akurat najmniej interesuje Krynica bo to kurort od dawna. Teraz te mniejsze też awansowały.
Nie mam Tik toka, Twittera czy Insta, bo nie mam tyle źycia na głupoty. Został Facebok od kiedyś lat
@kaziu Na fb nie zaglądam, czasem piszę na mesengerze. Mam insta to taki trochę fb: mam kilka ulubionych profili, ok 6 które sobie czasem przeglądam, dwa profile z tego to znajomi: moja chrześnica jest fotografką to przeglądam sobie nowe jej fotki i czasem coś zalajkuję.
Na whatapie nieraz wnuczka albo syn porozmawia, Facebok pozostał od czasów bezrobocia - było ogłoszenie o pracy ale woleli same kobiety bez doświadczenia, a tak to kilka grup kulinarnych - nieraz ciekawe przepisy czy propozycje, wymiana porad , niektóre udało się uaktywnić przed likwidacją, 1 grupa cukrzycowa załatwiła mi kontakt firmowy na darmową wymianę nakłówacza + igły i paski do Contur +, bo apteki nie były zainteresowane pomocą, krem z nagietka mi wciskały, w kilku grupach mam oznakę lidera, babcia doktor nauk z kliniki neurologi , co nieco mnie bardziej oświeciły. W sumie wybieram albo tu albo tam, a czas nie jest z gumy. Masa indywidualnych zaproszeń do innych grup. Nie dam rady być na każdym zaproszeniu. Na insta to babki kusiły na sex, wspólne wczasy, sesje, akty itd - nieraz przychodzą zapytania czy ja to ten…na whatapa i czemu nie mam konta
na szzescie moj lapek ma na tiktoka blokade, dzieki temu pewnie kolacje zjem ze smakiem
@Devil Myślałam że chodzi raczej o tą panią blond - krótkie włosy, przy sobie…