Mają swój urok.
@ata-ata zwróciłem uwagę jeszcze na starym pytamy że 95% Ukraińców ma Iphony.
A co do meritum pytania: @ajko zastanow sie jak korzystasz z telefomu, do czego jest ci on potrzebny jak wielka musisz mieć pamięć z ilu korzystasz, aplikacji i sama wybierz. Są strony internetowe gdzie możesz porównywać kilka modeli według parametrów telefonu. Nie korzystaj nigdy z podpowiedzi doradców w salonach którzy chcą ci wcisnąć nowy model. Poszukaj sama według swoich preferencji i zasobności portfela
Kiedys zapytalem mojego syna,co moze wiecej jego iphone,za700€ od mojego Huawei,za 70,czy on moze gotuje,albo pranie zrobi,zeby chociaz po piwo skoczyl.
Zbyl mnie usmiechem.
Bo ja nie widze zadnej rozjicy,z wyjaykiem logo i blokafy na odcisk palca.
Tyle ze ja wprowadze pin byle jakim paluchem,nawet od mogi,a on rozwali paluch i k9niec z iphonem,na minimum dwa tygodnie)))
Smartfon xiaomi tez moze miec zabezpieczenie odciskiem palca.
Mniejsza z tym,to tylko klopot,w razie skaleczenia palca,ktoreyo wzor odcisku masz w teletoniemusisz wtefy zmienic klucz,na inny palec.
A poza tym,nie posiadam zadnych tajnych danych w telefonie,by wywiady swiata sie o nieyo rozbijaly)))
To kolejny szpanerski gadzet,bezsensowny.
Jedyna roznica,miedzy jeho,a oim telefonem,to ze iphone ma mniejszy wyswietlacz,no i za ta cene,ja ,moge miec 10 moich.)))
Dla mnie zabezpieczenie odciskiem palca jest bez sensu, ot taki szpan
Dla mnie tez,i nadgryzione jablko mnie nie podnieca))
iPhony mają fajny design. Prestiż jest mimo że toto tez pewnie montują chińskie małe rączki.
Taa design,ktory widac dopiero,gdy do reki wezmiesz,za zaokraglone rogi mam wydac kilkaset euro,musial by mnie Bog opuscic))
Bo cię nie stać
Przez to całe zamieszanie jakoś cen nie windują. Siostra kupiła sobie za jakieś 700 zł.
No nie stac mnie chyba sie pochlastam ))
Jak zyc bez iphona)))
Chyba tak do 8 stówek chciałabym się wyrobić. Mój samsung s3 NEO robił przepiękne zdjęcia, więc i tu chciałabym mieć coś podobnego. Poza tym tylko dzwoniłam, pisałam i fociłam, nawet dużo fociłam. Z internetu korzystałam sporadycznie, co być może chciałabym czasem zmienić i korzystać częściej.
No to Redmi Note 7. Przyzwoity aparat jednak zdjęcia nocne średnie.
Kied6s zostawilem telef9n na stoliku w barze,to barman za mna wylecial,ze mu smieci zostwwiam.
Gfyhym zostaeil iphone,tylk9 by wupatrywal,czy nie wracam po niego))
W Polsce dostałbyś od barmana w potylicę byś stracił przytomność a on mógł zabrać telefon. Nawet stary.
Mieszka po sasiedzku,a z proce niezle strzelam))
W Polsce przyszłoby dwóch. Jeden zrzuca z wózka a drugi grabi mieszkanie.
A tutejsze bary,nie maja nic wspolnego z Polskimi,
Tu to rodzaj swietlicy,miejsce towarzyskich spotkan.
Mozesz gazetke poczytac,wiafomodci posluchac,pogadac,ze znajomymi i przy okazji,najczesciej kawe wypic,lub piwo.
U nas tez się gada ale przy alkoholu. Biesiady kończy policja i szpital.