Musial by pierwsze brame z ulicy ,ejsciowa i psa sforsowac))
Dopiero do drzwi moglby sie dobierac,wtedy juz mu karabinierzy na karku siedza.))
No i moglby pocz7c dyskomfort pod zebrami))
Tutaj jest strona do porównań:
U nas czasem w nocy ktos w morde dostanie,ale tez nie za nic.
Ja mam wersję z 4 Gb ramu i 64 Gb pamięci na dane.
U mnie jeszcze jakies male conieco - ale na ogol są to oliwki, chipsy lub jak wlasciciel sie wykaze to ziemniaki z zimnym sosem, orzeszki, drobne kanapki czy cos w tym stylu. Ale są i takie, ktore sie specjalizuja wlasnie w zakaskach - ktore czesto bywaja malymi dzielami sztuki kulinarnej.
Sa rozne alkohole,mozna by sie i schlac.
Moze w Neapolu,ale nie tutak.
Tu ma kazdy swoje wino,swoja grappe,wiec po co przrplacac,a wlosi sa oszczedni,nawet czasem do przesady oszczedni.co juz zakrawa na skapstwo.
Dane można przechowywać na karcie pamięci. Łatwiej potem przenieść do innego telefonu
Z alkoholem to roznie bywa, dla Anglików nawet ceny w barach to tanio, chleja na potege. Zaczyna byc to problem spoleczny - hordy pijanych w 4D plci obojgs wyjących po nocy, choc w dzien nie lepiej, na ulicach miejscowosci wypoczynkowych.
Ba!
Bo są w uzyciu i w nieustającej"ofensywie".
Ale dlaczego cd,sa wciąz w cenach z lat 80/90 a czasem znacznie drozsze???
Oto jest pytanie!Jedno z tych ktore wkurzają mnie najbardziej
Tutaj kolo polnocy,zaczynaja mlodzi chalasowac,ale nie ma problemu,by jakies wielkie rozroby byly.
Miejska policja krazy,jak zly duch,glosnych uspokoja,a w razie potrzeby,karabinierzy,sa chwila-moment na miejscu…
Są takie drogie, bo są na tyle walnięci ludzie, żeby za to tyle zapłacić.
Sama mam Samsunga S9 i nie szkoda mi było kasy, bo jestem uzależniona od mojego telefonu i go uwielbiam.
Nie będzie mi szkoda też na nowego S10 w przyszłym roku , bo jestem nienormalna i mam fisia na jego punkcie.
Już czuje go w dłoni
Takich debili jak ja właśnie naciągają .
Takich dla których telefony są takie ważne.
Lekka żenada, ale cóż…
Ps. na swoje usprawiedliwienie mam tylko, że butów i torebek mam tylko tyle ile mi w sezonie potrzeba
Każdy ma innego bzika
@Leone_Marco czytnik linii papilarnych ma wiele innych modeli telefonów , mój obecny możesz nie tylko paluchem ale i wzrokiem uruchomić , to są bajery które żrą baterię niepotrzebnie.
IPhone ma takie dodatkowe bajery , że po uruchomieniu odpowiednich opcji , szybko można namierzyć telefon jeśli to zgubisz lub zostanie skradziony.
Różnica między iPhone a smartfonem z androidem jest taka , że “jabluszko” działa na swoim własnym systemie IOS , żadna inna marka nie ma do niego dostępu , przeglądarka internetowa to Safari , jest szybka , to fakt. Minusy iPhone są takie , że nie wrzucisz pliku z muzyką z netu jednym kliknięciem w bluetooth , trzeba ściągnąć iTunes na łapka i telefon i przez kabelek sruu , wyjatkiem jest telefon i laptop firmy Apple.
To tyle moich doświadczeń z iPhone , którego się pozbylam na rzecz slicznego samsunga z zakrzywionym ekranem.
Przyznam sie ze mam dinozaura i gdybym go tu sfotografowala to pewnio do polnocy byscie sie smiali
Torebek nie nosze, butow tez niewiele
Ale forsa leci na
ksiazki
leki
i finansowanie bezdomnych
Takiego mam bzika
U nas najnowsze telefony maja uchodzcy (!)
I to jest najlepszy komentarz do otaczającej nas ,rzeczywistosci.
Brawo!
Kradzione?
Ten drugi to juz moze kradziony
Ale krasc nie musza
Maja wszystko za darmo i nic nie musza robic
A kto im opłaca połączenia?
Miasto oczywiscie